Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Al sta rade sudije Posusiju,takodje i na derbiju su im svaki kontakt svirali al dzaba
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bokte 70 minuta igras s igracem vise i ne mozes da ga uvaljas makar da izjednacis pa ste je ovo ovako vise ko nas je kleo nije vrijeme gubio
- FKSDoGroba
- Kontakt:
A realno boli raju kita za Zelju. Da ih boli, bilo bi 2000 na Grbavici veceras u 12 da im **** mater. Jok ba.. svake sedmice uvijek ista price. Bit ce bolje itd itd
Bitno je da ovo sve Manijaci podržavaju
Nekad Manijaci… sada sise koje se ližu sa četnicima da dobiju robu po jeftinijoj cijeni. **** Zelju. Tribini i sluzi da se roba plasira

Zar nisu susjedi?2sb1996 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:41Nadam se da ce se mnogobrojna forumska javnost ispricati ekipi Posusja i Denisu Coricu koji rade odlican posao i nisu skinuli gace unatoc velikoj cifri koju su pojedini nudili. Zeljkanove zvijezde ni uz ofirnog i podmazanog sudca ne mogu gola zabit.
Bravo komsije!

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ali sad bez zayebancije,hoce li dopustit Zeljo sebi da ode u federalnunligu.Jesmo mi ovdje svi imaginarni,tema je svedena na podyebavanje ali da jedan Zeljo ispada iz lige,ne ide ruku na srce.i ne kazem da su zasluzili ostati,puno prije su morali pobjedjivati,sad je ovo mac s dvije ostrice cupanje u ovim kolima
A drug sta da ti kazem, niko nikog ne voli u ovoj ligi. Naprimjer, ja evo u evropskim takmičenjima ne navijam ni za jedan bh. klub osim Sarajeva, normalno. Navijao bih i za Igman ako odu kad u neke kvalifikacije.Argentina je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:42Borac i Sloboda, kao i svako ko ispadne (tako i mi ako ispadnemo) su sami krivi. Nije kup da ih izbacimo, nego se igra 30+ kola.Nirton je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:35Eto tebi bi bilo krivo da je Sarajevo u ovoj situaciji, ko biva "Nema jakog Sarajeva bez jakog Zelje i obrnuto". Mi se ne volimo otkad postojimo, Borac i Sloboda vas ne vole jer ste ih izbacivali, sa Velezom kuhate u zadnje vrijeme, ne znam sta je sa Zrinjskim.![]()
Pogledaj moje postove unazad, nikad se nisam sladio ni Sarajevu, posebno kada su vas sudije ****.
Zrinjski - mogu osvojiti i LP, uvijek ce biti nebitan klub, bar za mene.
Kuhanje koje navodis, to ako skupina klosara koja se naziva navijacima kuha sa bilo koje strane, to su nebitni likovi. Ima ih 100-200 max, a Zelju navija u hiljadama ljudi.

Sto se sad generalno tice vas, naravno da navijam da ispadnete zbog te navijacke strane, ali nikada vas necu nazivati cetnicima ni nesto tako slicno. Mrzim vas naravno iz dna duse(klub), kao sto mrzim i Borac, Zrinjski, Siroki i sl.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

-
- Kontakt:
Gdje su ovi sto su ruku u vatru stavljali da ce biti dvica danas?
Pusite nam ga svi
Pusite nam ga svi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bravo glupane, yebo li te vojvoda
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jel zbog toga namjerno nećete gol dati?19vendetta87 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:48Gdje su ovi sto su ruku u vatru stavljali da ce biti dvica danas?
Pusite nam ga svi

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ma pusite ga sebi, da ste pametni prebili bi ove gurbete.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:48Gdje su ovi sto su ruku u vatru stavljali da ce biti dvica danas?
Pusite nam ga svi
Jednostavno ne može bolje od ovoga. Trener odron, a naravno i većina igrača su odron. Valjda se nekako izbori opstanak do kraja sezone.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sad im smeta valjanje a prelezali drugo poluvrijeme na derbiju 

Mrs u drugu ligu amateri
-
- Kontakt:
Ekipa kojoj se uvijek najvise navlacilo su strumfete,velicali ovdje Akrapa nakon jedne tekme sad mu zele da umre
Tik-Tak
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Prava raja je u federalnoj. Željo dobro dosaoDirektorcic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:44Ali sad bez zayebancije,hoce li dopustit Zeljo sebi da ode u federalnunligu.Jesmo mi ovdje svi imaginarni,tema je svedena na podyebavanje ali da jedan Zeljo ispada iz lige,ne ide ruku na srce.i ne kazem da su zasluzili ostati,puno prije su morali pobjedjivati,sad je ovo mac s dvije ostrice cupanje u ovim kolima

- Meraak1921
- Kontakt:
Ruku na srce zasluzili smo da ispadnemo, ima jos da se igra , al ne vidim ovde volje nikakve ..
Nije to toliko strašno, sa Arene na MyTv 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Hrammm1921, VolimBiH96 i 35 gostiju.