Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nego, ako ispadnu, mogu li u 1. ligu rs-a, podudara se sa filozofijom sponzora.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- TurkishAirlines
feniksptica je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:06De nam opet recitw da nismo bili u pravu...bas nam je krivo ahahahahahaha
Sloga posteno dobijena...

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
3 igrača, glavnog sudiju i dva pomoćnika.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:04Najjaci su , kaze kupili utakmicu, pa kad su vidjeli da nismo, kupili smo im 3 igraca hahahahaha. Yadovi
Ma necu da yebem zivce , Allaha mi drugu ligu smo zasluzili, i najbolje za klub je tako, ispašta Premier Liga samo radi publike i stadiona.. Ovi amateri 90% svi ce klupu grijati u Igmanu
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nije mi jasno sto Bruno nije promijenio formaciju u drugom poluvremenu 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne mogu ga zayebavati, pa jesi li vidio da je Posušje igralo 14 na 11. Brutalno pokrali goste, nije im dosudio korner u prvom poluvremenu.Nirton je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:07Sesija sutanja Ordena40inesto moze poceti, izvoli....HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:05Ne mogu se načuditi.HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 apr 2024, 19:53Vidi kako gospoda staloženo podnosi poraz. Nema psovanja mrtvih, majki, sestara, nema želje za pogibijom. Svaka čast.![]()
Filozofija.![]()
Ne brinite se, ne mogu ispasti. Orden rekao.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ti ga lično čistio?!
- luckystrike
- Kontakt:
Suđenje danas iznad prosjeka (katastrofalnog).
Pozdrav svim navijacima.Izvinjavam se ako sam koga uvrijedio za ove godine na forumu.Nije ovo vise za moje godine da me amateri balavurdija papanluk sa klupe i dudlaci slaufa jebu u zdrav mozak.Sretno svima u nastavku za mene je ovo previse.Pozdrav.
Spin brigada sa Koseva aktivna ovih dana. Jucer tjeraju Vicu i zovu sve u borbu. Danas na incijativu njihovih ljudi u savezu Vico postavi Barbareza za selektora i produze mu jos jedan mandat. Jucer dvica namjestena danas novi poraz Zeljeznicara
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Drago manijacima što su izgubili, da nam kao nešto dokažu. Hajd sad u Seriju B nama u inat! 
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- invincible1921
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ne znam sta te cudi, Gigovic je nama protiv Veleza u Vrapcicima dao 7-8 zutih kartona, od kojih je mozda jedan zaista bio. Velez je nakon Borca i Sarajeva najzasticenija ekipa lige.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- feniksptica
- Kontakt:
Sto nisu ko protiv Sloge ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
neka vakvog penala, da se ugašenima pucaju čirevi...
zar i ti sine Ivane!?
Gargamel22 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 11:49Molim dragog Boga da mi pokaže kako je to u pitarskom umu gledati ekipu koja se nalazi na 11.mjestu i koja može ugroziti direktne konkurente njihovom klubu za Evropu i na taj način im olakšat isti put. A pri tome pratiti sedmicama kvote na kladionici i ne udariti ni marke na listić a kunu se svim na svijetu da znaju konačan ishod. Pjeniti jer ne mogu zabiti gola sa igračem više 70 minuta. Pričati o Želji u negativnom smislu a njihov klub od nastanka nečasnog do dana današnjeg poznat po krađama, spletkama, namještanjima, dobijanju titule, lizanjima sa vrhom saveza.
... Samo bih volio vidjeti vaše prazne glave nakon što Željo pobjedi večeras da dođete mjaukati a niste odigrali listić a toliko ste sigurni.
Ma ne nije im ŽELJEZNIČAR nikako kompleks![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Da se javim i nakon Zeljeznicara...Na dušu i tebi i ovom gore sto ste momke optuzili u sred utakmice sa Igmanom.Espiritosanto je napisao/la: ↑14 apr 2024, 14:24Vidjeti ćemo protiv Želje iduće kolo,da se ne raspravljamo bezveze.miky_hz je napisao/la: ↑14 apr 2024, 14:18Pa sta je problem sa Posusjem ,sto to nisu pustili Tuzlu proslo kolo,sto pobjediše Gošk kolo prije toga u gostima...Najbolje da nesmiju nikad izgubit,btw mislim da ljudi i nemaju poraza ovu polusezonu.Espiritosanto je napisao/la: ↑14 apr 2024, 14:09
Šta te to čudi,pa klubu su glavni sponzori kladionice.
Bašić je tu oko kluba ,Formula kladionica.
Osim ovih zvaničnih imaš i ljude kladioničare kod kojih se možeš kladiti i gdje su puno veći koeficijenti nego u "legalnim" kladionicama.
Btw 4 zaredom Gosk,Tuzla,Igman,Zeljo sve ekipe koje se bore za zivot,i sve 4 su prošli neporazeni,evo ruku dajem da to ni jedna druga ekipa nebi bila u stanju,ni jedna znaci .
Na kraju sezone zbog ovoga niza u ovakvom trenutku trebaju nagradu za fair play dobiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Miljacka je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:11Gargamel22 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 11:49Molim dragog Boga da mi pokaže kako je to u pitarskom umu gledati ekipu koja se nalazi na 11.mjestu i koja može ugroziti direktne konkurente njihovom klubu za Evropu i na taj način im olakšat isti put. A pri tome pratiti sedmicama kvote na kladionici i ne udariti ni marke na listić a kunu se svim na svijetu da znaju konačan ishod. Pjeniti jer ne mogu zabiti gola sa igračem više 70 minuta. Pričati o Želji u negativnom smislu a njihov klub od nastanka nečasnog do dana današnjeg poznat po krađama, spletkama, namještanjima, dobijanju titule, lizanjima sa vrhom saveza.
... Samo bih volio vidjeti vaše prazne glave nakon što Željo pobjedi večeras da dođete mjaukati a niste odigrali listić a toliko ste sigurni.
Ma ne nije im ŽELJEZNIČAR nikako kompleks![]()
![]()

Što bi Virto rekao, karma je qrva.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 22 gosta.