Manijaci

Da navijas za Velez, nebi imao tih problema.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 15:26Moderatori, osjecam se nesigurno na ovom forumu. Inbox mi puca po savovima
Ljudi pristali da izgube sa 1 gol razlike, ovi im tricu spucali.
Budi siguran da je kupljena.MAMINHO66 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 16:49S obzirom da je ovo liga gdje se svi bore svim mogucim sredstvima za bodove, samo budala ne bi pokusala da sebi zavrsi utakmicu u borbi za opstanak. Budite sigurni da TC i Igman itekako zavrsavaju. To je tako kako je. Jedino ne treba izigravati moralnu vertikalu.
Da li su iz Zeljkana zavrsili ovu utakmicu ja zaista ne znam, ali mnogi ovdje se bas brukaju. Isto djeca. Ne znaci kvota nista sama po sebi, da je tako sve kladionice bi davno propale. Kladionice reaguju na uplate, a to su vecinom automatizirani sistemi. Raja masovno uplacuje na dvicu radi mahalske price, pa logicno da kvota pada. To je samo dokaz da postoje spekulacije, ne da je kupljena tekma. Da li je kupljena, vidjecemo veceras jer to je jako tesko sakriti.
Tako je. A tek će dogodine biti cirkus kad četiri ekipe budu ispadale.MAMINHO66 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 16:49S obzirom da je ovo liga gdje se svi bore svim mogucim sredstvima za bodove, samo budala ne bi pokusala da sebi zavrsi utakmicu u borbi za opstanak. Budite sigurni da TC i Igman itekako zavrsavaju. To je tako kako je. Jedino ne treba izigravati moralnu vertikalu.
Da li su iz Zeljkana zavrsili ovu utakmicu ja zaista ne znam, ali mnogi ovdje se bas brukaju. Isto djeca. Ne znaci kvota nista sama po sebi, da je tako sve kladionice bi davno propale. Kladionice reaguju na uplate, a to su vecinom automatizirani sistemi. Raja masovno uplacuje na dvicu radi mahalske price, pa logicno da kvota pada. To je samo dokaz da postoje spekulacije, ne da je kupljena tekma. Da li je kupljena, vidjecemo veceras jer to je jako tesko sakriti.
Ma jok zna mreza kladionica da je utakmica namjestena i smanjili koeficijent na 1,50 da ih narod sto manje zakoljeMAMINHO66 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 16:49S obzirom da je ovo liga gdje se svi bore svim mogucim sredstvima za bodove, samo budala ne bi pokusala da sebi zavrsi utakmicu u borbi za opstanak. Budite sigurni da TC i Igman itekako zavrsavaju. To je tako kako je. Jedino ne treba izigravati moralnu vertikalu.
Samo da ne padne..valjda necetutankamon1905 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 15:26Moderatori, osjecam se nesigurno na ovom forumu. Inbox mi puca po savovima
E cuj zbog mahalskih prica...MAMINHO66 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 16:49S obzirom da je ovo liga gdje se svi bore svim mogucim sredstvima za bodove, samo budala ne bi pokusala da sebi zavrsi utakmicu u borbi za opstanak. Budite sigurni da TC i Igman itekako zavrsavaju. To je tako kako je. Jedino ne treba izigravati moralnu vertikalu.
E ovdje im je kraj
Upravo to. Eto kladionica zna da je stimaljka, ali stavili na 1.50. Kakva logika i sta ljudi pisu to je nestvarno.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 apr 2024, 17:09Ma jok zna mreza kladionica da je utakmica namjestena i smanjili koeficijent na 1,50 da ih narod sto manje zakoljeMAMINHO66 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 16:49S obzirom da je ovo liga gdje se svi bore svim mogucim sredstvima za bodove, samo budala ne bi pokusala da sebi zavrsi utakmicu u borbi za opstanak. Budite sigurni da TC i Igman itekako zavrsavaju. To je tako kako je. Jedino ne treba izigravati moralnu vertikalu.
Da li su iz Zeljkana zavrsili ovu utakmicu ja zaista ne znam, ali mnogi ovdje se bas brukaju. Isto djeca. Ne znaci kvota nista sama po sebi, da je tako sve kladionice bi davno propale. Kladionice reaguju na uplate, a to su vecinom automatizirani sistemi. Raja masovno uplacuje na dvicu radi mahalske price, pa logicno da kvota pada. To je samo dokaz da postoje spekulacije, ne da je kupljena tekma. Da li je kupljena, vidjecemo veceras jer to je jako tesko sakriti.![]()
Nevjerovatni ljudi pisu ovdje![]()
Ali obicno se u takvim situacijama desi neka luda sreca i posloze kocke ovom slabijem tako da je vrlo moguca kolektivna sizofrenija oko osam kako su znali![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], supervizor i 17 gostiju.