FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka cast ismire, u kakvoj mocvari od lige ti pravis klub i ulazes milione.
NEMA NAZAD
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Treba biti posten i reci da Posusje normalno igra, bolji su. Ocito da je Zeljkan sudiju zavrsio, a ne njih.
Samo da Vicu **** dodikovu sestru..
Barba spaha paliste u ocima.. Guzijo vas je Vico ko prostitutke i sad vam ga je dao da mu ga sa jezikom ocistite.
Udarat na reprezentaciju i barbareza i spahica hace nego na vicu usanovica i stjuardesu begica..
Ismire samo nastavi nemoj da te vico kupi sa ovim imenovanjima.
Zaomi je spaha k barba su mi najdrazi igraci kapiteni bili al sad ih moram nabit na k i t u,,, interes FK SARAJEVA je iznad drzave a ne **** reprezentacije koju vodi genocidas cetnik vico
Barba spaha paliste u ocima.. Guzijo vas je Vico ko prostitutke i sad vam ga je dao da mu ga sa jezikom ocistite.
Udarat na reprezentaciju i barbareza i spahica hace nego na vicu usanovica i stjuardesu begica..
Ismire samo nastavi nemoj da te vico kupi sa ovim imenovanjima.
Zaomi je spaha k barba su mi najdrazi igraci kapiteni bili al sad ih moram nabit na k i t u,,, interes FK SARAJEVA je iznad drzave a ne **** reprezentacije koju vodi genocidas cetnik vico
- luckystrike
- Kontakt:
Kad skontam da mi sahat vremena nismo mogli s igračem više šanse kako treba napraviti, radije bih da vjerujem da je dogovoreno nego da smo nesposobni.
Premitat sve ekipe do kraja prvenstva sa po 500 k km samo da **** sa grbavice ispadne..majku im vico ****
Takodje nastimat sa vicom da pustimo borac a da nam omoguci da polomimo igrace dva ustasja kluba hnk zrinjski hnk velez..
Imal iko evidenciju koliku koji nas posudjeni igraci imaju minutazu
Takodje nastimat sa vicom da pustimo borac a da nam omoguci da polomimo igrace dva ustasja kluba hnk zrinjski hnk velez..
Imal iko evidenciju koliku koji nas posudjeni igraci imaju minutazu
Ne znam spominjao sam ga i ranije, kone u užasnoj situaciji - Al Jaber je odličan igrač, poslati ga na posudbu u FAMOS i što da ne imati dodatnu širinu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Gledaj debila, pa izjednacite barem. Nama ovo ne odgovara
-
- Kontakt:
Kako im se sad vrati ono valjanje iz derbija
Ovo ce mrtvih veceras na Grbavici biti.
- Maroon1946
- Kontakt:
Kako smo samo 6 bodova prokockali
- TurkishAirlines
Rozmaneeeeeeeeeeee, ovce tvoje su se umorileeeeeeeee
Oca yebali nesposobnog.
Sad treba @fks izaci i reci jel vidite da nije lahko zabiti gol sa igracem vise?
Oca yebali nesposobnog.
Sad treba @fks izaci i reci jel vidite da nije lahko zabiti gol sa igracem vise?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Kazu igraci zeljkana masovno na keca trpali?
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], bvsic, Fouzi1, HordasFks, Lecler, mosarajvosa83, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, PAPE3, Rajvosa4ever, riki46, skoJaa i 104 gosta.