Dugo ti je pasa trebalo da ga ocijenis, nije igrao ni 5 min.
Daj Renana umjesto Keremeha
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jesi li uredan ti?scudetto89 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:18Ma se branimo bog te kuci, ako sta napravimo naprijed , dobro i jest .....
Jesam jel grijesim, jel borac pritisnuo , ako grijesim nikad vise necu napisati nistaholyman je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:19jesi li uredan ti?scudetto89 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:18Ma se branimo bog te kuci, ako sta napravimo naprijed , dobro i jest .....
Jeste, uzivam da pljujem, to mi je satisfakcija kao malo sta.. pileci mozguajdohordas je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:19Znaci sam sebe demantujes. Ne ocjenjujes i ne dajes sud zbog vecerasnjeg nastupa nego opcenito od ranije sto si gledao ?
Bitno popljuvat samo jelde ?
pa jel vidis da svaki njihov napad i svaki kontranapad stize iz jednog eventualno dva faula, znaci nisu nam za 90 minuta uzeli loptu na regularan nacin, mnogo bolje igramo a frajer nam dosudio 40 faulova, uozbilji se.scudetto89 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:22Jesam jel grijesim, jel borac pritisnuo , ako grijesim nikad vise necu napisati nistaholyman je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:19jesi li uredan ti?scudetto89 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:18Ma se branimo bog te kuci, ako sta napravimo naprijed , dobro i jest .....
Nismo mi delije nemamo mi takvih burke, a sve dok se to ne desi, klat ce nas sudjenjem
Muda se pokazuju kad se treba ganjat sa sugradjanima i aylom, sudije i vico bez brigescudetto89 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:38Nismo mi delije nemamo mi takvih burke, a sve dok se to ne desi, klat ce nas sudjenjem
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, sekac i 14 gostiju.