Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kazlagić je zaslužio da mu neko slomije obe noge i ruke.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Yebi li mu Fikret Abdic svu familiju i zivu i mrtvu.
I Vico onako usput ker klasicni.
Umri na putu kuci. Amin!
I Vico onako usput ker klasicni.
Umri na putu kuci. Amin!
- FKS -
snsd prćija ni sa 14 igrača nije mogla pobjediti
Mene je sramota da si ti iz Kljuca hajvanuMeraak1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:43Kazlaga bez greske sudio, cak mislim da je trebao jos koji zuti pokazati igracima bordo kurvajnskog dresa
Bog Bosna i Bošnjaci
-
- Kontakt:
Zelio sam pobijedu,da osvojite pa nek sve izgori,medjutim kad ti svirne 33 faula a ne igras grubo ni Bayern nebi mogao nista,kakvo je ovo vrijedjanje inteligencije,Hereri zelim lom noge na 5 dijelova. Protiv kona isto 6-17 sve im je pustao,sad ce negdje da nam vrate i da osakate protivnika na zalost sjeme im hebem
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 20 apr 2024, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Onaj pomocni se smije Renanu u facu u jednom trenutku.TheNoblesMo je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:43Svaka čast Sarajevu. Ovdje bi se i Real namučio da pobijedi Borca kad ovaj hajvan sudi. Ne zna se jel više navlači on ili ona 2 pomoćna glupana.
Ja kazem, fala Bogu zavrsili smo sa Borcem. Ovo je jadno na sta je licila svaka nasa tekma protiv njih.
Zrinjevci, djaba se nadate. A iskreno volio bih da je osvojite. Njima ni Real Madrid sa nasik sudijama ne moze nista. Biti ce ih lijepo gledati u kvalifikacijama. Kada se ukazu neki Farani pa ih natamburaju.
Nakon ovog kola mozemo igrati nogometa do kraja sezone. Ovo sa njima je bilo sve osim fudbala.
Ostaje Borcu zal za propustenim bodovima, Borac je bio kreativniji, bolji ali ne pobjede uvijek bolji, Kazlagic je vrhunski sudio nema potrebe covjeka blatiti
Crni Cerak 🐦⬛
- Meraak1921
- Kontakt:
HZbec je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:45Mene je sramota da si ti iz Kljuca hajvanuMeraak1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:43Kazlaga bez greske sudio, cak mislim da je trebao jos koji zuti pokazati igracima bordo kurvajnskog dresa
Upala ti ki ta vruća
- SedrenikHz
- Kontakt:
Vicin keru, za kog navijas zadnje kolo na grbavici ?Meraak1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:43Kazlaga bez greske sudio, cak mislim da je trebao jos koji zuti pokazati igracima bordo kurvajnskog dresa
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- Meraak1921
- Kontakt:
Za fks jer imaju najboljeg psihologa RadovanaSedrenikHz je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:47Vicin keru, za kog navijas zadnje kolo na grbavici ?Meraak1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:43Kazlaga bez greske sudio, cak mislim da je trebao jos koji zuti pokazati igracima bordo kurvajnskog dresa
-
- Kontakt:
Imam samo jednu zelju da Siroki dobije Borac kuci i da Borcu ne igra bod na Grbavici nego samo tri

Borac ponovo pokazao zašto je uz Zrinjski najbolja ekipa u državi.
Divovi se ponovo napeli k'o žabe i pr'nuli u shishu.
Divovi se ponovo napeli k'o žabe i pr'nuli u shishu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koji je ovo put da vam pomognemo ?

Realan x sa ovim suđenjem 33:11 teško bi i prime City uzeo.-5 je , 6 kola , sretno i da ih stignete.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Pozdravi mamu i sestru,juce su skakale do krova,nemoj se sta naljutiti ljubi te FackoMeraak1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:47HZbec je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:45Mene je sramota da si ti iz Kljuca hajvanuMeraak1921 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:43Kazlaga bez greske sudio, cak mislim da je trebao jos koji zuti pokazati igracima bordo kurvajnskog dresa
Upala ti ki ta vruća
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nitko ne osvaja dominantno titulu BiH ,samo HŠK Zrinjski Mostar,zapamti to banjaluko.
Sad ide lagano premiranje protivnika Borca a ni sudije nisu vise Vico 100% sigurne
Sad ide lagano premiranje protivnika Borca a ni sudije nisu vise Vico 100% sigurne

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Bit ce zanimljivo kako ce se sudija postaviti u Mostaru. S jedne strane Zrinjski dise Borcu za vratom, a s druge strane tu je pravilo prirode da sudija sudi kontra Sarajeva.
Jedino je sigurno da ce FKSZuti baciti smajli na izbor sudije. Sto bas i nema logike jer je svaki protiv njih pa nije bitno ko sudi.

Jedino je sigurno da ce FKSZuti baciti smajli na izbor sudije. Sto bas i nema logike jer je svaki protiv njih pa nije bitno ko sudi.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 20 apr 2024, 22:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Hvala zemunac na iskrenom komentaru. Cim pocistimo ove chete bacit cemo se na vas

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Sarajevo ima problem sa loptom u nogama. Nemaju tranziciju, niti doprinos sa krila uopste. Zapravo, nemaju igraca koji igra napadaca po kretanju i ubacajima...
Veceras je Borac bio puno bolji, malo sudjenje na strani Borca, ali ni blizu koliko se vristi sa tribina.
Veceras je Borac bio puno bolji, malo sudjenje na strani Borca, ali ni blizu koliko se vristi sa tribina.
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: aqarius, AvantiBL, Balorda, bhfanatic14, Fudo, Giuseppe1, Hajdeee, Hrammm1921, Hrasno15, James1987, JavierBosnia, Lecler, rishovski, samirr i 124 gosta.