Izlazi atomski Zeljkan
Inace, crveni smijesan za Posusje. Penal da, ali crveni nikako...
Izlazi atomski Zeljkan
Papak zna samo majke i sestre ljudima da psuje, ne moze se ni zajebavat normalno.boki86 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:51ovaj mi je najdrazi kad je nervozanMeraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:50Pitari molite Boga da pobjedi Željo, inace nema grada ni ovog vikenda, bicemo nervozni i morat cemo vas qrcem po celu udarati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad se završavaju utkamice, neke igrače završiš, neke ne završiš. Tako je i danas. Jedan što je očigledno završen je i završio svoj nastup.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:50Po meni penal nije, a Posusje igra posteno.Balorda je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:49Penal čist,
crveni nikako,
Lučić namjerno napravio što je napravio, a onda i mali igrokaz,
Željezničar ni sa igračem više ne može zabiti, moraće opet neko od domaćih zajedno sa sudijom intervenisati.
Kakvo blamiranje plavih sa Grbavice, totalna degradacija kluba.
Neko je od nas lud![]()
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:52Papak zna samo majke i sestre ljudima da psuje, ne moze se ni zajebavat normalno.boki86 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:51ovaj mi je najdrazi kad je nervozanMeraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:50Pitari molite Boga da pobjedi Željo, inace nema grada ni ovog vikenda, bicemo nervozni i morat cemo vas qrcem po celu udarati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad kad akrep promijeni formaciju,ko bayernDamirT je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:51Izlazi atomski Zeljkan
Meni njegova reakcija stvarno nije djelovala neprirodno, a ni atipicno za prosjecnog PLBiH polu-igraca. Sudija je po meni zavrsen, ali Posusje ne, nijedan njihov igrac. Mozda sam sebe demantujem do kraja utakmice, ali za sad mi se tako cini.Balorda je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:52Kad se završavaju utkamice, neke igrače završiš, neke ne završiš. Tako je i danas. Jedan što je očigledno završen je i završio svoj nastup.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:50Po meni penal nije, a Posusje igra posteno.Balorda je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:49Penal čist,
crveni nikako,
Lučić namjerno napravio što je napravio, a onda i mali igrokaz,
Željezničar ni sa igračem više ne može zabiti, moraće opet neko od domaćih zajedno sa sudijom intervenisati.
Kakvo blamiranje plavih sa Grbavice, totalna degradacija kluba.
Neko je od nas lud![]()
Penal + zuti mjera.DamirT je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:51Izlazi atomski Zeljkan
Eto vidis kakav si ti papak. Brukas se. Shvati da psovanje nije humor. Nije nas problem sto si ti odrastao na kursadzijama. Nauci se normalno zajebavat, ne budi ljakse.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:53NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:52Papak zna samo majke i sestre ljudima da psuje, ne moze se ni zajebavat normalno.
Tebi nisam yebo Boga mi, ustvari kako ti se zove mama inace?
Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 18:50Pitari molite Boga da pobjedi Željo, inace nema grada ni ovog vikenda, bicemo nervozni i morat cemo vas qrcem po celu udarati

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, rishovski i 20 gostiju.