BH borci (K1, MMA, Judo.......)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
BH borci (K1, MMA, Judo.......)
Mislim da čovjek zaslužuje temu.
Treba reći da će se 3.7. ove godine održati u Sarajevu, ja mislim prvi put, ovakav turnir u K1 boksu. A evo i najava :
Treba reći da će se 3.7. ove godine održati u Sarajevu, ja mislim prvi put, ovakav turnir u K1 boksu. A evo i najava :
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Dževad Poturak - "BH Machine"
Daj malo njegove biografije. Ono gdje je rođen, šta trenira, koliko ima godina, sportski uspjesi. Ima ljudi koji još nisu čuli za njega.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nazalost je da jos ljudi neznaju ko je ovaj sjajan borac. Mislim da dosta toga potice jeli se Dzevad nije borio pred domacom publikom vec peta godina evo. Ali napokon, treceg Jula u Zetri Dzevad ce da pokaze ko je on i sta je on. ZALOSNO je da zemlju koju predstavlja neznaju za njega a Kina, Njemacka, Rumunija, Svedska, Engleska, Italija, Turska i ostalje zemlje znaju ko je on i koliko je vrijedan. Evo malo vise o Dzevadu:
Dževad "BH Machine" Poturak (born September 20, 1977) is professional Bosnian Heavyweight kickboxer and martial artist, fighting out of Jumruk Gym in Sarajevo, Bosnia. He is former WKA European champion and K-1 Fighting Network Prague 2007 tournament champion.[1]
****: http://en.wikipedia.org/wiki/D%C5%BEevad_Poturak
Dževad "BH Machine" Poturak (born September 20, 1977) is professional Bosnian Heavyweight kickboxer and martial artist, fighting out of Jumruk Gym in Sarajevo, Bosnia. He is former WKA European champion and K-1 Fighting Network Prague 2007 tournament champion.[1]
****: http://en.wikipedia.org/wiki/D%C5%BEevad_Poturak
Dzevdo je jako kvalitetan borac, al mi sve vise pada u ocima s onim ulascima u ring... 

Pa to je sve show
Mora covjek hljeba zaradit, zar ne?

- adnan_nanda
- Kontakt:
a kakvi su mu ulasci u ring o cemu se radi.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Kakav ba crni Dzevad 32 mu godine a nikad nista nije postigao borio se po nizerazrednim turnirima i sa mahalskim borcima, i jos uvjek ima obraza mastat o Japanu i slicnim bajkama. A ove godine puni 32 godina sto znaci da ga je i vrijeme pregazilo tako da treba obratit paznju na neke nase mladje i talentovanije borce. Nemoj te me shvatiti pogresno, nemam apsolutno nista protiv covjeka al treba biti realan i reci da je on samo jedan vrlo prosjecan borac i da (daj Boze) da nesto bude od njega u skorijoj buducnosti.
Volim te Zeljo!!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
ovaj momak se u ringu vise zajebava nego sto se bori,ali svaka mu cast,i pored zajebancije,covjek je masina 

Bolje da si otvorio temu o Denisu Stojnicu
"Sarajevskom Terminatoru" 

- bosanac723
- Kontakt:
Kad te on sakom potrefi ko da te kamion pregaziololo je napisao/la:ovaj momak se u ringu vise zajebava nego sto se bori,ali svaka mu cast,i pored zajebancije,covjek je masina

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- lolo d pitar
- Kontakt:
naravno da nije boljeGoRaN je napisao/la:Bolje da si otvorio temu o Denisu Stojnicu"Sarajevskom Terminatoru"
- bosanac723
- Kontakt:
aaaaa onaj sto ga svi mlate po UFCGoRaN je napisao/la:Bolje da si otvorio temu o Denisu Stojnicu"Sarajevskom Terminatoru"

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
A dobar je covjek bio.Samo mu fali malo tehnike.bosanac723 je napisao/la:aaaaa onaj sto ga svi mlate po UFCGoRaN je napisao/la:Bolje da si otvorio temu o Denisu Stojnicu"Sarajevskom Terminatoru"

Kad ovoga Dzevada neko razbije u UFC-u nek se onda javi.

- the scouser
- Kontakt:
Ma plesu on i nekakve trebe trbusni ples ,tako nesto...ugl seljakluk teski....adnan_nanda je napisao/la:a kakvi su mu ulasci u ring o cemu se radi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- lolo d pitar
- Kontakt:
i sto se kurci po sarajevu sa motorimabosanac723 je napisao/la:aaaaa onaj sto ga svi mlate po UFCGoRaN je napisao/la:Bolje da si otvorio temu o Denisu Stojnicu"Sarajevskom Terminatoru"
dzevad legne u 9 uvece

- adnan_nanda
- Kontakt:
haha da sad sam gledao na youtube. malo se provaljuje al neka gathe scouser je napisao/la:Ma plesu on i nekakve trebe trbusni ples ,tako nesto...ugl seljakluk teski....adnan_nanda je napisao/la:a kakvi su mu ulasci u ring o cemu se radi.

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Pošto vidim da pojma nemaš kad je u pitanju K-1 i da laprdaš bez veze, uzeo sam 5 minuta da vidiš kakve je Dzevad imao protivnike a ne kako ti kazeš "MAHALSKI BORCI"... Molim te uzmi vremena da pogledaš ko su ovi protivnici kad vec lupaš ko kakva baba.zlatandr je napisao/la:Kakav ba crni Dzevad 32 mu godine a nikad nista nije postigao borio se po nizerazrednim turnirima i sa mahalskim borcima, i jos uvjek ima obraza mastat o Japanu i slicnim bajkama. A ove godine puni 32 godina sto znaci da ga je i vrijeme pregazilo tako da treba obratit paznju na neke nase mladje i talentovanije borce. Nemoj te me shvatiti pogresno, nemam apsolutno nista protiv covjeka al treba biti realan i reci da je on samo jedan vrlo prosjecan borac i da (daj Boze) da nesto bude od njega u skorijoj buducnosti.
- Melvin Manhoef: http://en.wikipedia.org/wiki/Melvin_Manhoef (Dzevad pobjedio KO) Evo i video:
Jorgen Kruth:: http://en.wikipedia.org/wiki/Jorgen_Kruth (Dzevad pobjedio) Evo i video:
Sergei Gur: http://en.wikipedia.org/wiki/Sergei_Gur
Vitor Miranda: http://en.wikipedia.org/wiki/Vitor_Miranda
Eduardo Maiorino: http://en.wikipedia.org/wiki/Eduardo_Maiorino (pogledaj knockout na youtube)
Alexey Ignashov http://en.wikipedia.org/wiki/Alexey_Ignashov Obrati malo paznju na ovaj mec! Ko je ALEXEY IGNASHOV... mozda po tvom MAHALSKI BORAC???
3. Juli, Sarajevo BiH (ZETRA)...
Dzevad Poturak vs.Petr Vondracek (Gosti veceri: Mirko Filipovic, Semmy Shilt)
Pratim K-1 & UFC vec 5-6 godina, i mislim da bi trebao da prvo skontas sta zelis reci sa tvojim glupim komentarima... ovo su vrhunski borci s kojim se Dzevad borio i nisu neki Grci ili Crnogorci

Da regulišemo neke stvari, Dževad Poturak je vrhunski borac i to stoji...nadero je velika imena kao što su Melvin Manhoef i Ignashov..ako slučajno ko ne zna za njih nek ne komentariše džaba. To što ima 32 godine očigledno da nema veze jer je iz borbe u borbu sve bolji. Što se tiče Denisa Stojnića on je kafanska bitanga koja se **** dobro udara, naravno kafanski...a u UFC-u nije niko džaba, tu te niko ne pita kako se udaraš da li je lijepo ili ne, nego da nakon obračuna u octagonu bude protivnik savladan. Ovu dvojicu boraca je ne moguce uporedit, Poturak je školovan borac koji ima tehniku na zavidnom nivou i sportista koji ne propušta trening ni zbog čega, dok Denis preferira lošu tehniku, znači ispod prosjeka i gleda da ubije protivnika na bilo koji način. Oba borca su KVALITET, jer boriti se u UFC-u i biti član Golden Gloria nije šlučajnost. Svako ko voli K-1 zna za Poturka i svako ko voli UFC zna za Denisa. Za one koji misle da prdim u hladnu vodu nek mi se jave na privat da im pošaljem linkove da vidi svojim očima da nisu upravu.
Nemojte molim vas da kakite ako nemate odgovarajucih argumenata!
Slazem se 100% !! !!ademef je napisao/la:Da regulišemo neke stvari, Dževad Poturak je vrhunski borac i to stoji...nadero je velika imena kao što su Melvin Manhoef i Ignashov..ako slučajno ko ne zna za njih nek ne komentariše džaba. To što ima 32 godine očigledno da nema veze jer je iz borbe u borbu sve bolji. Što se tiče Denisa Stojnića on je kafanska bitanga koja se **** dobro udara, naravno kafanski...a u UFC-u nije niko džaba, tu te niko ne pita kako se udaraš da li je lijepo ili ne, nego da nakon obračuna u octagonu bude protivnik savladan. Ovu dvojicu boraca je ne moguce uporedit, Poturak je školovan borac koji ima tehniku na zavidnom nivou i sportista koji ne propušta trening ni zbog čega, dok Denis preferira lošu tehniku, znači ispod prosjeka i gleda da ubije protivnika na bilo koji način. Oba borca su KVALITET, jer boriti se u UFC-u i biti član Golden Gloria nije šlučajnost. Svako ko voli K-1 zna za Poturka i svako ko voli UFC zna za Denisa. Za one koji misle da prdim u hladnu vodu nek mi se jave na privat da im pošaljem linkove da vidi svojim očima da nisu upravu.
Dobar post,slazem se za stojnica 100% levat zesci..Izgubit od covijeka koji je 211 cm i to jos na podu,je sramota!!!ademef je napisao/la:Da regulišemo neke stvari, Dževad Poturak je vrhunski borac i to stoji...nadero je velika imena kao što su Melvin Manhoef i Ignashov..ako slučajno ko ne zna za njih nek ne komentariše džaba. To što ima 32 godine očigledno da nema veze jer je iz borbe u borbu sve bolji. Što se tiče Denisa Stojnića on je kafanska bitanga koja se **** dobro udara, naravno kafanski...a u UFC-u nije niko džaba, tu te niko ne pita kako se udaraš da li je lijepo ili ne, nego da nakon obračuna u octagonu bude protivnik savladan. Ovu dvojicu boraca je ne moguce uporedit, Poturak je školovan borac koji ima tehniku na zavidnom nivou i sportista koji ne propušta trening ni zbog čega, dok Denis preferira lošu tehniku, znači ispod prosjeka i gleda da ubije protivnika na bilo koji način. Oba borca su KVALITET, jer boriti se u UFC-u i biti član Golden Gloria nije šlučajnost. Svako ko voli K-1 zna za Poturka i svako ko voli UFC zna za Denisa. Za one koji misle da prdim u hladnu vodu nek mi se jave na privat da im pošaljem linkove da vidi svojim očima da nisu upravu.
Za mene je ufc samo za borce "koji znaju 3,4 vrste borba","Kikbokseri kao dzevad bi tamo popusili dobre batine!!
Mnogo boraca u ufc su ex K1,pride borci,jackson,silva,wanderlei,mirko....Vode se pregovori za emalienkom koji je za mene najaci borac u teskoj kategoriji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.