FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Joldić Omer,jedan je od nas !
Kakav crni Omer...

Jel se probudio mekic? Kako je bilo u taverni sinoc?
Nama papak Sabic u stručnom štabu. Da je klub normalan nikad ne bi prismrdio našem klub.
Nadam se da se zezas

- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Kompletan stručni štab smijenjen, ako je tačna informacija.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Amar Osim kao jedini lik koji i ako ispadnemo moze nesto uraditi da se odmah vratimo jer voli Zelju. Ali i da ga zovu, zasto bi i dosao sad da njegovo ime bude upisano da je ispao sa Zeljom u sezoni u kojoj su ga ljudi iz kluba totalno cenzurisali. Eto to im je slika svega kad se vode poslovi osim onog najbitnijeg, kad si drzavni uhljeb drzava tesko moze pasti ali fudbalski klub ipak nije povoljno staniste za takve organizme.
Hebo ti nas. Valjda cemo se iscupati nekako iz ovog iako vec odavno ne vidim kako.
Hebo ti nas. Valjda cemo se iscupati nekako iz ovog iako vec odavno ne vidim kako.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Najlakse je mjenjati trenere ,dok se picketine jedva vuku po terenu 

Bolje bez trenera nego s Šabicem i Glavonjom. Od njegovih satro kažnjavanja igraca pa do taktike a na kraju ništa.
Tito te **** mi smo u rangu Goska i Igmana. Cak su više golova dali.
Tito te **** mi smo u rangu Goska i Igmana. Cak su više golova dali.
-
- Kontakt:
Samo plavi kadar dolazi u obzir.
- NerminFatic
- Kontakt:
Odlicna vijest! Sretno, Bruno!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bruno još jednom ti yebem sve što imaš! Pogotovo što nećeš sam da daš otkaz, da bi uzeo pare.
Neznalica u rangu Kostića. Nevjerovatno kako si ti uspio poneki kup uzeti bilo gdje.
Mrš u tri pič.ke materine!
Nadam se da ćemo dovesti nekog trenera, jer nemamo kvalitetnog kadra da nas vodi do kraja ove sezone..
Neznalica u rangu Kostića. Nevjerovatno kako si ti uspio poneki kup uzeti bilo gdje.
Mrš u tri pič.ke materine!
Nadam se da ćemo dovesti nekog trenera, jer nemamo kvalitetnog kadra da nas vodi do kraja ove sezone..
Sve razumijem (valjda) ali kenu hasagica otjerati u trenucima kad jedino sto valja i radi posao kako treba je golman?!
-
- Kontakt:
Sta kazu strucnjaci za utorak,jel dogovorena utakmica sa sirokim da uplatimo jedno 10000 dok nije kvota pocela padati.Mamicu im njihovu onu jadnu namjestim
i ja komplet familiju, krenuvsi od onoga sto ih je okotiloadis_macak je napisao/la: ↑20 apr 2024, 12:39Sta kazu strucnjaci za utorak,jel dogovorena utakmica sa sirokim da uplatimo jedno 10000 dok nije kvota pocela padati.Mamicu im njihovu onu jadnu namjestim
Opet gledam ovaj video i nije mi jasno da kad ganjaš rezultat ne ubaciš ovakvog igrača koji može kreacijom i brzim razmišljanjem razbiti blok protivnika koji igra s 10 igrača.braco je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:02Pozdrav plava braćo![]()
Napravio sam kompilaciju Al Jaberovih poteza za Želju i saudijsku reprezentaciju u sezoni 2023/2024, dakle samo iz trenutne sezone i ako vam nije problem pogledajte kako je mali odlično odigrao i za klub i za reprezentaciju posljednjih 6 mjeseci. Prosto vidiš koliko je talentovan za ovo malo minuta što je odigrao.
Kad pogledaš ove njegove pasove, čovjek se zapita zašto nema mjesta za njega barem zadnjih 20 minuta kad ganjamo rezultat (a ganjamo ga u većini utakmica ovog proljeća) jer ovakvi pasovi otključavaju protivničke odbrane. Nevjerovatno mi je da nema mjesta ni na klupi za njega, a redovno trenira.
Evo video:
Također Al Jaber je prije 2 mjeseca objavljen na jednoj od najpoznatijih svijetskih scouting stranica u rubrici "talent of the day", a u opisu objave možete vidjeli šta su napisali o njemu. Ova scouting stranica na facebooku broji preko 200.000 pratitelja tako da nije mala stvar.
Ko nije gledao video, nek' pogleda i sve će mu biti jasno.
Falit ce nam treninzi u 7 ujutro i cijepanje majica tokom utakmice
e kakav bizon....cime je on kupovao ovu napacenu raju, kakvim seljackim folovima 

Trenutno korisnika/ca: Orvel, WeekendOffender i 36 gostiju.