Ko Real Madrid
do vcrs ce bit blokiran
Burek,kafa,plata.TribuneEst je napisao/la: ↑18 apr 2024, 15:10Jel moguce da je sarajevska policija zabranila Lesinarima dolazak na Kosevo zbog nekog koncerta?
Ovo stvarno postaje smijesno...sta je posao te policije uopste.
To sto zelim da se politicki projekti zauvijek ugase ne znaci da manje pratim svoj klub i ligu.Alipasino je napisao/la: ↑18 apr 2024, 16:32Bordo nacija moli kumi samo nebi li mi ispali.Njihov tim ih ne zanima.Zamisli te navijace.Inace Zeljo je dao najvećeg igraca BiH Dzeku,najveceg trenera Osima i najveci uspjeh u Evropi igrajuci polufinale Uefa lige sto je za naše klubove pa skoro nemoguce.Au zaboravi da imamo najvise navijaca i publike koja prati utakmice svog kluba.Sta ces kad smo institucija.Au ja i svoj stadion.
Prvm rečenicom si opisao kolegu kontraša i vritu. Ispali ili ne, svejedno nam je, a što se mene lično tiče, ne idite nigdje neka vas, svakako vas je lijepo vidjeti na dnuAlipasino je napisao/la: ↑18 apr 2024, 16:32Bordo nacija moli kumi samo nebi li mi ispali.Njihov tim ih ne zanima.Zamisli te navijace.Inace Zeljo je dao najvećeg igraca BiH Dzeku,najveceg trenera Osima i najveci uspjeh u Evropi igrajuci polufinale Uefa lige sto je za naše klubove pa skoro nemoguce.Au zaboravi da imamo najvise navijaca i publike koja prati utakmice svog kluba.Sta ces kad smo institucija.Au ja i svoj stadion.
Ma ako se sad iskoprcaju, kad budu 4 ispadala, neće sigurnoRubikovaKocka je napisao/la: ↑18 apr 2024, 17:24Ma to je srozan klub na svim poljima. Oni ce opstat u ligi na ovaj ili onaj nacin ali nema od njih nista, nece oni evrope vidjet jos dugo, a o tituli da se ne priča pored Borca Zrinjskog Sarajeva i Veleža ..
Kao ni vi prosle sezone sa Mirzom nebi dobili Zrinjskog u citluku na 100 utakmica al eto nekako se uzelo ovi bili na 20+holyman je napisao/la: ↑18 apr 2024, 16:30Da igraju 80 utakmica ne bi dobili posusje u gostima, kao ni slogu u doboju/modrici. Ma kakvi 80, 1080.
Racunica je jasna, sve cemo vidjeti sutra. Ovako kvota pada samo kada domaci tim izvede tim sa specijalne olimpijade, a neko milione utrpa na dvicu.
Sretno domacinu, da ne ukaljaju obraz.
Kao ni vi prosle sezone sa Mirzom nebi dobili Zrinjskog u citluku na 100 utakmica al eto nekako se uzelo ovi bili na 20+holyman je napisao/la: ↑18 apr 2024, 16:30Da igraju 80 utakmica ne bi dobili posusje u gostima, kao ni slogu u doboju/modrici. Ma kakvi 80, 1080.
Racunica je jasna, sve cemo vidjeti sutra. Ovako kvota pada samo kada domaci tim izvede tim sa specijalne olimpijade, a neko milione utrpa na dvicu.
A šta vas boli **** kupili smo i kupicemo sve do kraja,vi ste titule kupovali pa šta nije ovo Engleska kupuje se svugdje na Balkanu realno.
Mi smo svinjski preslusali i tad u gostima, a i na kosevu pred kraj godine kada nam nisu uspjeli sansu stvoriti.1921ljoze je napisao/la: ↑18 apr 2024, 17:33Kao ni vi prosle sezone sa Mirzom nebi dobili Zrinjskog u citluku na 100 utakmica al eto nekako se uzelo ovi bili na 20+holyman je napisao/la: ↑18 apr 2024, 16:30Da igraju 80 utakmica ne bi dobili posusje u gostima, kao ni slogu u doboju/modrici. Ma kakvi 80, 1080.
Sretno domacinu, da ne ukaljaju obraz.![]()
![]()