Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ok, Gigović je uspio u svom naumu, manje inteligentni dio forumske populacije je nasjeo i prihvatio narativ "izjednačenih krađa".
Onaj inteligentniji dio forumske populacije će se sjetiti da smo, kad smo prošlo kolo oštećeni pod BB, prihvatili to kao dio fudbalskih grešaka.
Balkanoidni potkapacitirani mindset je doista teško iskorijeniti, uvjeravamo se u to svaki dan.
Onaj inteligentniji dio forumske populacije će se sjetiti da smo, kad smo prošlo kolo oštećeni pod BB, prihvatili to kao dio fudbalskih grešaka.
Balkanoidni potkapacitirani mindset je doista teško iskorijeniti, uvjeravamo se u to svaki dan.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 20 apr 2024, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Nisam gledao Zelju pa nezz. Ono sinoc ja majki rodenoj ne bi svirao,al ne mijenja cinjenicu vise neg zasluzena nasa pobjeda. Takoder ne mijenje cinjenicu da ste i vi imali krada u svoju korist, kako ove tako i proslih sezona. Svi smo mi suplji, neko vise neko manje, al Zeljeznicar najvisefeniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2024, 01:17Jest. Sve čisto. Po pravilu ne ide crveni il penal jer je dupla kazna, ali to vrijedi u slučaju da igrac ima namjeru igrat na loptu. Ovo je bilo povlacenje i čista namjera na igraca.MostarskiSin je napisao/la: ↑20 apr 2024, 01:06Nije penal, niko na tribinima nije rekao da jeste. Ostatak utakmice je odsudjen korektno, kako je svirnuo penal ocekivao sam navlacenje cijelu utakmicu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 00:47Zamolio bih forumase da pogledaju sazetak Veleza i ocijene da li je penal za Velez opravdan. Penal je na 0:58.
Je li bio penal i crveni u Posusju?
Bezveze pitanje. Sta i da nije bilo ave regularno ?? To bi malo opravdalo kao ovaj penal za Veleza.
Gigara i Velez
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- feniksptica
- Kontakt:
Mnogo znaci kad se ovdje osudi..osudi 80% s naseg foruma pa takvi kao ti jos ismijava.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 09:44Jedina razlika nas i ostalih je sto svaki put osudimo ovakvu lakrdiju dok naprimjer shizopitari svoje diskutabilne situacije zivotom brane i pokusavaju objasniti kao ispravne
Sto se sudjenja kroz citavu sezonu tice Velez ni jednu utakmicu nije imao tendenciozno sudjenje na svoju stranu dok je parcijalnih gresaka kao sinoc za nas ili na kosevu protiv nas bilo. To se ne moze sprijeciti ali kada se ispegla Velez medju najpostenijim sigurno
Vidi se u zadnje vrijeme znacajan pomak u sudijskoj protekciji Veleza
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije malo ni kad nam na sred Koševa protiv direktnog konkurenta za Evropu brutalno otmu tri boda u korist domaćina, posebno jer smo vas već tada mogli liferovati u toj direktnoj borbi.Zeko87 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 10:03Pa kad pogledaš parcijalne greške nije to baš malo čvaknuti po tri boda protiv Želje i Tuzle golovima iz offside. Bez tih bodova evropa bi vam bila jako upitna.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 09:44Jedina razlika nas i ostalih je sto svaki put osudimo ovakvu lakrdiju dok naprimjer shizopitari svoje diskutabilne situacije zivotom brane i pokusavaju objasniti kao ispravne
Sto se sudjenja kroz citavu sezonu tice Velez ni jednu utakmicu nije imao tendenciozno sudjenje na svoju stranu dok je parcijalnih gresaka kao sinoc za nas ili na kosevu protiv nas bilo. To se ne moze sprijeciti ali kada se ispegla Velez medju najpostenijim sigurno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne sekiraj se, mi cemo vas pogurati, skinucemo vam slogu i posusje sa vrata, za uzvrat nama 9 bodova dogodine od vas. Moramo ovim banjalucanjma i putovima parirati, vidis da zavrsavaju ove svoje filijale, pa moramo i mi svojuZeko87 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 09:35Ako klub i igrači misle tako onda se taj penal pošalje na tribine a ne u mrežu.Balorda je napisao/la: ↑20 apr 2024, 09:19Inače, Gigović sinoć poslan da smiješnom odlukom u korist Veleža u jednoj opuštenoj i jednosmjernoj, potpuno nekonkurentnoj utakmici, pokuša "izjednačiti" krađe, da bi balkanoidni potkapacitirani mindsetovi mogli reći "evo i Velež krade". Srećom nije uspio.po svim parametrima Velež zaslužuje da ide u evropu, prvo zbog zuluma na kraju prošle sezone kad se Željo poslao u evropu na račun Veleža, a drugo zato što je Velež igrom ovih 27 kola za te pozicije e sad vidjećemo u naredna 4 kola je li Sarajevo materijal da ide na poziciju 3 ili 5.
A razmišljam šta nam Željkana može razrdmati ovih par kola, derbija više nema a Mulalić nije na raspolaganju.Možda neka dooobr analiza Mirvićevih potrošenih miliona urodi plodom.

All-Time First Yugoslav League table
Da, u zadnjoj utakmici nam je poklonjen penal, a u prezadnjoj poništen čist gol. Protekcija at it's best.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2024, 10:23Mnogo znaci kad se ovdje osudi..osudi 80% s naseg foruma pa takvi kao ti jos ismijava.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 09:44Jedina razlika nas i ostalih je sto svaki put osudimo ovakvu lakrdiju dok naprimjer shizopitari svoje diskutabilne situacije zivotom brane i pokusavaju objasniti kao ispravne
Vidi se u zadnje vrijeme znacajan pomak u sudijskoj protekciji Veleza
Osim ako ne misliš da nas sudije kao nekad ranije u pravilu i redovno moraju sakatiti, pa ti je sad čudno kad neka odluka ode i na našu stranu, pa to zoveš protekcijom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Izgleda da nedostatak dugogodišnje protekcije sarajevskih klubova od strane sudijske komisije opasno djeluje na umove pripadnika forumskog puka klubova sa obje strane blatnjave Miljacke.
Ne sjećam se nešto univerzalne moraliste da ste tako mjaukali kad su nam protiv ujka prošlo kolo čist go poništili.

Ne sjećam se nešto univerzalne moraliste da ste tako mjaukali kad su nam protiv ujka prošlo kolo čist go poništili.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Javite centralnom komitetu da nije 80 i neka godina. Gol čisto poništen, a penal nepostojeći. Čisto da ne krenu sa svojom standardnom propagandom.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
3 stranice ispisane o Velezu. Samo o Velezu pisete. Golemmai Velezu.
19V22
Lagano ga RA glaba gicku, a vole oni to inace, imaju iskustva
Qrac vam je od Sarajeva kad gicko i vlast odu, upala vam je kasika u med trenutno
Nema poslije prijatelja pa paaa, vi ste svoj put izabrali
Qrac vam je od Sarajeva kad gicko i vlast odu, upala vam je kasika u med trenutno
Nema poslije prijatelja pa paaa, vi ste svoj put izabrali
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
E haj nam samo objasni kakve veze ima RA s Vicom i bilo cim sto se ovdje spomenulo?
MostarskiSin je napisao/la: ↑20 apr 2024, 10:51E haj nam samo objasni kakve veze ima RA s Vicom i bilo cim sto se ovdje spomenulo?
Pa vi to podrzavate, ne podrzavam valjda ja ili HZ
Opcenito RA, Velez (sta kazu; nije ovo nacin borbe, treba to kroz institucije "Neke"
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Kakvo opravdanje, o cemu ti? Nisam gledao utakmicu, samo sam vidio statistiku na rezultatima.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2024, 01:17Jest. Sve čisto. Po pravilu ne ide crveni il penal jer je dupla kazna, ali to vrijedi u slučaju da igrac ima namjeru igrat na loptu. Ovo je bilo povlacenje i čista namjera na igraca.MostarskiSin je napisao/la: ↑20 apr 2024, 01:06Nije penal, niko na tribinima nije rekao da jeste. Ostatak utakmice je odsudjen korektno, kako je svirnuo penal ocekivao sam navlacenje cijelu utakmicu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 00:47Zamolio bih forumase da pogledaju sazetak Veleza i ocijene da li je penal za Velez opravdan. Penal je na 0:58.
Je li bio penal i crveni u Posusju?
Bezveze pitanje. Sta i da nije bilo ave regularno ?? To bi malo opravdalo kao ovaj penal za Veleza.
Gigara i Velez
Ako treba jasan i konkretan dokaz zašto su mitomani i falsifikatori apsolutno svega, dovoljno će biti ovo čisto poništen gol.
Hronično stanje, neizlječivo.
Hronično stanje, neizlječivo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Poceli su veliki izljevi shizopitarluka pred vecerasnju najvecu sramotu koju jedan probosanski klub moze napraviti. Od boraca za bolje sutra bh fudbala do izvinjenja i tri boda Borcu za najblazu kaznu
-
- Kontakt:
Pa nije RA uprava Veleza tupsone, nemas ni na forumu nikoga da je clan grupe, mozda 1-2 lika maksledesma je napisao/la: ↑20 apr 2024, 10:53MostarskiSin je napisao/la: ↑20 apr 2024, 10:51E haj nam samo objasni kakve veze ima RA s Vicom i bilo cim sto se ovdje spomenulo?
Pa vi to podrzavate, ne podrzavam valjda ja ili HZ
Opcenito RA, Velez (sta kazu; nije ovo nacin borbe, treba to kroz institucije "Neke")
joj koga i ja citiram
Pa samo potvrđuješ tezu da ste generacijske lopine, i da čim dođe prilika isto ćete da nastavite. I kad skočiš u vodu čuje se...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Hrammm1921, sebalos i 21 gost.