eu2
showbreaker
hbk
Moderator/ica: Padovan
pa yasta ste neg ljudi, kad ste krajisniciapocalyps je napisao/la:meni i juventus0244 je iskljucen net cimeri smo, gazda majmun zaboravio uplatitiRiNo je napisao/la:Ja mogu večeras igrati, i sutra ujutro, pošalji pp čim uđeš na forum pa ćemo se dogovoriti.juventus 0244 je napisao/la:@rino druze, necu biti u mogucnosti odigrati nasu utakmicu veceras u 20 sati kako smo planirali. Net mi iskljucen, ali sutra ce biti uplaceno pa cemo se dogovoriti (ovo pisem sa mob..) Mojim savez-nicima
, ako budu sastanak odrzite ga bez mene, a ako bas trebam, sacekajte do sutra.
Teško da će ti se javiti, nije na forumu bio već 6 dana, otkako se prijavio u ovu PES ligu.Funjai je napisao/la:apocalyps javi se da odigramo tekmu veceras.. sutra je petak, ode van, ako se napijem nece biti fer match, ja cu biti pod dopingomsutra bi trebali dobiti net, pa cemo nas dvojica to odigrati, nemojte se bojati mi smo LJUDI
![]()
![]()
![]()
donja koprivna je uz meneFunjai je napisao/la:apocalyps je napisao/la:RiNo je napisao/la:@rino druze, necu biti u mogucnosti odigrati nasu utakmicu veceras u 20 sati kako smo planirali. Net mi iskljucen, ali sutra ce biti uplaceno pa cemo se dogovoriti (ovo pisem sa mob..) Mojim savez-nicima
, ako budu sastanak odrzite ga bez mene, a ako bas trebam, sacekajte do sutra.
Ja mogu večeras igrati, i sutra ujutro, pošalji pp čim uđeš na forum pa ćemo se dogovoriti.
pa yasta ste neg ljudi, kad ste krajisnici
hoces da igramo? il bilo ko?? da ubijem pola sata..samir_tm87 je napisao/la:NAPOLIIIIIIIIIII
no problemDAVID VILLA 7' je napisao/la:Hocel biti problem ako promjeni ime na pesu ?
Umjesto Villa7 da stavim seminho ?
naucis igrat odbranu i dzaba cutback..Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj kako mrzim ovaj cutback ....![]()
![]()
![]()
evo ja prvi nisam odigrao koloDAVID VILLA 7' je napisao/la:sta je ono nako malo utakmica odigrano ?
PA zašto bi ja dobivo kaznu ako sam ovdje pisao 5 puta čovjeku kad je slobodan i on mi samo jednom odgovorio i to tad nije server radio, ja stvarno ne znam kako ovo odigrat, sad ja nemogu do 18 i onda sam opet slobodanGoalgetter je napisao/la:Pozurite sa ovim utakmicama, imate vremena do ponoci, a i znate kakve su kazne ako se ne odigraju utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.