Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Od kvalitetnih lica za pomocnike, Baljic, Rahimic, Konjic, Papac, Medunjanin, Dudic, Piplica.
Ceka sa Vahom Vicu u Dubrovniku za onu kafu sto su se dogovorili

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Reko Sergej ne trebaju mu pomoćni, sam će.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da se ne lažemo, biće podmetanja nogu, ljubomore. Puno forumaša će jedva čekati da popljuju, ali nas ništa neće spriječiti u misiji ozdravljenja bh fudbala.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑20 apr 2024, 13:57Hvala, sretno i tebi, zajedno mozemo sve napraviti![]()

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Vjerujem da je tako bilo, ipak je Barba nasa velika fudbalska legendaboatenkk je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:14sve ali sve ce ti oprostiti osim uspjeha.. znam po licnom primjeru.. barba je klasa.. kad sam bio u hamburgeru castili me picem jer sam iz bosne ko i sergejImajednabrigada je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:11Kakvih retarda, bolesnika, neznalica i budala ima na ovom forumu to je nevjerovatno.
Covjek samo dosao, ne zna jos ni otkud bi poceo a struka foruma kao i krezuba navijacka(koja mu zamjera sto je doso u savez sa lopovima) ...mu vec zamjera da ne zna sta prica, da je izgubljen, da ne zna pricati a covjek vise puta rekao da je tu vise kao autoritet dosao da pomogne a da Ce oko sebe okupiti ljude strucne koji znaju i koji su pametniji od njega i da samo hoce da radi sa ljudima koji su bolji i pametniji od njega.
Glupom bosnji treba neko ko lepo pricaa.
![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne vidim razlog zasto da ne vjerujemo jedinom pravom insajderu Boatenkku19vendetta87 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 14:52Vjerujem da je tako bilo, ipak je Barba nasa velika fudbalska legendaboatenkk je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:14sve ali sve ce ti oprostiti osim uspjeha.. znam po licnom primjeru.. barba je klasa.. kad sam bio u hamburgeru castili me picem jer sam iz bosne ko i sergejImajednabrigada je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:11Kakvih retarda, bolesnika, neznalica i budala ima na ovom forumu to je nevjerovatno.
Covjek samo dosao, ne zna jos ni otkud bi poceo a struka foruma kao i krezuba navijacka(koja mu zamjera sto je doso u savez sa lopovima) ...mu vec zamjera da ne zna sta prica, da je izgubljen, da ne zna pricati a covjek vise puta rekao da je tu vise kao autoritet dosao da pomogne a da Ce oko sebe okupiti ljude strucne koji znaju i koji su pametniji od njega i da samo hoce da radi sa ljudima koji su bolji i pametniji od njega.
Glupom bosnji treba neko ko lepo pricaa.
![]()
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Logično.Sheyi je napisao/la: ↑20 apr 2024, 10:38Ne znam je li iko prenio ovo, ali Bajramovicu ne daju da bude pomocnik.
https://bnn.de/sport/ksc/ksc-gibt-bajra ... nicht-frei
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Izgleda da si opet fulao. Nakon onog sa Zoloticem si nisi smio to dozvoliti. Gubis sav kredibilitet.

-
- Kontakt:
Akrapovic je sad slobodan, mozda uskoci, ima iskustva,koje evo nista ne znaci, jer pojela ga PL.
kakvo ime je desna ruka barbe... ovo je i mene iznenadilo
pomoc - bio kapiten isto..
pomoc - bio kapiten isto..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Novinar - Selektore, koliko ćete izmjena izvršiti?
Selektor - Tri pa jednu.
Selektor - Tri pa jednu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Eh sad ko su ti pomocnici 

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
kad nam sad uvale bazdarevica 
Info povjeren Hasan Salihamidzic ce biti tu
ma kakav braco otkud to
on je poslije bajerna digo ruke od fudbala te se bavi nekretninama
prije ce vaha biti neko piskaralo u savezu nego braco bilo sta
on je poslije bajerna digo ruke od fudbala te se bavi nekretninama
prije ce vaha biti neko piskaralo u savezu nego braco bilo sta
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: denza, Mocvara1991 i 7 gostiju.