Penal jeste, iako je intezitet faula slab, kad nekog u punom trku samo malo fauliras on ce vrlo lako pasti. Crveni nije.MostarskiSin je napisao/la: ↑20 apr 2024, 01:06Nije penal, niko na tribinima nije rekao da jeste. Ostatak utakmice je odsudjen korektno, kako je svirnuo penal ocekivao sam navlacenje cijelu utakmicu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 00:47Zamolio bih forumase da pogledaju sazetak Veleza i ocijene da li je penal za Velez opravdan. Penal je na 0:58.
Je li bio penal i crveni u Posusju?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hahahaha joj debila mostarski 

Ne znam ja nista, vi sve znate.
Ne znam ja nista, vi sve znate.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Šta se čuje, šta se čuje?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ko to tamo pjesmu pjeva, to heroji idu majko, navijači Sarajevaaaaaa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kao sto je vama kupovao sendvice da bi otisli na finale kupa, covjek vam cak i prevoz omogucioAntipolitika3 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 09:03Kupit ce ih Khabiri za sendvicekillafrommanilla je napisao/la: ↑19 apr 2024, 23:00Titule mozda nekad dodju, postoji makar 1% sanse ali transparenti nece nikadAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:40
Gdje i vase titule,sa druge strane Neretve.![]()
Koliko se hvale krpama ali shvacam sve,30 godina i jedan Kup BiH je premalo za trabant veliHkana![]()
![]()
![]()
![]()

Tačno i to jedini klub.Kenozoik87 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 23:36I kad su bila vremena hrenovki i teške besparice, kad se igralo bez plata i kad smo bili pred gašenjem, kad se moralo promovisati po 6-7 juniora da se popuni mjesto za klupu i prvi tim, nismo sebi dozvolili da se borimo za opstanak, čak šta više tu sezonu smo završili drugi i ispred vas.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 23:22nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 23:14Za nadat se je da je velika vecina forumasa, vecinom pitara ali i ostalih, shvatila da smanjenje kvote nije nikakav pokazatelj da ce ta ekipa pobjediti, ofirno je citati vase konstantno brukanje i neznanje o temi koju ocigledno ne razumijete. U pamet forumasi.
Pa bolan njihov igrac kratku loptu daje golmanu, obara naseg.. smiju se, kazu kupili igraca , 10 stranica da smo cetnici , kako nas treba istjerati iz lige, na kraju su rekli da ne znamo ni kupljenu tekmu pobjedit ? Zanima ih vise Željo, a to sto su ulozili milione i nema Evrope .. Mirva jos malo pa sace, onda dolaze ona vremena - Avdić Torlak zvane hrenovke
Oni su rak rana društva , ne samo fudbala.. te diabole koje su se docepale Sarajeva, sto prije istjerat, a prije toga sestre im
Najlošija pozicija Sarajeva na tabeli od kad se igra ova liga je 5. dok ste vi uredno završavali 6. 7. 9. i to po nekoliko puta, a sad 6 kola prije kraja strepite za opstanak i ako ostanete to će vam biti najlošiji plasman od kad se igra liga.
Ne sekiraj se ti za nas![]()

FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
Da li će pitari večeras, u slučaju sudijskih grešaka ili krađe, napustiti teren?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Čuje se
Glup
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- feniksptica
- Kontakt:
Svakako bolje nego da navijace ulete te da bude nekih pokusaja fizickog napada
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Napuštanje terena ponovo, ili nekakav prekid od strane navijača bi vas automatski izbacio iz utrke za Evropu.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2024, 11:29Svakako bolje nego da navijace ulete te da bude nekih pokusaja fizickog napada
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- feniksptica
- Kontakt:
Kad smo nekad znali zbog Veleza i podrske njemu halalit Europu mozemo i zbog sebe.l
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bezveze ismijavate jedni druge, kad svi zajedno možemo ismijavati željezničar.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Hoće, ali 2 minuta pred kraj, i to pod uslovom da im rezultat ne ide u prilog
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Yebem borac i Banja Luku
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jucer si bio medju prvima koji su nakon dosudjenog penal i crvenog za Posusje povezali sa navodnim namjestanjem utakmica od strane Zelje. To nije "balkanoidni potkapacitirani mindset", vec vise simptom pitarskog sizofrenicarskog stava gdje pojedinac ne formira vlastito misljenje nego se oslanja na vecinu izrazenih botovskih spin stavova.Balorda je napisao/la: ↑20 apr 2024, 10:21Ok, Gigović je uspio u svom naumu, manje inteligentni dio forumske populacije je nasjeo i prihvatio narativ "izjednačenih krađa".
Onaj inteligentniji dio forumske populacije će se sjetiti da smo, kad smo prošlo kolo oštećeni pod BB, prihvatili to kao dio fudbalskih grešaka.
Balkanoidni potkapacitirani mindset je doista teško iskorijeniti, uvjeravamo se u to svaki dan.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Bruno smijenjen.
4 trenera u jednoj sezoni. Golemo !
Valja jos i bruni platiti odstetu
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, tutankamon1905, Vanja8 i 60 gostiju.