HAJDEEEE

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Čelik ne igra, ima kartone!Antikloc je napisao/la: ↑20 apr 2024, 18:37Borac pod pritiskom u grcu. A ionako im ne lezimo. Vinko preoprezan a inace Vinko nije motivator ,ni lozionicar.
Nama i ne treba narocito. Mozemo,opusteno i hrabro. Celika staviti,da dobijemo na brzini. Keremeha srpskog zeta i Hamzu ispocetka,dok se ne izmore,onda juznoamericki duo fantastikus,Renan,Penito da trljaju do kraja.
Kise nema,nije ni hladno. Znaci ,hrabro uz podrsku i pobjeda je pred nama !!
Ti da pratis nas klub znao bi da je Celik suspendovan, ti da pratis nas klub znao bi da Vrancic nije stranac itd itdAntikloc je napisao/la: ↑20 apr 2024, 18:37Borac pod pritiskom u grcu. A ionako im ne lezimo. Vinko preoprezan a inace Vinko nije motivator ,ni lozionicar.
Nama i ne treba narocito. Mozemo,opusteno i hrabro. Celika staviti,da dobijemo na brzini. Keremeha srpskog zeta i Hamzu ispocetka,dok se ne izmore,onda juznoamericki duo fantastikus,Renan,Penito da trljaju do kraja.
Jbg,znaci spora,neokretnia, troma odbrana. Samo se nadati da Vinko nece pustiti djecu na naskupus army je napisao/la: ↑20 apr 2024, 18:45Čelik ne igra, ima kartone!Antikloc je napisao/la: ↑20 apr 2024, 18:37Borac pod pritiskom u grcu. A ionako im ne lezimo. Vinko preoprezan a inace Vinko nije motivator ,ni lozionicar.
Ne prati kloc Sarajevo, samo guzznog havera masnokosog varesanovicakupus army je napisao/la: ↑20 apr 2024, 18:45Čelik ne igra, ima kartone!Antikloc je napisao/la: ↑20 apr 2024, 18:37Borac pod pritiskom u grcu. A ionako im ne lezimo. Vinko preoprezan a inace Vinko nije motivator ,ni lozionicar.
E odličan post na koji se može odgovoriti i poklopiti ispisano sve u zadnjih par stranica.MAMINHO66 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 16:03Apropos ovih rasprava oko Rozmana i podrske zadnih par stranica...
Ako smo odlucili da se trpi i podrzava nije problem, ja cu podrzati. Samo ne razumijem zasto se toliko mora ici u neke krajnosti, pa cak i izmisljati, prekrajati bliza i dalja istorija kluba.
Ja sam novi ovdje pa se moja mozda ne pika toliko, ali stari sam navijac koji ima vise staza na Kosevu nego vecina vas godina. Nisam zbog toga pametniji, samo sam iskusniji i duze pamtim. I reci cu vam da se ne sjecam da je ikad jedan trener poslije rata imao ovoliku podrsku. Reci ce sad neko imao je Vinko, Husref, Cala, ovaj onaj, jesu ali su oni imali i rezultate, bar neko vrijeme ili bar u jednom momentu, imali su kredita nekog ako nista. Lako je tad podrzavati. Ovo sad je prava podrska.
Rozman nema rezultat. Sto nema rezultat je ok, jer se i trpi da bi rezultat dosao. Problem je sto nema napretka, nema igre. Sto je jos gore mi ne da ne napredujemo, mi nazadujemo. Bolje smo igrali na pocetku Rozmanovog mandata nego sto igramo danas. To je objektivna cinjenica.
Drugo, budzet. Nikad nijedan trener, ne u istoriji Sarajeva nego u istoriji ove lige, nije imao uslove i budzet koji ima Rozman. To je isto cinjenica, svidjalo se nekome ili ne. Nezabiljezeno je u nasem fudbalu da se daje po 300 hiljada za igraca jer je trener iskazao zelju. Njemu su sve zelje ispunjene, sve je dobio sto hoce. Otpustani su i dovodjeni igraci kako je on htio. I jos je tu hiljadu stvari gdje se njemu i Ibricicu izaslo u susret.
Rezime je:
Ima podrsku, ima budzet, ima sve uslove.
Nema rezultata, nema igre, nema naznaka da ce biti bolje pod njim.
Opet cu reci, ako je odluceno da trpimo i podrzavamo ja sam tu. Trpicu i podrzavati. Samo nemojte molim vas od mene traziti da lazem sam sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.