Haram para, drug

Plava strana grada je vazda sluzila da im prodajemo cigle, čisti zrak u bocama Cocte itd itd.TurkishAirlines je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:21
E jesmo vas zajebali da je namjestena utaknica
Ja levata braco draga![]()
![]()
![]()
Osvoje kup RS-a i Idu u Evropu..FKSDoGroba je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:25Al sta kaze stojko prva liga RS od naredne sezone ce imati dva zeleznicara. Yebem ti budalu![]()
Sizofrenija je vasa dijagnoza, dzaba ti sve. Pokazali ste jos jednom vase pravo hinjsko lice sa spin brigadom iz sela oko Tuzle koji pisu po 20 postova na dan pa jadnici iz Zenice, Vrapcica i Tuzle puse vasu pricu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:20E koja sizofrenija. Oni se pravdaju kako nisu kupili, a predzadnji ljudi na tabeli. E majko moja lopata. I to ponosni hahahahahahha
holyman je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:27Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
12345678922 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:18**** ti majku u ****.TurkishAirlines je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:1812345678922 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:16**** li vam pitari majku svima.
Nadam se da ste izgubili svi pare što ste ih slušali.
Amin![]()
![]()
![]()
![]()
Najjača spin mašinerija na forumu.
Nadam se da je vaše piskaranje uzelo ljudima maraka i maraka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.