Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Istorijski je Zeljo favorit za ispadanje. 4 puta su ispali, vise od ovih drugih ekipa zajedno (Zvijezda, GOSK, Tuzla, Igman)
Ziva istina
Ziva istina
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
http://www.k.lix.ba/sport/nogomet/saraj ... /240418063
koji debili majko moja
koji debili majko moja
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobili smo prošlu sezonu u Posušju 1:2GoskGabela je napisao/la: ↑18 apr 2024, 13:05Ne igram kladionicu, al kad bude 2ica ti nemoj više nikad ovdje pisat.
U normalnim uvjetima nikad ne bi dobili Posušje u gostima. Kupujete da ostanete u ligi, kao što je slučaj bio i protiv Sloge.
Haračič dao oba gola
Službena lica za 27. kolo
Gošk-Tuz (Dražen Marić - Lazić/Ćosić - Jelić)
Pos-Želj (Ernis Džemidžić - Kadić/Novalić - Musa)
Vel-Zvi (Miloš Gigović - Žugić/Maglica - Musić)
Šir-Igm (Antoni Bandić - Čaušević/Čolić - Todić)
Slg-Zri (Nihad Ljajić - Milić/Zahiragić - Topalović)
Sar-Bor (Mirza Kazlagić / Udovičić/Nanić - Bilbija)
Gošk-Tuz (Dražen Marić - Lazić/Ćosić - Jelić)
Pos-Želj (Ernis Džemidžić - Kadić/Novalić - Musa)
Vel-Zvi (Miloš Gigović - Žugić/Maglica - Musić)

Šir-Igm (Antoni Bandić - Čaušević/Čolić - Todić)
Slg-Zri (Nihad Ljajić - Milić/Zahiragić - Topalović)
Sar-Bor (Mirza Kazlagić / Udovičić/Nanić - Bilbija)

A sve Željo nema para...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Željo nista ne prepušta slučaju, kada su vidjeli da je vrag odnio šalu i da su na poziciji koja vodi u drugu ligu 6-7 kola do kraja počela je kupovina utakmica. Sutra će par biti blokiran, mozda već i noćas.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa dobro, ne znam čemu se čudite, Željezničar radi ono što je oduvijek radio: mešetari i namješta. Jedina razlika je to što je prije radio za titule, a sada za opstanak.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Kakvo namjestanje dat ce im Posusje sutra po usima. Mogli su srediti sa Slogom jer su ovi sluga saveza. Posusje to nije nabit ce ih sutra u hendikepu
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ako nam možeš izbaciti taj isti podatak za Velež, znači koliko puta je ispao u Federalnu, hvala ti.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 13:09Istorijski je Zeljo favorit za ispadanje. 4 puta su ispali, vise od ovih drugih ekipa zajedno (Zvijezda, GOSK, Tuzla, Igman)
Ziva istina
-
- Kontakt:
Zanimljivo je kako svi kevcu sada, a sega je bila kad su nam otimali titule. Sega je sto smo ekipa sa najvise zutih i crvenih u liZi.
Glabnite ga, mrmoti i razmislite koliko bi vas bilo na tribini da ste u nasoj situaciji. Manje od milju, zato i kevcete, stash.
Glabnite ga, mrmoti i razmislite koliko bi vas bilo na tribini da ste u nasoj situaciji. Manje od milju, zato i kevcete, stash.
Al Amar u onom podcastu priča o suđenju

Ono je čisti bezobrazluk.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Ma gdje će Željezničar mešetariti i štimati, šta je s vama.
-
- Kontakt:

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
I svi redom u zadnjih nekoliko godina su dobijali po picki od TM-a ( Robijasi, RA, Nja, Lesinari ). Zato i kmecite, stash
Dnevna doza mrmota

Dnevna doza mrmota

-
- Kontakt:
Ova policija je dno dna, ne zele da rade svoj posao. Ovim zabranama gostujucih navijaca klubovi moraju stati u kraj jednom za sva vremena.
- SedrenikHz
- Kontakt:
pobijedili su Sarajevo i uzeli mu bod sa igracem manje, zar treba nesto vise?Surreal je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:03Postoji li jedan realan Željovac na forumu? Pa čovječe, klub u totalnom raspadu sistema, struktura kluba se piša po "filozofiji" intelektualaca sa juga, na terenu sve osim dobre igre, a ja ne znam da sam pročitao dva posta o stanju na terenu, igračima ili stručnom štabu.SAMOKRITIČNOST - Objektivan odnos prema sebi, svojim motivima, osobinama i sposobnostima, koji uključuje kritički odnos prema ličnim slabostima i manama. Ova osobina ličnosti je povezana sa sposobnošću samouviđanja i [..]
Ovo svi Manijaci kao na forumu? Razumijem da pokušavate ostati relevantni, jer osim imena sve ostalno je izbrisano, ali ono postovi o navijačkim transovima mjesecima u nazad, pa je li moguće? Analitičari su tu kada treba računati koliko je pfeniga Mirvić dao na reklamu, na posudbu, na ugovor i slično, ali se baš ne priča o budućnosti Željezničara, jer hajde mi da nosimo roze naočare kad smo mi u pitanju, a o drugima ćemo srati.
I stvarno ovaj forum je spao na najniže grane, kada @Meraak1921, nakon onako gnusnih uvreda nije banovan sa foruma, znači crvene linije ovdje ne postoje, pa da krenemo u sprdačinu sa "palim" navijačima Željezničara, kada ovaj mrmot može da postavlja slike rahmeti ljudi i ponižava ih, pored toga konstantno povezuje ratne zločince za klub Sarajevo. Jadno, ali to je odraz svakog drugog navijača Željezničara.
LIGA SAMPIONA je za njih osvojena.
bravo majstore

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ništa se tu ne može promijeniti do osnivanja udruženja premijerligaša o kojem se mašta evo već 20 godina. Tek tada će klubovi imati mehanizam da traže svoja prava pa i pod cijenu da ucjenjuju.RubikovaKocka je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:06Ova policija je dno dna, ne zele da rade svoj posao. Ovim zabranama gostujucih navijaca klubovi moraju stati u kraj jednom za sva vremena.
Sve dok se to ne desi, imaćemo ovako srporadične "pobune" gdje će se jedan klub javljati kad je oštećen, ali uglavnom neće imati podršku ostalih.
Evo sad na derbiju je policija napravila haos prilikom ulaska i izlaska na stadion. Sve redom maltretiraju, žene, djecu, starije navijače. Kaže raja da im je lakše bilo na gostovanjima.
Iako se publika na stadionima mnogo promijenila, ima dosta žena i djece na tribinama, policija se još uvijek ponaša kao da samo huligani idu na utakmice. Represija, represija i samo represija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Isto mislim da Posusje nije ekipa protiv koje mozes tako lako kupovati bodove, kad nisu dali Zrinjskom, ne vidim razlog zbog kojeg bi dali nama.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 apr 2024, 13:52Kakvo namjestanje dat ce im Posusje sutra po usima. Mogli su srediti sa Slogom jer su ovi sluga saveza. Posusje to nije nabit ce ih sutra u hendikepu
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zamolio bih pojedine clanove foruma da mi ne prijete preko poruka. Inbox mi je pun i moram svaki put brisat neke poruke da procitam, jer mislim da neko nesto normalno salje...a lijen sam veoma.
Hvala
Hvala
pa vi ste i jedini generalni sponzor svoje ekipe,da se gasite vi morate biti na tribini vi to i podrzavateRatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 apr 2024, 13:58Zanimljivo je kako svi kevcu sada, a sega je bila kad su nam otimali titule. Sega je sto smo ekipa sa najvise zutih i crvenih u liZi.
dok druge skupine mogu objaviti rat svojim upravama vi to ne smijete ,morate na tribinu kako vam kazu i pjevati sta vam kazu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21