Jesmo vas zapad pola istoka i Grbavicu citavu

Malo mucno pogledati vama iz Zenice jer poslje ove utakmice mislim da je ovako samo Ukrajina napunila zapad

Jesmo vas zapad pola istoka i Grbavicu citavu
Majstore da ti nesto iskreno kazem ali nemoj mi se ljutiti ljubi te facko,Cuna nas zaboli za vas drzite se svojih tema i nemorite vamo,ali moram vam na jednom cestitati lijepo ste nas docekali u zenici ispostovali ste nas u kaficima i raja ste bili,onu grupicu neku necu ni spominjati,budi mi zdravo!Truhlo je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:27Susjedima novi stadion za ukrasti![]()
Evo maksuz za ljubomornu braću iz Mostara:
2/3 zapada popunjeno, na kapacitet od 6900 otprilike = 4900, ali eto nek je i manje 4500, na jugu 400, sjever 200, istok 500, to je to.
Bolje im je da se idu uclaniti nego sto lupaju nekim laznim brojkama. Na stranici imaju sve podatke i vidi ovo
Klis i Radnik su više napuniliCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:30Jesmo vas zapad pola istoka i Grbavicu citavu![]()
Malo mucno pogledati vama iz Zenice jer poslje ove utakmice mislim da je ovako samo Ukrajina napunila zapad![]()
Bujrum brate i na ljeto, Velež na Bilinom, da se osjećate kao kod kuće. Nama će finansijska inekcija od rentanja stadiona dobro doći i nikad nećemo zaboraviti dolazak Veleža za naš 78. rođendan kada smo u najvećim gov.nima biliRadobolja je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:33Majstore da ti nesto iskreno kazem ali nemoj mi se ljutiti ljubi te facko,Cuna nas zaboli za vas drzite se svojih tema i nemorite vamo,ali moram vam na jednom cestitati lijepo ste nas docekali u zenici ispostovali ste nas u kaficima i raja ste bili,onu grupicu neku necu ni spominjati,budi mi zdravo!
Kakav atraktivan protivnik, yebo to... Samo predstavnici, san marina, andore i tako do plasmana u ligašku fazuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:56Eto nas Truhlo tako bar govore ovi nasi. Nadam se nekom atraktivnom protivniku u trecem pretkolu da napunimo Bilino kao Grbavicu. Tako ti je kada imas najvise navijaca u drzavi![]()
Rashladite pive i budite usluzni kao u predhodna dva kupa bice i bakse![]()
Nista lagani protivnici idemo buraz preko Andrlehta sa stilom u grupnu fazu a ne kao neki preko BrejdablikaTruhlo je napisao/la: ↑18 apr 2024, 15:00Kakav atraktivan protivnik, yebo to... Samo predstavnici, san marina, andore i tako do plasmana u ligašku fazuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:56Eto nas Truhlo tako bar govore ovi nasi. Nadam se nekom atraktivnom protivniku u trecem pretkolu da napunimo Bilino kao Grbavicu. Tako ti je kada imas najvise navijaca u drzavi![]()
![]()
4 pretkola, plus 4 u ligaškoj fazi konferencije = 8 × 30 000 KM = 240 000 KM![]()
Sretno, pitari su nas čupali rentanjem, sad je red na vasCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 apr 2024, 15:03Nista lagani protivnici idemo buraz preko Andrlehta sa stilom u grupnu fazu a ne kao neki preko BrejdablikaTruhlo je napisao/la: ↑18 apr 2024, 15:00Kakav atraktivan protivnik, yebo to... Samo predstavnici, san marina, andore i tako do plasmana u ligašku fazuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:56Eto nas Truhlo tako bar govore ovi nasi. Nadam se nekom atraktivnom protivniku u trecem pretkolu da napunimo Bilino kao Grbavicu. Tako ti je kada imas najvise navijaca u drzavi![]()
![]()
4 pretkola, plus 4 u ligaškoj fazi konferencije = 8 × 30 000 KM = 240 000 KM![]()
Da ste tribinu dopustili Velezu oborili bi vam posjetu protiv SArajeva u kupu,sa Zrinjskim je bilo tampon zona i dijelili kofol jednak broj ulaznica ,jer su znali da ce nas vise bitiTruhlo je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:55Top 3 posjete u kupu 2023/2024:
1. Čelik - Zrinjski 5500 1/16
2. Borac - Sarajevo 5500 1/4
3. Sloboda - Željezničar 5000 1/16
Top 3 posjete u kupu 2022/2023:
1. Čelik - Sarajevo 9000 1/16
2. Čelik - Radnik 9000 1/8
3. Velež - Zrinsjki 6000 finale
Mirni budite![]()
Druže to je sezona 2021/2022, pričamo o zadnje dvije. Kome nije mrsko neka izvadi podatke i za tu sezonu, mislim da je savez pisao posjetu 10 ili 11 000 za to finale.VR6_LION je napisao/la: ↑18 apr 2024, 15:14Da ste tribinu dopustili Velezu oborili bi vam posjetu protiv SArajeva u kupu,sa Zrinjskim je bilo tampon zona i dijelili kofol jednak broj ulaznica ,jer su znali da ce nas vise bitiTruhlo je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:55Top 3 posjete u kupu 2023/2024:
1. Čelik - Zrinjski 5500 1/16
2. Borac - Sarajevo 5500 1/4
3. Sloboda - Željezničar 5000 1/16
Top 3 posjete u kupu 2022/2023:
1. Čelik - Sarajevo 9000 1/16
2. Čelik - Radnik 9000 1/8
3. Velež - Zrinsjki 6000 finale
Mirni budite![]()
Vidimo se na ljeto,zadnje dvije utakmice bas ste se potrudili bili sto smo vam got po kafanama trazili ispostovali ste,dobro ce i vama doci rentanje stadiona a i za grad Zenicu lijepa injekcija!Truhlo je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:50Bujrum brate i na ljeto, Velež na Bilinom, da se osjećate kao kod kuće. Nama će finansijska inekcija od rentanja stadiona dobro doći i nikad nećemo zaboraviti dolazak Veleža za naš 78. rođendan kada smo u najvećim gov.nima biliRadobolja je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:33Majstore da ti nesto iskreno kazem ali nemoj mi se ljutiti ljubi te facko,Cuna nas zaboli za vas drzite se svojih tema i nemorite vamo,ali moram vam na jednom cestitati lijepo ste nas docekali u zenici ispostovali ste nas u kaficima i raja ste bili,onu grupicu neku necu ni spominjati,budi mi zdravo!![]()
Samo sam se dotakao posjete u takmičenju u kojem smo i mi učestvovali i evo najposjećeniji zadnje dvije godine prema podacima saveza.![]()
Baš bih volio dobiti neki procenat gledanosti ove utakmice od strane Arene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.