AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
El Shaarawy pod De Rossijem kao iz najboljih dana
Koliko znaci trener
Kad ces ti skontati da trener osredjuje ko i gdje igra i daje mu zadatke, ova Roma pod Mourinhom je bila kanta obicna , a gle sad drugi trener i Mi sad izgledamo kao oni pod Mourinhom, i sta kazes nije so trenera?
- muha milanez
- Kontakt:
Sviraj sudija kraj, spasi nas ove patnje.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Koja je ovo sad formacija

Gledaj Mikea hahahaha. Pioli mu rekao da se zayebaje
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma brao ljudine, more li se stvoriti kakva šansa sa igračem više? 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Danas je svjetski dan cirkusa Pioli je odlucio da ispostuje. Svaka cast trenerski magu

Pa Gabija i igra u odbrani, gdje bi to trebao igrati ? to sto ne zna i sto je odron ne moze ni Pep ispraviti
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Postoji riječ na engleskom jeziku koja savršeno rezimira Piolijev Milan u ove zadnje dvije sezone: Clueless
Nek je tebe ispravio
Rafa, idi surfaj, idi igraj golf, samo se goni iz kluba ako ti se više yebeno ne igra! 
Ybt imas 5 napadaca u igri i s igracem vise nisi u stanju sutnuti u okvir gola kamoli kreirati sansu.
Ovaj Pioli je odlican ja kardane vlasnike, tako molim vas manite se covjeka, covjek samo obavlja posao ( nisam rekao kako obavlja )....
Nego sta na vlasnici rade? Kakva je bilanca? Nema ih na tribinama? Ah da ukazu se ko gospa u Hercegovini....
Nego sta na vlasnici rade? Kakva je bilanca? Nema ih na tribinama? Ah da ukazu se ko gospa u Hercegovini....
Ma pusti sad Gabbiu kad ti za četrdesetak minuta sa igračem više ne možeš složiti smislene prilike.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I ne gleda Geri utakmicu, kazu ima neka preca posla, ko ce ti ga znat
Sramota Piolija i igrača. Čelava budala je uništila ekipu i igrače. Treba i to znati. Lik je vratio luzerski mentalitet. Aferim
Strah me docekati madoninu. Biti ce gore nego prosli put
Nek odradi sezonu do kraja, i cao. Sad mijenjati nema smisla
Nek odradi sezonu do kraja, i cao. Sad mijenjati nema smisla
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ovdje su jedinu luzeri Ameri koji su ga ostavili proslo ljeto, i koje su parmake od "pojacanja" doveli ( cast pojedincima ).....
Vazda isti ljudi i vazda ista priča. Eto nemamo ekipu koja je u stanju za sat vremena zabiti gol sa igračem više. I gle čuda, kada god i protiv koga god imamo igrača više mi to ne znamo iskoristiti. Pa da nemamo dovoljno kvalitetne igrače da mogu igrati 11 vs 10.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.