Nije mali Kapetanovic toliko los, jbg, 352 zahtjeva snazne krilne igrace a ovaj to jos uvijek nije !SedrenikHz je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:44Kapetanovica vracat u Slobodu i sto salje od kluba, yebi se Rozmane Durakovica njgdje a Kapetanovic mozeThasos je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:41Mali Kapetanović nema snagu i ne vraća se na vrijeme nazad. Julardžija kloc mora na klupu a ako ima pravde i van kluba. Mustafić nervozan (sa razlogom) a igra nula....klupa.
Nemamo organizaciju na sredini. Štoperi se dodaju do supdnjeg dana, daj Bože i X.
Suđenje ko da nam sudi neko iz selje
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U novi boj ...
Samo 4231 k'o Jakir, jel tako Ikicuuuuuuuuuu ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
I mi smo ga platili slobodi... Igraca koji nema kapacitet pluca da sa 20 godina trci sprint i ponavljanje 45 min...Thasos je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:41Mali Kapetanović nema snagu i ne vraća se na vrijeme nazad. Julardžija kloc mora na klupu a ako ima pravde i van kluba. Mustafić nervozan (sa razlogom) a igra nula....klupa.
Nemamo organizaciju na sredini. Štoperi se dodaju do supdnjeg dana, daj Bože i X.
Suđenje ko da nam sudi neko iz selje

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prvi put Sarajevo bez ikakvog mentaliteta i karaktera. Jalovo i sterilno kao i slovenski duh.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 20 apr 2024, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Treba imati igrace za 352, moras imati zivotinje od igraca na bekovima/krilima. Mi ih nemamo !!!
U novi boj ...
Neki ljudi stavljaju ego, sujetu, i tvrdoglavost ispred uspjeha. Takvim ljudima je vrhunac da bljesnu sezonu u osrednjem klubu u Sloveniji.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:38Rožman je najgori trener u ligi.U to više nema sumnje.
Kazlagica treba kastrirati.
Ali nije da smo i mi bas normalni. Imaš lijepe prilike da dodjes do vodstva ali ovi nasi hadalji, ne bi mogli pogoditi prazan gol sa metra. I ovo je jos jedna takva utakmica u nizu gdje se mi ispromasivamo i onda te sudija dokrajci.
Ali nije da smo i mi bas normalni. Imaš lijepe prilike da dodjes do vodstva ali ovi nasi hadalji, ne bi mogli pogoditi prazan gol sa metra. I ovo je jos jedna takva utakmica u nizu gdje se mi ispromasivamo i onda te sudija dokrajci.
- SedrenikHz
- Kontakt:
A i nejasno mi je ovi sto se svako malo tuku, da pokazu u glavnom gradu ko je glavni, zasto ne isprate ovog celavca kao RA?
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Vinko je trenerčina za ovu prevaru na našoj klupi.
Troduplo jeftinije igrače uštimao vrhunski.
Troduplo jeftinije igrače uštimao vrhunski.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Po meni, mnogo veća greška je Aničića onaj gol. 30-40, metara gura njih trojicu jedan igrač, pa kako je to moguće. Aničić je trebao izaći na Hrelju i oduzeti loptu, ma makar i faul napraviti, pogotovo iz razloga što iza sebe nije imao napadača, znači neomatani su naša 3 štopera bila.vedinjo98 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:40Slazem se sve. Jako dobro smo stajali vise od pola sata. Kyeremeh po ko zna koji put promasuje sto posto sansu. Greska Julardzije koji grijesi najjednostavniji moguci pas i primas gol.NisamInSajder je napisao/la: ↑20 apr 2024, 21:36Kolju te čitavo vrijeme sudije, i pored tog igraš vrlo dobro, stvoriš 2-3 šanse. I onda na zaista amatersku kontru čitava odbrana na čelu sa Aničićem odreaguje amaterski. Sine Aničiću, ti kao centralni štoper, kao najiskusniji si, morao si izaći i napasti Hrelju i presjeći tu kontru. Gol na njegovu dušu.
Ostatak utakmice, zaista dobro. Koliko nas je derao sudija, reklo bi se i vrhunski. Kyeremeh ne zna zabit i tačka.
Veceras su nas kostale te silne greske u pasovima i otvaranje kontri.
Sa ovim suđenjem daj Bože da se uspije preokrenuti, a realno bio si Borac stisnuo par minuta.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Samo malo mirnoce treba naprijed, i moramo brze izvodit slobodne kornere aut
Stvarno ne zelim pljuvati ali kako je moguce da svake sezone imamo uzasne bekove
Bog Bosna i Bošnjaci
-
- Kontakt:
Popishki nas Edo, neka si Edoooooo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Edin uzvraca udarac 

Pisaj nas Edineee 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], amypitar, bvsic, Dave, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HeavyBassBlues, JavierBosnia, juka55, jurisicduska, MokraKifla, nedimmmm1337, Rodman, Rule_hz, Seipronto, Tatamata1946 i 114 gostiju.