Premijer liga BiH - aktuelno

nastrojeni21
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la nastrojeni21 » 19 apr 2024, 12:12

Lewy21 je napisao/la:
19 apr 2024, 11:54
Šta će večeras prevladati?

1. "Ne mogu namještenu utakmicu dobit"
2. "Vicine kuje ostale u ligi nečasnim radnjama"

Obje verzije su pripremljene, ko na predsjedničkim izborima u Americi.
Ne znas sa njima nikad, slicno je bilo i za derbi, tanka je linija izmedju zakucavanja posljednjeg eksera u tabut i namjestenog derbija. Njihovo (ne)poznavanje fudbala i svega oko njega iznenadjuje iz kola u kolo.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 19 apr 2024, 12:17

nastrojeni21 je napisao/la:
19 apr 2024, 12:12
Ne znas sa njima nikad, slicno je bilo i za derbi, tanka je linija izmedju zakucavanja posljednjeg eksera u tabut i namjestenog derbija. Njihovo (ne)poznavanje fudbala i svega oko njega iznenadjuje iz kola u kolo.
Stalo im je da izgubimo i ispadnemo i sada će pred svaku utakmicu napravit priču da je namješteno, pa imaju šta reći i u slučaju da dobijemo i u slučaju da izgubimo. Znači u svakom slučaju njima dobro. Ali priznat ću da bih volio da Željo ima tu moć o kojoj oni pričaju, gdje bi nam onda kraj bio... :rol:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 19 apr 2024, 12:17

Lewy21 je napisao/la:
19 apr 2024, 12:17
Stalo im je da izgubimo i ispadnemo i sada će pred svaku utakmicu napravit priču da je namješteno, pa imaju šta reći i u slučaju da dobijemo i u slučaju da izgubimo. Znači u svakom slučaju njima dobro. Ali priznat ću da bih volio da Željo ima tu moć o kojoj oni pričaju, gdje bi nam onda kraj bio... :rol:
A kao nije namješteno?

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 19 apr 2024, 12:17

zemunci nervozni i nejasni iako je sinocnji miting prosao odlicno
NEMA NAZAD

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 apr 2024, 12:19

holyman je napisao/la:
19 apr 2024, 12:08
ekipa koju natambura medjugorje i nk hrvatinici iz trece zupanijske ne zasluzuje da igra premijer ligu bih. Nazalost, na terenu se utakmica ne igra.
Ekipa koju natambura medjugorje i hrvace, utrpa 3 komada prvacima prijateljskih utakmica i izvuce nerijeseno sa igracem manje 70 minuta...sta je gore?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 19 apr 2024, 12:21

19vendetta87 je napisao/la:
19 apr 2024, 12:19
holyman je napisao/la:
19 apr 2024, 12:08
ekipa koju natambura medjugorje i nk hrvatinici iz trece zupanijske ne zasluzuje da igra premijer ligu bih. Nazalost, na terenu se utakmica ne igra.
Ekipa koju natambura medjugorje i hrvace, utrpa 3 komada prvacima prijateljskih utakmica i izvuce nerijeseno sa igracem manje 70 minuta...sta je gore?
Zaboravio si napisati da ste isto primili tricu na gostovanju kod "prvaka prijateljskih utakmica". A danas isto gostujete....
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 19 apr 2024, 12:25

Lewy21 je napisao/la:
Izgleda da posebno vole ono "e jesam vam rekao" i onda ide standardno pametovanje o teorijama zavjere, ko kome pusta i ostalo. Isto tako su pisali i za Igman - Posusje pa su se usutili kad je Posusje dalo za 1-1 u 90+. Sta dalje pricat sa njima na ovu temu kad im je jedini argument kvota, vrhunski poznavatelji kladjenja. :pinokio:

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 19 apr 2024, 12:28

Kladionice sve znaju.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 19 apr 2024, 12:30

Zasto se ne prica o sastanku mirvica i vice nakon "izlaza" sa terena, prestalo se pricati o spasu bh fudbala 🤣. Iduca sezona ce biti zanimjiva..

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 19 apr 2024, 12:34

TA 1. opcija (zeljo gubi bodove) je nemoguca i toga ste svjesni, samo malo volite prikrivati sve.
Najjace pisu veceras ostavit srce, dusu, hrabro samo, bit ce zayebano :urnebes:
Vlado Jagodic se zahvalio na 20tisuca :kafa:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 19 apr 2024, 12:34

Bojudaosinebu je napisao/la:
19 apr 2024, 12:30
Zasto se ne prica o sastanku mirvica i vice nakon "izlaza" sa terena, prestalo se pricati o spasu bh fudbala 🤣. Iduca sezona ce biti zanimjiva..
Šteta što vas neće biti na temi iduće sezone :rol:

Dobri u dobru
Zli u zlu

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 19 apr 2024, 12:35

Dok lobotomci mudro šute,da vidimo/procitamo kako to
izgleda sa Mitomanske tacke gledišta?!?

“Naravno da smo opsjednuti,još su nam samo oni ostali da dozivimo bar malo satisfakcije i radosti.
Sasvim smo odlijepili,konstantno nas zasluzeno vrijedjaju i to najgnusnije.Ogavno,kao nekada u Zenici i Tuzli.
Kao klub smo izgubili smisao,bez plana i programa.Uprava goni po Saudijskog Arabiji.Jedu datule i na kamilama se po pustinji vozaju.
Sezone su izgubljene prije nego su i pocele.
Prave se ogromni minusi,mijenjaju se Uprave i Predsjednici.
Jednostavno nekad bila “Baza bez poraza”sada rupa bez dna,
sa multi-milionerskim dugovanjima opterecenim prema brojnim
Duznicima i kamatama.
Rukovodstvo kluba u saradanji sa Generalnim sponzorom
manipulise navijacima kao sa ovcama,bukvalno kako im je volja.
Mi pacenici kao ovce slijepo pratimo i blejimo na sve sto nam se
servira iz kluba i od generalnog sponzora.
Sampion Nam redovno bjezi po 30-tak bodova,iako uz pomoc
Politike i pozajmica ulazemo jako mnogo i tako godinama.
Ovoj muci mora doci kraj”.

Zalosno,stvarno.Al bas.
Moram suzu pustit😢
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 19 apr 2024, 12:38

RubikovaKocka je napisao/la:
19 apr 2024, 12:28
Kladionice sve znaju.
28.05.2023, Sarajevo - Igman 2-4, kvota 5.40. Isti dan, Tuzla - Zrinjski 3-0, kvota 3.45. Leotar - Siroki 2-1 kvota 2. Jedino gdje su kvote bile spustene odnosno minimalne je Sloga - Borac sto i nije bilo tesko pretpostaviti jer se zna odnos dva kluba, a druga je Posusje - Velez gdje je Velez koliko se sjecam igrao skoro sa skroz drugom ekipom, i ljudi koji se ne bave time bi stavili male kvote na te dvije utakmice, nikakva nauka. Jel i dalje mislis da kladionice sve znaju?
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 19 apr 2024, 12:42, ukupno mijenjano 5 puta.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 19 apr 2024, 12:38

Kladionice sve znaju.
Filozofe sa isklofanih jaja ne znaju kladionice nista nego je masa nalozena da je kupljeno i kvota automatizmom pada jer se tovari. Sada da podju vece uplate padati na Posusje ispeglat ce se do dva posljepodne. Malo zamrsena matematika za tebe ali osjetio sam duznost da ti objasnim :mrgreen:

25 % su sanse da ces seoski uletit veceras ovdje kako si znao ako Zeljo slucajno dobije :mrgreen:

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 19 apr 2024, 12:44

CampobelloDiMazara je napisao/la:
19 apr 2024, 12:38
Kladionice sve znaju.
Filozofe sa isklofanih jaja ne znaju kladionice nista nego je masa nalozena da je kupljeno i kvota automatizmom pada jer se tovari. Sada da podju vece uplate padati na Posusje ispeglat ce se do dva posljepodne. Malo zamrsena matematika za tebe ali osjetio sam duznost da ti objasnim :mrgreen:

25 % su sanse da ces seoski uletit veceras ovdje kako si znao ako Zeljo slucajno dobije :mrgreen:
Kako to da je kvota protiv Sloge bila 1.60 i gle čuda, ta ista Sloga koja je kući superiorna ne ošuta u okvir gola 90 minuta najgoroj gostujucoj ekipi ? Slucajno sigurno :lol:
Manite se te cuprije trpa se ovo ono, ljudi poceli steliti utakmice jer drugacije ne bi opstali u ligi i to je cinjenica, samo su to trebali malo neofirnije ako vec rade takve stvari.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 19 apr 2024, 12:44

Miljacka je napisao/la:
A kao nije namješteno?

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Evo sad bez zajebancije, reci mi jesi li zaključio po kladionici ili po utakmici sa Slogom da je namješteno?

Prvo uzmi u obzir da Posušje igra sa motivom više protiv nas. Jesmo bili bolji od njih na Grbavici krajem prošle sezone ali su na kraju oštećeni i dovedeni u situaciju da se oni bore za opstanak posljednje kolo. Ne vidim razlog da bilo šta dogovaraju sa nama, prije bih očekivao da dogovoraju nešto sa našim konkurentima i sreća pa su sa svima već odigrali.

Kada su u pitanju kvote, moje mišljenje je da je donesena pogrešna procjena na osnovu prošla dva kola. Željo je osvojio 4 boda protiv ekipa sa gornjeg dijela tabele, a sa druge strane Posušje je jedva 2 boda osvojilo i protiv Tuzle i protiv Igmana, naših konkurenata za opstanak. Ono što nije uzeto u obzir prilikom te procjene je za nas tužna činjenica da Tuzla, Igman i GOŠK bolje igraju od nas, barem trenutno, a mi se nadamo nekom iznenađenju. Iskreno, nije ni meni jasno odakle ovakve kvote.

Posušje je apsolutni favorit danas, naše su nade u domaćim utakmicama, mada nam one same teško mogu osigurati opstanak. Ako ćemo o pravdi i nepravdi, zašto se ne priča o kardinalnim sudijskim greškama u korist naših konkurenata Goška i Tuzle i to protiv Širokog Brijega s kojim igramo slijedeće sedmice i koji sada ne smije sebi dozvoliti taj luksuz da izgubi od nas, jer će se u tom slučaju i oni boriti za opstanak. Da smo "Vicine kuje" valjda bi se osigurala pobjeda Širokog u obje te utakmice gdje su oštećeni. :hmmmmm:

Da se štima da Željo opstane, Široki bi pobjedio u obje utakmice gdje je oštećeno, to ti je dovoljno da znaš.

Znači ništa osim stvarno čudnih kvota (koje bi trebale biti obrnute) ne ukazuje na to da je danas utakmica namještena, barem sam ja uvjeren da nije. Iskreno, da mislim da jest, samo bih šutio i ne bih ništa pisao. Vidjet ćemo danas, ja sam ti rekao šta ja mislim. Ali ako izgubimo, neće niko reći "kladionice pogriješile sa kvotama", nego će biti priča da su naši igrači toliko nesposobni da ni namještenu utakmicu ne mogu dobiti. Isto kao što se dan danas priča da 2017. "namještenu titulu" nismo osvojili.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 19 apr 2024, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 19 apr 2024, 12:47

19 apr 2024, 12:44
CampobelloDiMazara je napisao/la:
19 apr 2024, 12:38
Kladionice sve znaju.

Kako to da je kvota protiv Sloge bila 1.60 i gle čuda, ta ista Sloga koja je kući superiorna ne ošuta u okvir gola 90 minuta najgoroj gostujucoj ekipi ? Slucajno sigurno :lol:
Manite se te cuprije trpa se ovo ono, ljudi poceli steliti utakmice jer drugacije ne bi opstali u ligi i to je cinjenica.
Za Slogu sam ja prije svih napisao da je dvica jer je Sloga savezova sluga a Zeljini savezovi pusiqrci i to je davno bili zavrseno ali Posusje nije 100%

Bezveze spinujete a pojma nemate o cemu se radi. Nije iskljuceno da Zeljo dobije sto je normalno ali namjesteno nije sigurno

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 19 apr 2024, 12:57

19vendetta87 je napisao/la:
19 apr 2024, 11:55
Pitarsam je napisao/la:
19 apr 2024, 11:46
Dok je na lobotomiji zavladao (ne)mir i tišina zbog
Zeljkanove situacije,na ovom forumu botovska Družba
Pere Kvržice u punom naletu.
Kipte od bijesa već od prošle nedelje kada su očekivali
Da favorizirani Željkan osokoljen velikom(kupljenom)
Pobjedom protiv Sloge u gostima,pobjedi Sarajevo.
Elem,morali su iz pomoć sudije Sivca spašavati i bod do
Samog kraja utakmice.
Sada,kada je u javnosti već od ponedeljka ujutro izašla
Informacija da će Posušje najvjerovatnije prepustit prijeko
Potrebne bodove Željkanu da ne ispadne u Ligu II,uključili,
Priključili i napravljene su nove botovske brigada na ovom
Forumu/stranici.
Bez argumenata i činjenica ,svojim prostatlukom i primitivizmom
Pokusavaju da nekoga ubjede nešto!?!

slika

Nazalost,historija se ponavlja.Umjesto da su tada vlasti
Kaznile i izbacile Ivicu,Maricu i te rukovodioce iz Uprave
Zeljkana.”Ljude od povjerenja”koji su nagovorili Ivicu i
Jarana mu Maricu,da namješta tekme,oni su samo
blago kaznili i tako kreirali mitomansko čudovište.
Klub koji se kroz svoju historiju samo liže i grebe od
vladajuće politike ma koja ona bila.
Klub koji od svog postanka i prve kradje tribine sa
Stadiona 6.April samo za lopovluk i nepoštenje zna!

slika

Ali,svim lopovlucima i marifetlucima dodje kraj.
Prije ili kasnije.
Snoopy, skontali smo i prvi put, ne moras dva puta isti post postati
Djukac,posto ti spadaš u grupu dobro retardiranih trolasa,
to je bilo namijenjeno tebi i tvojima.Cisto da
utvrdite gradivo!

slika

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 19 apr 2024, 13:09

Gdje pobjegose leteći medvjedići odjednom?!👈😎
Idem nešto papat,pa poslijepodnevni odmor.
Mitomani -nemojte puno divljat.🤣

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.