Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa jel na kraju idu u prvu rs ili federaciju?
Vise mi vuku na 49%
Vise mi vuku na 49%
NEMA NAZAD
Bruno ne odstupa ni milimetra...
Jos jedan klub kojeg je poslao u drugu ligu...
Kad sam ja ovdje pisao da njih samo Sablja moze izvuci, ali jok , njima smeta sto na pressicama cisti mrve sa stola...
Jos jedan klub kojeg je poslao u drugu ligu...

Kad sam ja ovdje pisao da njih samo Sablja moze izvuci, ali jok , njima smeta sto na pressicama cisti mrve sa stola...

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Komplet stranica ispisana od strane botova iz okolnih Tuzlanskih sela, totalna konfuzija 

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 19 apr 2024, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Jok ba,prodali Sirokom. Ne da Miske vise para jer ne znaju dobiti kupljeno.
Treba sad vratiti lovu i cvaknuti sta da se ima za cvajtu

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Al kako smo se popisali po pitarima sa danasnjim rezultatom hahahahahhaha....golden shower, sto bi matori djukac @pitarsam rekao

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- TurkishAirlines
Jel to najbolje sto znasKONTRASVIH je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:21Komplet stranica ispisana od strane botova iz okolnih Tuzlanskih sela, totalna konfuzija![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
-
- Kontakt:
Cim je tu Sabic dosao neminovan je bio ovakav scenarij i raspad.
Svako kolo nas ovako pišali, amin.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:22Al kako smo se popisali po pitarima sa danasnjim rezultatom hahahahahhaha....golden shower, sto bi matori djukac @pitarsam rekao
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Stvarno ste nas zahebali, sto jes', jes'...19vendetta87 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:22Al kako smo se popisali po pitarima sa danasnjim rezultatom hahahahahhaha....golden shower, sto bi matori djukac @pitarsam rekao
![]()

- TurkishAirlines
Doveli ljude sa iakuatvom igranja druge ligeRubikovaKocka je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:26Cim je tu Sabic dosao neminovan je bio ovakav scenarij i raspad.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ova utakmica me podsjetila na onu jednu poslijeratnu Željinu (to su mi sami njihovi najviači pričali u zezi) kad nisu smjeli pobijediti na Grbavici da bi imali bolji raspored u play offu i penal protiv Želje , a Gušu lopta pogodi u glavu i pola stadiona mu psovalo.
Tako i Sulejman Veličanstveni pogodi onog golmana ni krivog ni dužnog.
Tako i Sulejman Veličanstveni pogodi onog golmana ni krivog ni dužnog.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- KONTRASVIH
- Kontakt:
To su cinjenice, najglasniji ovi sa strane papci. Vise po forumu kad Zeljo igra od jutra do sutra, to im je najbitnija zanimacija u zivotuTurkishAirlines je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:23Jel to najbolje sto znasKONTRASVIH je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:21Komplet stranica ispisana od strane botova iz okolnih Tuzlanskih sela, totalna konfuzija![]()
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Vratite se prirodnom habitusu.
Vrbanjusa - zeljeznicar 2:2 (uz kraju sudija)
Vrbanjusa - zeljeznicar 2:2 (uz kraju sudija)
- FKS -
De ba, neka urednici portala maknu ovog Akrapovica sa udarnog mjesta, kad god otvorim ss.ba ucini mi se baba Vanga na sportskim vjestima...

-
- Kontakt:
Seoski filozofe mislim da je red da se sa ostalim teoreticarima izvines svima pogotovo postenim ljudima iz Posusja a i ovim iz Zelje jer si prvi poletio sa shizopitarlukom. I kada ti razumni ljudi govore smiri se i saslusaj nemoj da brojevi prave tele od tebeRubikovaKocka je napisao/la: ↑19 apr 2024, 12:44Kako to da je kvota protiv Sloge bila 1.60 i gle čuda, ta ista Sloga koja je kući superiorna ne ošuta u okvir gola 90 minuta najgoroj gostujucoj ekipi ? Slucajno sigurnoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 apr 2024, 12:38Filozofe sa isklofanih jaja ne znaju kladionice nista nego je masa nalozena da je kupljeno i kvota automatizmom pada jer se tovari. Sada da podju vece uplate padati na Posusje ispeglat ce se do dva posljepodne. Malo zamrsena matematika za tebe ali osjetio sam duznost da ti objasnim
25 % su sanse da ces seoski uletit veceras ovdje kako si znao ako Zeljo slucajno dobije![]()
![]()
Manite se te cuprije trpa se ovo ono, ljudi poceli steliti utakmice jer drugacije ne bi opstali u ligi i to je cinjenica, samo su to trebali malo neofirnije ako vec rade takve stvari.

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, rimljanin90, ristagrad i 25 gostiju.