Prekucali, pogotovo prvo poluvrijeme.
Al nekako mi je drago bilo i vidi se da se moze i bez baklje i topovskih udara napraviti atmosfera da gori.
Iskreno milina mi je bila gledati da nije prekid svake 4 minute.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel ogranicen broj postova dnevno?nokee je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:30Brate nije ovo viber grupa tvoje raje da pises 74 posta dnevno kako ne valja ovo ne valja ono. Vidjeli smo svi da se trebalo pobjediti, nije i idemo dalje, necemo kmecati ovdje sad 10 dana o tome. Pun si negative, opet kazem nije sve bajno ali nije ni sve tako crno ko u ta tvoja 74 posta.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:11Ja ba, to se zove pljuvanje kad kazes cinjenice koje nisu lijepe za cuti![]()
Kakvi igraci, takvi i pitari foruma ss.ba. Bez muda
Nanjuci svoj svoga, pa se paze.
Evo srali smo svi pa i ja sto je Rozman Kyeremeha zamjenio pa pojedosmo ****, covjek povrijedjen igrao itd itd. Ne treba vazda na prvu i bez informacija popljuvati sve zivo.
Sjever 5 KM
Cekaj cekaj, ti stvarno mislis da ce tvoja 74 posta dnevno na nekom usljivom forumu promjeniti neke stvariTurkishAirlines je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:37Jel ogranicen broj postova dnevno?nokee je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:30Brate nije ovo viber grupa tvoje raje da pises 74 posta dnevno kako ne valja ovo ne valja ono. Vidjeli smo svi da se trebalo pobjediti, nije i idemo dalje, necemo kmecati ovdje sad 10 dana o tome. Pun si negative, opet kazem nije sve bajno ali nije ni sve tako crno ko u ta tvoja 74 posta.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:11
Ja ba, to se zove pljuvanje kad kazes cinjenice koje nisu lijepe za cuti![]()
Kakvi igraci, takvi i pitari foruma ss.ba. Bez muda
Nanjuci svoj svoga, pa se paze.
Evo srali smo svi pa i ja sto je Rozman Kyeremeha zamjenio pa pojedosmo ****, covjek povrijedjen igrao itd itd. Ne treba vazda na prvu i bez informacija popljuvati sve zivo.
Kad nesto ne valja, treba reci da ne valja. I svaki dan ponavljati dok se stanje ne popravi. Guranje problema ppd tepih nas je dovelo u situaciju da nismo konkurenti nizasta zadnje 2-3 godine. To nije normalno niti cu kad pristati da mi bude svejedno.
Pa nece promjeniti al ce meni biti lakse da ovu patnju prebrodim nekakonokee je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:42Cekaj cekaj, ti stvarno mislis da ce tvoja 74 posta dnevno na nekom usljivom forumu promjeniti neke stvariTurkishAirlines je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:37Jel ogranicen broj postova dnevno?nokee je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:30
Brate nije ovo viber grupa tvoje raje da pises 74 posta dnevno kako ne valja ovo ne valja ono. Vidjeli smo svi da se trebalo pobjediti, nije i idemo dalje, necemo kmecati ovdje sad 10 dana o tome. Pun si negative, opet kazem nije sve bajno ali nije ni sve tako crno ko u ta tvoja 74 posta.
Kad nesto ne valja, treba reci da ne valja. I svaki dan ponavljati dok se stanje ne popravi. Guranje problema ppd tepih nas je dovelo u situaciju da nismo konkurenti nizasta zadnje 2-3 godine. To nije normalno niti cu kad pristati da mi bude svejedno.
omg
Nista, zaboravi. Samo ti opleti.
Znači pisajući po forumu nećeš gurati pod tepih? Inače, Mirvić i svi ostali iz kluba čitaju forum.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:37Guranje problema ppd tepih nas je dovelo u situaciju da nismo konkurenti nizasta zadnje 2-3 godine. To nije normalno niti cu kad pristati da mi bude svejedno.
Zato ja i govorim to o velicini kluba, jer se ponasamo kao da smo navikli da budemo negdje gdje nikad nismo bili, i u onoj ligi ko se sjeca zna da bi jedne godine bili borba za opstanak, pa jedne sredina, pa osvojis titulu, pa opet sljedeca godina borba za opstanak, to ne zelim, nek i pet godina idu polako, ali kad ocepi mislim da cemo onda uvijek biti u istom , a to je norba za tituluTurkishAirlines je napisao/la: ↑18 apr 2024, 13:17Previse smo zahtjevni mi navijaci, hocemo sve i odmah. Tek je treca godina Mirvica i njegovih ulaganja u klub, samo je 20-30 miliona gurnuo u klub sto na ovaj ili onaj nacin, to su vrlo mala ulaganja da ocekujes borbu za titulu ili pak da ta razlika bude bar manja od 10 bodova na kraju sezone.
Treba strpljenja. jos 3-4 godine po 20-30 miliona i bit ce to dobro. Sad smo uvatili kontinuitet podrske za trenera, treba tako da i ostane. Rezultat ce doci, mozda ne sad, al za 5 godina sigurno.
Odmah da si prestaoTurkishAirlines je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:46Pa nece promjeniti al ce meni biti lakse da ovu patnju prebrodim nekakonokee je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:42Cekaj cekaj, ti stvarno mislis da ce tvoja 74 posta dnevno na nekom usljivom forumu promjeniti neke stvariTurkishAirlines je napisao/la: ↑18 apr 2024, 14:37
Jel ogranicen broj postova dnevno?
omg
Nista, zaboravi. Samo ti opleti.
Znas li ti cemu sluzi javni forum?
Hvala na dopustenju da nastavim pisati
sudio protiv Goška na Koševu u prvom dijelu, 3 : 0 pobjedili.FKSzuti je napisao/la: ↑18 apr 2024, 13:56Protiv Goška je bio Sabrija, ovaj nas je pokrao protiv Zvijezde.luckystrike je napisao/la: ↑18 apr 2024, 13:48Sudio nam je i protiv Goška i tu smo pobjedili. Iskreno se nadam da će nastaviti niz.luckystrike je napisao/la: ↑07 dec 2023, 13:29
g0vn0 do sudije, ali eto do sad nam je sudio dvije i obje smo pobjedili, protiv Posušja kući i kod Igmana u Konjicu.![]()
Tako jeluckystrike je napisao/la: ↑18 apr 2024, 16:22sudio protiv Goška na Koševu u prvom dijelu, 3 : 0 pobjedili.FKSzuti je napisao/la: ↑18 apr 2024, 13:56Protiv Goška je bio Sabrija, ovaj nas je pokrao protiv Zvijezde.luckystrike je napisao/la: ↑18 apr 2024, 13:48
Sudio nam je i protiv Goška i tu smo pobjedili. Iskreno se nadam da će nastaviti niz.![]()
a za gol Zvijezde realno nije njega kriviti.
Evo je se sjecam. Gledao sam FKS od 81-e. I nije tacno pises hrpu gluposti. Kao sto si napisao i hrpu gluposti u vezi Veleza i Sarajeva. Za Velez : Naveo si hrpu statistickih gluposti a izostavio si glavne. Pod jedan vjecnu listu,koja se u svim ligama i zemljama racuna po osvojenim bodovima, a drugo izostavio si broj prvoligaskih/drugoligaskih sezona. No,da zavrsimo s Velezom. Za razliku od Rijeke i drugih regionalnih ExYu klubova sa kojima se ne mozemo uporedjivati,jer igramo razlicite lige,u razlicitim zemljama,sa Velezom igramo istu ligu u istoj zemlji. I sa Velezom nema potrebe da se poredimo do 1992-e nego mozemo gledati cijeli period 1946-2024. A onda je jasno da su smijesni u usporedbi s nama.Bordo10 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 16:14Zato ja i govorim to o velicini kluba, jer se ponasamo kao da smo navikli da budemo negdje gdje nikad nismo bili, i u onoj ligi ko se sjeca zna da bi jedne godine bili borba za opstanak, pa jedne sredina, pa osvojis titulu, pa opet sljedeca godina borba za opstanak, to ne zelim, nek i pet godina idu polako, ali kad ocepi mislim da cemo onda uvijek biti u istom , a to je norba za tituluTurkishAirlines je napisao/la: ↑18 apr 2024, 13:17Previse smo zahtjevni mi navijaci, hocemo sve i odmah. Tek je treca godina Mirvica i njegovih ulaganja u klub, samo je 20-30 miliona gurnuo u klub sto na ovaj ili onaj nacin, to su vrlo mala ulaganja da ocekujes borbu za titulu ili pak da ta razlika bude bar manja od 10 bodova na kraju sezone.
Treba strpljenja. jos 3-4 godine po 20-30 miliona i bit ce to dobro. Sad smo uvatili kontinuitet podrske za trenera, treba tako da i ostane. Rezultat ce doci, mozda ne sad, al za 5 godina sigurno.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 42 gosta.