Prati Dečić, mani se bh pl.Virtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:15Ne znaju oni više gdje gone. Šta su im Ismir i Ajla uradili, ovo je za izučavanje i jednu ozbiljnu analizu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
PR služba Sarajeva.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koševo Zapad
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jesu se napregnule Vicine kujice sa sudijama da dobiju ovo, ali ne može. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Vi nas možete povući za kituupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:27Bitno je komsije da izdrzite do neke 94-95 minute, onda se moze povuci ekipa s terena.
- SedrenikHz
- Kontakt:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- Meraak1921
- Kontakt:
Posjeta 4000 , ipak Lepa Brena je učinila svoje , Abdicevci vole nju sa sjevera, psiholog je previse uticao na njih
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A jest govedo nepismeno. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Gonimo u evropu a vi u federalku g.ovna zemunskaVirtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:15Ne znaju oni više gdje gone. Šta su im Ismir i Ajla uradili, ovo je za izučavanje i jednu ozbiljnu analizu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
PR služba Sarajeva.![]()
Šta kažu nas Mirivić vuče za nos i skreče pažnju a oni i dalje vjeruju da su pobjedili Slogu zato što je Akrapović promjenio formaciju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Od svojih problema noćima ne spavaju,ali za tuđe imaju rješenje.
Zadnja izmjena: Kmenkake, dana/u 20 apr 2024, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
De nek im neko pokaze da su predzadnji i da su jučer izgubili
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma nema Zrinjski sanse. Oni su sansu za titulu izgubili porazom od Borca kuci, da su to dobili bili bi sad prvi s bodom prednosti.Suki46 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:13Pa valjda ti je jasno da vi i mi idemo u Europu nakon što je Sloga i Vlado krenuo prije 3-4 kola da prodaje i rasipa bodove , a Posušje ima prezeznut raspored Borac,Vi,Mi,Zrinjski itd teško da bi mogli u Europu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
Iskren da ti budem nisam gledao raspored , tako da sam tek sad primjetio da je naredna sa Zrinjskim tako da calm down , ali svakako Zrinjski>Borac za titulu u globalu msm , a ne za našu utakmicu da nas dobiju.
Pozz![]()
Borac ima 3 kuci koje ce sigurno dobiti , u gostima ima Siroki, Tuzlu i Zeljeznicara.
Teoretski im treba 13 bodova da Zrinjski sve dobije a nema sanse da dobije sve.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- SedrenikHz
- Kontakt:
Sarajevo nije pobijedilo, uzeli su bod na koševu, ja ne znam gdje problem ?feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:25De nek im neko pokaze da su predzadnji i da su jučer izgubili
Ko da je bitan železnicar, kada Sarajevo ne pobijedi.
Šta mislis kakav im je osjecaj kad moraju vicku lizati dlakice cmarne?

železničar RS !!!
Drago mi je da si virtual vratio sa svojim strucnim komentarom, nakon sto ga nije bilo poslije posusja
Bravo bordo momci,bod kao tri neka ga puše plavi chetnici,pored svega ići ćemo u evropu a neka se bijeda zemunska bori za opstanak i dudla vici i jagodi
- Meraak1921
- Kontakt:
Nek se malo zakuha , da nije gotovo 10 kola prije kraja kao što je moglo biti da je Borac kući uzeo Zrinjskog.Bolje je za sve ekipe da se svi bore za nešta do zadnjeg kola , da nema kalkulacija (sad zasad Sloga je jedina koja ne igra nizašta i Široki koji je današnjom pobjedom neke dileme otklonio ako ih je i bilo za opstanak).mostar_mo je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:25Ma nema Zrinjski sanse. Oni su sansu za titulu izgubili porazom od Borca kuci, da su to dobili bili bi sad prvi s bodom prednosti.Suki46 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:13Pa valjda ti je jasno da vi i mi idemo u Europu nakon što je Sloga i Vlado krenuo prije 3-4 kola da prodaje i rasipa bodove , a Posušje ima prezeznut raspored Borac,Vi,Mi,Zrinjski itd teško da bi mogli u Europu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
Iskren da ti budem nisam gledao raspored , tako da sam tek sad primjetio da je naredna sa Zrinjskim tako da calm down , ali svakako Zrinjski>Borac za titulu u globalu msm , a ne za našu utakmicu da nas dobiju.
Pozz![]()
Borac ima 3 kuci koje ce sigurno dobiti , u gostima ima Siroki, Tuzlu i Zeljeznicara.
Teoretski im treba 13 bodova da Zrinjski dve dobije a nema sanse da dobije sve.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Skulirajmo se, nek komunikacija ostane civilizirana. Pogurajmo HŠKZ ka devetoj. Zajedno smo jači od banjalučko-pijaĆarskih marifetluka.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-5 ,realno teško za stići kad vidiš suđenje večeras.Zrinjski bi realno ,kad pogledam raspored ,možda i mogao dobiti sve do kraja jer u gostima imamo Gošk ,Posušje i IGman a kući Sarajevo,Tuzla i Široki ali sumnjam da će Borac tj.Vico sebi dozvoliti dva kiksa .Ali ako ne dobiju Široki slijedeci vikend onda bi se možda na Grbavici protiv Želje morali čupati a to bi bilo extra.Šteta sto je Posušje desetkovano povredama i kartonima jer ni protiv njih Borac ne bi mogao lako bez suca .Ako nista bit će zanimljivo tj. već je.Virtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:15Ne znaju oni više gdje gone. Šta su im Ismir i Ajla uradili, ovo je za izučavanje i jednu ozbiljnu analizu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:09Sta kaze onaj neki pitar navijacu susjeda sretno vam da ih stignete a sljedece kolo ide Sarajevo Zrinjskom![]()
![]()
PR služba Sarajeva.![]()
Volim Mostar pa makar i vaki
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Fudbalmozak2 i 32 gosta.