Videš da uvijke ima izuzetak.Pantelija je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:09Ono po pravilima fidbalskim ne moze biti crveni, jer postoji pravilo duple kazne.
Dakle, ili je žuti i penal, ili je vann16 crveni i faul.
Oboje moze biti samo ako je intenzitet jak tj namjera da se ozlijedi igrac.
Imate to priliku vidjeti na desetine primjera gdje se svira penal i daje žuti, zatim sudija pregleda var, vifi da je faul van 16, svira faul, poništava žuti i daje crveni.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Gospoda podnosi poraz gospodski. Filozofija je to
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ispisase 10ak stranica spin brigada sa svojim kmetovima kako nije crveni i nije penal zadnjem igracu u gol sansi 1 na 1. S druge strane imali smo skoro identicnu situaciju na derbiju kada je Cocalic dobio crveni apsolutno niko nije napisao da nije zasluzen
Golemo kako manipulisu sa ovim jadnicima

Golemo kako manipulisu sa ovim jadnicima

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Post godine.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:12Ispisase 10ak stranica spin brigada sa svojim kmetovima kako nije crveni i nije penal zadnjem igracu u gol sansi 1 na 1. S druge strane imali smo skoro identicnu situaciju na derbiju kada je Cocalic dobio crveni apsolutno niko nije napisao da nije zasluzen![]()
Golemo kako manipulisu sa ovim jadnicima![]()

Poredi faul u 16 i van.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Morat će sudac svirati još 1 penal. Željo ni prilike da stvori, džaba igrač više.
- GrimReaper
- Kontakt:
Evo sto ovi ne mogu zabiti Posusiju gol ali evo sto ovi sami sebe povrijedjuju hljebe

Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
Glupane, da si procitao kao sto si nesposoban da procitas ili jos gore da razumijes...KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:12Ispisase 10ak stranica spin brigada sa svojim kmetovima kako nije crveni i nije penal zadnjem igracu u gol sansi 1 na 1. S druge strane imali smo skoro identicnu situaciju na derbiju kada je Cocalic dobio crveni apsolutno niko nije napisao da nije zasluzen![]()
Ne moze biti PENAL I CRVENI ako nije faul koji je sam po sebi crveni (oštar start, namjerno udaranje itd)
Moze biti ili CRVENI za prekrsaj van 16 ako si zadnji igrac
Ili penal i žuti ako je u 16
Ovaj faul sam po sebi je diskutabilan da li je bio a ne da bude crveni a niti je igrac isao prema golu direkrno vec u stranu prrma gol autu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nisam dugo gledao dosadniju utakmicu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jbg ne znaju svi pravilaHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:14Post godine.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:12Ispisase 10ak stranica spin brigada sa svojim kmetovima kako nije crveni i nije penal zadnjem igracu u gol sansi 1 na 1. S druge strane imali smo skoro identicnu situaciju na derbiju kada je Cocalic dobio crveni apsolutno niko nije napisao da nije zasluzen![]()
![]()
Poredi faul u 16 i van.![]()

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Portparolka je glupa ko qrac, ne zamjerite jojHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:14Post godine.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:12Ispisase 10ak stranica spin brigada sa svojim kmetovima kako nije crveni i nije penal zadnjem igracu u gol sansi 1 na 1. S druge strane imali smo skoro identicnu situaciju na derbiju kada je Cocalic dobio crveni apsolutno niko nije napisao da nije zasluzen![]()
![]()
Kad se sjetim da se medo Brundo prizivao za selektora reprezentacije 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovako nekako?GrimReaper je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:14Evo sto ovi ne mogu zabiti Posusiju gol ali evo sto ovi sami sebe povrijedjuju hljebe![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Dečko je za liječenja, a klub za federalne.HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:14Post godine.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:12Ispisase 10ak stranica spin brigada sa svojim kmetovima kako nije crveni i nije penal zadnjem igracu u gol sansi 1 na 1. S druge strane imali smo skoro identicnu situaciju na derbiju kada je Cocalic dobio crveni apsolutno niko nije napisao da nije zasluzen![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Faul je diskutabilan, ali Cocalic je zasluzio cist crveni kartonPantelija je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:16Glupane, da si procitao kao sto si nesposoban da procitas ili jos gore da razumijes...KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:12Ispisase 10ak stranica spin brigada sa svojim kmetovima kako nije crveni i nije penal zadnjem igracu u gol sansi 1 na 1. S druge strane imali smo skoro identicnu situaciju na derbiju kada je Cocalic dobio crveni apsolutno niko nije napisao da nije zasluzen![]()
Ne moze biti PENAL I CRVENI ako nije faul koji je sam po sebi crveni (oštar start, namjerno udaranje itd)
Moze biti ili CRVENI za prekrsaj van 16 ako si zadnji igrac
Ili penal i žuti ako je u 16
Ovaj faul sam po sebi je diskutabilan da li je bio a ne da bude crveni a niti je igrac isao prema golu direkrno vec u stranu prrma gol autu

Kakvi manipulatori

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ovaj Selimović je teški bolesnik.
-
- Kontakt:
Glup gluplji Kontrasvih
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Gledaj nindže Selimovića. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Otac vas yebi retardirani makar bod im uzmite. Pa Zvijezda 09 opasnije izgleda na terenu.
19V22
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, amypitar, antisisoja1919, Balorda, Bordo10, CAZIN, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, hazarder, Jadnimi, JavierBosnia, Maestro^^, OsmanhodzicBuco, perodeformero, supervizor, Varijantas8, Venom i 96 gostiju.