FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako ima ko od momaka da bi došao obići Mirzu u Krajinu, voljan sam platiti gorivo i prenoćište.
https://www.google.com/search?client=ms ... c/act/m1/2
Ocijenimo restoran jednog od zaštitnika sudije Mirze Kazlagica u kojem svakodnevno sjede Irfan Duric (Vlasnik restorana) i cazinski ljepotan Mirza Kazlagic. Hvala
Ocijenimo restoran jednog od zaštitnika sudije Mirze Kazlagica u kojem svakodnevno sjede Irfan Duric (Vlasnik restorana) i cazinski ljepotan Mirza Kazlagic. Hvala
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Hz1946
H8Z7
GiS
Nirto
HordasOdMalena hvala vam braco moja na lijepim zeljama da svi zajedno budemo zivi i zdravi i docekali puno trofeja sa nasim Sarajevom
zezali se ko da veceras da damo ime
stariji se vec zove ko strijelac gola
solidna utakmica javasluk celavog skupa sa pomocnicima
H8Z7
GiS
Nirto
HordasOdMalena hvala vam braco moja na lijepim zeljama da svi zajedno budemo zivi i zdravi i docekali puno trofeja sa nasim Sarajevom
zezali se ko da veceras da damo ime
stariji se vec zove ko strijelac gola
solidna utakmica javasluk celavog skupa sa pomocnicima
- TurkishAirlines
A gdje si ti bio vcrs?NazorUso je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:2733 faula, svako 3 minute ti prekidao igru, psihicki te unistavao i neko prica o postavci i igri ???
Gdje nam je vrli forumas @TA da nam objasni kako je ovo dogovoreno i kako je celo dosao da odsvira za miroljubivi X ?!
A jah, nema ga, ja zaboravio da je brenin koncert veceras.
Cestitke igracima i treneru sta su prezivjeli !!!![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Ma samo podrska pa ko ga yebe

Sramota je sta se sve ovde pise, odnosno pojedini jedva cekaju ovde los rezultat ili slabu individualnu partiju nekog igraca da bi lijecili frustracije na forumu, i poceli da pametuju kako su oni upravu, ma tacno nije nista za nas ba, trebamo biti ko komsije da se ofiramo i borimo za opstanak i kupujemo utakmice od Sloge i Vlade Jagodica
Niste vi ni N od navijaca, vi ste samo simpatizeri i navijaci rezultata, vagine jedne male
Kazlagicu, yebem li ti familiju balijce jedna prodana raspala, kcer da ti se za srbina uda, a sin srpkinju u kucu da ti dovede pa mira nikad ne imao sa njom, kad ih vec toliko volis papak jedan
Niste vi ni N od navijaca, vi ste samo simpatizeri i navijaci rezultata, vagine jedne male
Kazlagicu, yebem li ti familiju balijce jedna prodana raspala, kcer da ti se za srbina uda, a sin srpkinju u kucu da ti dovede pa mira nikad ne imao sa njom, kad ih vec toliko volis papak jedan
U INAT SVIMA
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kako igrati kad te kolje smrad cijelu tekmu, kad igracu norca na pola metra ne smijes prici a da smrad ne svira faul. I onda pojedinci psuju, pljuju itd
Bod ko sva tri. Svaka čast momcima na pametnoj igri i zalaganju. Valja ovo hebavanje u zdrav mozak izdržati.
Jbl im brena mrtve, sat izlaze iz zetre. Joj naroda i stoke
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ako ima neko onu scenu kad Mustafic napravi faul i pocne se zaliti a Julardzija mu pokaze
nek postavi. Najbolje oslikava ovu utakmicu i sta su igraci prosli.

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Plus, statutom zabraniti dovodjenje igraca borca koji su bili dio tima u vrijeme vicinih lakrdija. Taman bio novi Safet Susic medju njima. Hrelja glumi veceg chetalja od Dodika, yebo ga babo drot u usta zvaljava !!!FKSDoGroba je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:49Ovo.NazorUso je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:2733 faula, svako 3 minute ti prekidao igru, psihicki te unistavao i neko prica o postavci i igri ???
Gdje nam je vrli forumas @TA da nam objasni kako je ovo dogovoreno i kako je celo dosao da odsvira za miroljubivi X ?!
A jah, nema ga, ja zaboravio da je brenin koncert veceras.
Cestitke igracima i treneru sta su prezivjeli !!!![]()
Lesinari fudbala slave pobjede bez casti. Ovom parolom je sve receno o tom politickom projektu milorada dodika.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nakon gola Julardzije fudbal se prestao igrat, ko je bio na utakmici mogao je vidjeti onu lakrdiju, nasi cim krenu naprijed manji duel lik svirao kao faul, igranje rukama pa Borac je minimalno 3 do 4 kornera dobio iako ih nije bilo, al bitno je da ispisano bruku stranica i jelo **** na forumu, cestitke momcima.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Naviknite se
Ko je birao trenera trebao je znati kako igra rozman, igrao tako sa rijekom, igrao sa domzalama
Blok nazad, i onda presing, uzimanje lopte ii otvaranje.
Lo ga je dovodio ocito nije skontao da u ovoj ligi gdje sudije krojje utakmice, presing i oduzimanje lopte moze mačku o rep jer sudija svira faul ićna svaki kontakt i tebi kita.
E, sad, problem je sto rozman koju god formaciju igra on ihra isti nacin, ne nadajte se posjedu, igri i sl. Medjutim, najgore je sto i kad uzmemo loptu mi imamo uzasno otvaranje...pa ne kontam sta rade onda i sta uigravaju evo 8 mjeseci?
Ko je birao trenera trebao je znati kako igra rozman, igrao tako sa rijekom, igrao sa domzalama
Blok nazad, i onda presing, uzimanje lopte ii otvaranje.
Lo ga je dovodio ocito nije skontao da u ovoj ligi gdje sudije krojje utakmice, presing i oduzimanje lopte moze mačku o rep jer sudija svira faul ićna svaki kontakt i tebi kita.
E, sad, problem je sto rozman koju god formaciju igra on ihra isti nacin, ne nadajte se posjedu, igri i sl. Medjutim, najgore je sto i kad uzmemo loptu mi imamo uzasno otvaranje...pa ne kontam sta rade onda i sta uigravaju evo 8 mjeseci?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- skullcrusher
- Kontakt:
Ma boli me **** ja ne bih obraza imao vcrs ista reci igracima nakon ovakve sramote i sudjenja.
Zadnja izmjena: skullcrusher, dana/u 21 apr 2024, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Dans bas jeo, uzas....Nirton je napisao/la: ↑20 apr 2024, 23:52https://www.google.com/search?client=ms ... c/act/m1/2
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Treba javno pitati vicu i gospodu, sta treba da se uradi da mi protiv borca dobijemo normalno sudjenje?! Ja zaista nevidim razlog da se ovakve utakmice opste igraju. Borac jeste solidna ekipa ali ono sto ih izdvaja na tabeli je ova sudijska protekcija iz kola u kolo. Ja stvarno vise ne vidim smisao u ovome !!!!!
U novi boj ...
- TurkishAirlines
Lik isto igrao kao i protiv zelje sa igracem vise
Jadni Beganovic i Durakovic/Kapetanovic/Radovic likovi drze sami stranu
Sredina suplja, u momentu nam "trkaci" Hasic, Oliveira i Catakovic
Igra izbij/nabij i to ne samo vcrs nego od kad je proljetni dio poceo
Tesko se mi icemu mozemo nadati, napasti ne znamo.
Jedino pozitivno sto smo ko poceli bolje braniti prekide. Na hajr

Jadni Beganovic i Durakovic/Kapetanovic/Radovic likovi drze sami stranu

Sredina suplja, u momentu nam "trkaci" Hasic, Oliveira i Catakovic

Igra izbij/nabij i to ne samo vcrs nego od kad je proljetni dio poceo

Tesko se mi icemu mozemo nadati, napasti ne znamo.
Jedino pozitivno sto smo ko poceli bolje braniti prekide. Na hajr
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Narucio midium rare ssteak dobio reš pečen. Rekao bez povrća, dobio paprike. I na kraju jos da platim ono sto nisam pojeo
Hahahahahahahahaahahaha najjaci brat
Hahahahahahahahaahahaha najjaci brat
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆