Ludi smo ako ne uzmemo jednog od dvojca iz Zvijezde
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Sutra kečina!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- egocentrik
- Kontakt:
Nikako nam ne odgovara ova pobjeda Posusja ma koliko slatka bila. Coric je odličan trener i mi ako sutra prospemo bodove nece biti lako u Evropu.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- egocentrik
- Kontakt:
- FKS -
IGRAJ BORDO BIJELI!!!
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Ovaj Velez igra atomski fudbal u odnosu na nas. Nekakvi Prsesi i Vehabovici im nose igru. Tesko da ima igraca na plati vecoj od 5-6 milja maraka.
- TurkishAirlines
Simone, boli te qurac i zeljo ne noze zabiti s igracem vise.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Da mi je vidjeti koje vi utakmice gledate i kakav crni atomski fudbal? Jedva dobije nekakvu Zvijezdu na svom terenu. U egalu do pred kraj utakmice. Jedino ako gledate utakmice na rezultatti. com
Ima itekako plata i u Velezu, ali napravila se slika da samo mi dajemo nekakve plate. Bas se pitam koliko ima Bradaric ili Toni Sunjic u Zrinjskom..
-
- Kontakt:
E moj Rozmarinu jel te stid?
Dosadni ste.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Pravo da ti kazem, ja ne znam sta ti gledas. Velez citavu sezonu igra bolje od nas i sasvim zasluzeno su ispred nas na tabeli. I ne, ne daje niko u ligi plate kao mi, niti iko trosi na obestecenja kao mi. Ni blizu.nokee je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:04Da mi je vidjeti koje vi utakmice gledate i kakav crni atomski fudbal? Jedva dobije nekakvu Zvijezdu na svom terenu. U egalu do pred kraj utakmice. Jedino ako gledate utakmice na rezultatti. com
Ima itekako plata i u Velezu, ali napravila se slika da samo mi dajemo nekakve plate. Bas se pitam koliko ima Bradaric ili Toni Sunjic u Zrinjskom..
- hordasDoboj
- Kontakt:
Tesko za reci ali Posusje nas prati s protivnicima, njima sad idu Borac, Zrinjski i Velez. Tako da nakon onog tamo vikenda cemo znati jesmo li u Evropi ili cemo do kraja morati krv propišati za istu.
Ko ne bude sutra na Kosevu a moze neka ne dolazi i kad bude sve med i mlijeko. Nemojte biti plasticni
Ko ne bude sutra na Kosevu a moze neka ne dolazi i kad bude sve med i mlijeko. Nemojte biti plasticni

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- feniksptica
- Kontakt:
Tako jehordasDoboj je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:17Tesko za reci ali Posusje nas prati s protivnicima, njima sad idu Borac, Zrinjski i Velez. Tako da nakon onog tamo vikenda cemo znati jesmo li u Evropi ili cemo do kraja morati krv propišati za istu.
Ko ne bude sutra na Kosevu a moze neka ne dolazi i kad bude sve med i mlijeko. Nemojte biti plasticni![]()

-
- Kontakt:
Koji smo bili na tabeli tad poslije tog poraza??? Na kojem je mjestu zeljo bio tad a koji je sad??
Kad se samo sjetim da su dobar dio naših navijača prizivali Brunu Akrapovića na klupi.
Ja sam nešto ubijeđen da će nam se vratiti 3 boda, koliko zbog toga što nema osnova za oduzimanje a toliko i zbog Zrinjskog jer bi se onda pravio pritisak da i njih kažnjavaju za ovo sve što su uradili , a to Beus neće dozvoliti.
Ja sam nešto ubijeđen da će nam se vratiti 3 boda, koliko zbog toga što nema osnova za oduzimanje a toliko i zbog Zrinjskog jer bi se onda pravio pritisak da i njih kažnjavaju za ovo sve što su uradili , a to Beus neće dozvoliti.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Haksss, iliyaa8, laznokrilo, OzmoodPinglewood, senad82, Varijantas8, zagorski i 51 gost.