merak mi je
sta mi je, da mi je
merak mi je

NoDi80 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:40Pisem sa kompjutera na poslu ne mogu space i da prekocim cijeli red ko na telefonu. Nodi je mirva samo nije dvica i mobitel Kod vas sve namjesteno sta vam je, mozda ste se samo pronasli.Moyda jesam nepismen, ali nisam lazovNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:35Smajliji, pismenost (relativna), ne govori o sebi u trecem licu, ne hvali se imaginarnim navijackim poduhvatima, nije isti stil pisanja... nema sanse da je ovo Nodi. Ko je hakovao profil?NoDi80 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:31Najveci klub u drzavi u trendingu u cijeloj regiji vise se prica o predzadnjem Zeljeznicaru nego o mnogima i kad osvoje ligu. Ne mogu zamisliti sta bi bilo da igramo ligu prvaka CF bi naredio da se horde idu na jug i navijaju za ZeljeznicarVidite vi sa strane kakvi su to lazovi sa Kobilje glave na autoputu gdje nema civila ne staju, ali zato 3 dana prije derbija stizu u pola 4 ujutru dosli na Grbavicu da se obracunaju sa duhovima . Mnogi ste igrali dvicu i vjerovali ljudima koji su botovi Dzemidzica,Begica predstavnika FKS u savezu. Svugdje imaju ljude na velikim pozicijama i za sve lose upiru prst u druge. Zuka je pocasni transfermarkt uhljeb zahvaljuci tom lobiju. Hadzibegic i Barbarez su postali selektori da se oduze bratu Vici za korona titulu i novi teren jos jednim mandatom. Ovo spinovanje i price o namjestanju sluze da se skrene paznja o stvarima koje se desavaju sa strane. Sto se tice Zeljeznicara zasluzeno smo predzadnji, cestitike gospodi iz Posusja na zasluzenoj pobedi, nadam se plasmanu u Europu i na Grbavici da igrate
![]()
Ovo je vec bolje, ide trece lice lagano. @IsmirMirvic nisi, to je neko njegov. Potparol ga ja zovem. Ali haj priznaj da si no fear. Ni prvi ni zadnji koji ima vise profila i trola.NoDi80 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:40Pisem sa kompjutera na poslu ne mogu space i da prekocim cijeli red ko na telefonu. Nodi je mirva samo nije dvica i mobitel Kod vas sve namjesteno sta vam je, mozda ste se samo pronasli.Moyda jesam nepismen, ali nisam lazovNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:35Smajliji, pismenost (relativna), ne govori o sebi u trecem licu, ne hvali se imaginarnim navijackim poduhvatima, nije isti stil pisanja... nema sanse da je ovo Nodi. Ko je hakovao profil?NoDi80 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:31Najveci klub u drzavi u trendingu u cijeloj regiji vise se prica o predzadnjem Zeljeznicaru nego o mnogima i kad osvoje ligu. Ne mogu zamisliti sta bi bilo da igramo ligu prvaka CF bi naredio da se horde idu na jug i navijaju za ZeljeznicarVidite vi sa strane kakvi su to lazovi sa Kobilje glave na autoputu gdje nema civila ne staju, ali zato 3 dana prije derbija stizu u pola 4 ujutru dosli na Grbavicu da se obracunaju sa duhovima . Mnogi ste igrali dvicu i vjerovali ljudima koji su botovi Dzemidzica,Begica predstavnika FKS u savezu. Svugdje imaju ljude na velikim pozicijama i za sve lose upiru prst u druge. Zuka je pocasni transfermarkt uhljeb zahvaljuci tom lobiju. Hadzibegic i Barbarez su postali selektori da se oduze bratu Vici za korona titulu i novi teren jos jednim mandatom. Ovo spinovanje i price o namjestanju sluze da se skrene paznja o stvarima koje se desavaju sa strane. Sto se tice Zeljeznicara zasluzeno smo predzadnji, cestitike gospodi iz Posusja na zasluzenoj pobedi, nadam se plasmanu u Europu i na Grbavici da igrate
![]()
... merak mi je da žarimo palimoTurkishAirlines je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:41Pitas me sta ti je
merak mi je
sta mi je, da mi je
merak mi je
![]()
Ova se na Kosevu dugo, dugo vrtila prije tekmeLicniznanstvenik je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:44... merak mi je da žarimo palimoTurkishAirlines je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:41Pitas me sta ti je
merak mi je
sta mi je, da mi je
merak mi je
![]()
popravimo pa poslije da kvarimo...
Jedan jedini NoDI BSSG pitaj CF znaju oni nodija uzivo iz onog perioda kad su navijace Sarajeva maltretirali i tjrali horde sa sjevera Kad sam vec nepismen, demantujte da nisam lazovNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:43Ovo je vec bolje, ide trece lice lagano. @IsmirMirvic nisi, to je neko njegov. Potparol ga ja zovem. Ali haj priznaj da si no fear. Ni prvi ni zadnji koji ima vise profila i trola.NoDi80 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:40Pisem sa kompjutera na poslu ne mogu space i da prekocim cijeli red ko na telefonu. Nodi je mirva samo nije dvica i mobitel Kod vas sve namjesteno sta vam je, mozda ste se samo pronasli.Moyda jesam nepismen, ali nisam lazovNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:35
Smajliji, pismenost (relativna), ne govori o sebi u trecem licu, ne hvali se imaginarnim navijackim poduhvatima, nije isti stil pisanja... nema sanse da je ovo Nodi. Ko je hakovao profil?
Sta bi Puzicu Meho, ne ide ti argumentovana raspravaOsmaDolazi je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:36KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:29Sizofrenija je vasa dijagnoza, dzaba ti sve. Pokazali ste jos jednom vase pravo hinjsko lice sa spin brigadom iz sela oko Tuzle koji pisu po 20 postova na dan pa jadnici iz Zenice, Vrapcica i Tuzle puse vasu pricu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:20E koja sizofrenija. Oni se pravdaju kako nisu kupili, a predzadnji ljudi na tabeli. E majko moja lopata. I to ponosni hahahahahahha
Ili da ste jos jednom pokazali da vam nije bitna nikakva Evropa ili trofej vec da Zeljo ode u drugu ligu, kompleks i malogradjanstvo vristi iz vas pa ispoljavate vasu nemoc na internetu na sve moguce nacine pa koji alibi prodje spremna je prica "kako ste vi u pravu" pa cete sa 10 botova to pisati sedmicama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoces ciglu kupiti?![]()
Lopato !![]()
E čuj ovih niste titule uzeli pošteno od nastanka i imate obraza nekome nešto reći.holyman je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:42Nema veze sto su izgubili, vazno je da je drzava vidjela kakvim radnjama su skloni i sta sve nece uraditi do kraja da dodju do bodova. Kriminalna ideologija osima nikada nije ni prestala.
A tek onaj chetko selimovic, proslo kolo zasluzio 2 crvena, danas 1. Strasno kakva seljacina
Nerealno
Koliko si najvise ljudi prebio odjednom?NoDi80 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:47Jedan jedini NoDI BSSG pitaj CF znaju oni nodija uzivo iz onog kad su navijace Sarajeva maltretirali i tjrali horde sa sjevera Kad sam vec nepisemen, priznajte da nisam i lazovNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 20:43Ovo je vec bolje, ide trece lice lagano. @IsmirMirvic nisi, to je neko njegov. Potparol ga ja zovem. Ali haj priznaj da si no fear. Ni prvi ni zadnji koji ima vise profila i trola.