Toliko su moroni skovali umobolnih teorija urote da vise ne znaju gdje udaraju. Tuzno ih je gledati, ma koliko zabavno bilo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- Meraak1921
- Kontakt:
Najjaci su mi ovi pitari hahahaha Cuj Sedrenik , lafo Sedrenik a frajer u Hotonju zivi , komplekse ima i to bas jake , sta reci za dusku i feniks ptičicu
al ubjedljivo najjaci Miljacka
klub mu igra kuci derbije on igracima mrtve samo psuje
pa otidjite krezavi nekad do Koševa, skupit cemo vam za karte ako Mirva ne da
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jurice, nadmašio si samog sebe.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Od srca želim da i Željezničar ima ovako korektno suđenje narednih 50 utakmica, a kako bi ispoštovao vas navijače Željezničara. Vi to zaslužujete definitivno.Virtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:03Evo pola sata čitam šta pišu i ne vjerujem. Borac uzeo ono po šta je došao, rekao bih rutinski, daleko bolja i ozbiljnija ekipa, ali njima su toliko isprali mozak da se više ne znaju ponašati.
Kazlagić sasvim korektan bez ozbiljnijih grešaka, na momente je bez potrebe sjeckao igru ali jednostavno nije želio da se dižu tenzije.
Zaista sam fasciniran ovim što je Mirvić napravio sa svojom PR službom. Sve je pogrešno uradio otkako je došao, ali ga je PR izvukao. Koliko kod da su loši, on nekako uvijek prebaci fokus sa terena na neke druge stvari.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Shategabri
- Kontakt:
Što si nervozan?
Priznaj, komična, situacija
Čuj za nos ga povukao...
Pratim komplet ligu, šta je problem?!
Koševo Zapad
- feniksptica
- Kontakt:
Zaboravise rec igracima da moraju pustitCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tanka posjeta na Kosevu, moja procjena oko 5-6k ljudi, vjv se ljudi dosli odmoriti i pogledati prvoplasiranu ekipu lige, a i koncert je Lepe Brene u istom terminu, nikakvo iznenadjenje nije...
Crni Cerak 🐦⬛
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Druze jucer ste izgubili yebote izgubili hee i sad ovdje se nesto podsmijehujeteupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:07Debeli, ti si medju najglasnijim bio da je kupljena utakmica u Posusju. Ne provaljuj se bezveze nego se malo preispitaj i popricaj sam sa sobom. Razmisli u sta te Mirvahov PR uvjerio i u kakvog te ludjaka (doslovno, ludjaka) i paranoika pretvorio.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:06I dalje navijaci 11. tima na tabeli pisu romane i analize.
Svakako da se Borac mora podrzati jer vjerovatno od njih i njihovi poklonjeni bodova zadnje kolo zavisi opstanak
...izgubili jucer ee...zona ispadanja.
Gdje cast, gdje stid ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Malo se posluzio istim spinom kao vi sada Posusje -Zeljo. Ne upali ni jedan ali eto cisto da vam prezentujem vase bolesno ponasanjefeniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:10Zaboravise rec igracima da moraju pustitCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
Sretno Zrinsjkom do titule!
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
Pa valjda ti je jasno da vi i mi idemo u Europu nakon što je Sloga i Vlado krenuo prije 3-4 kola da prodaje i rasipa bodove , a Posušje ima prezeznut raspored Borac,Vi,Mi,Zrinjski itd teško da bi mogli u Europu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
Iskren da ti budem nisam gledao raspored , tako da sam tek sad primjetio da je naredna sa Zrinjskim tako da calm down , ali svakako Zrinjski>Borac za titulu u globalu msm , a ne za našu utakmicu da nas dobiju.
Pozz
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 20 apr 2024, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Shategabri
- Kontakt:
Hajd šta ste se napeli, bićete treći.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:12Malo se posluzio istim spinom kao vi sada Posusje -Zeljo. Ne upali ni jedan ali eto cisto da vam prezentujem vase bolesno ponasanjefeniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:10Zaboravise rec igracima da moraju pustitCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
Koševo Zapad
- Meraak1921
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
Al najjace je znaju Željo s kim igra za tri kola
Ne znaju oni više gdje gone. Šta su im Ismir i Ajla uradili, ovo je za izučavanje i jednu ozbiljnu analizu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
PR služba Sarajeva.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- feniksptica
- Kontakt:
Bitno da vi znate Sandzaklijo da idete u FederalkuVirtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:15Ne znaju oni više gdje gone. Šta su im Ismir i Ajla uradili, ovo je za izučavanje i jednu ozbiljnu analizu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
PR služba Sarajeva.![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Prati Dečić, mani se bh pl.Virtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:15Ne znaju oni više gdje gone. Šta su im Ismir i Ajla uradili, ovo je za izučavanje i jednu ozbiljnu analizu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
PR služba Sarajeva.![]()
Koševo Zapad
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jesu se napregnule Vicine kujice sa sudijama da dobiju ovo, ali ne može. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Vi nas možete povući za kituupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:27Bitno je komsije da izdrzite do neke 94-95 minute, onda se moze povuci ekipa s terena.
Trenutno korisnika/ca: UmjetnikZijad, Venom i 19 gostiju.