Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jadnijeg prvaka definitivno nikad nismo imali. Naravno da vec mozemo reci prvaka jer ovo sto se sudi i sto ce se suditi do kraja sezone, drugaciji scenario je teoretski nemoguc.
Fina gradska raja u duetu sa vječnim bord legende, o "glavna" grupo glavnog grada...
- SedrenikHz
- Kontakt:
skullcrusher je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:17Zamislite scenario zadnje kolo razlika između borca i Zrinjskog samo bod ili dva i borcu treba pobjeda na Grbavici a zeljo mora dobit da bi ostao u ligi... pa rat bi izbio![]()

I da srbi iz federacije pobjede
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Zbogom i hvala vječnim BORD legende
Bord kompjuter i bord legende.
Nisam znao ovo za Bjelicu. Bio je los sudija. Mora se priznati.Vanja8 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:18E Borca i qrca i ovo sampion...![]()
![]()
![]()
Sa 14 igraca nas nisu mogli dobiti...
Slijedecu tekmu, neka i delegat i kontrolor i posmatrac obuku dresove, pa mozda i uspijete...![]()
Jad i bijeda BH fudbala u ogledalu celave prostitutke iz Cazina...
Moj Kazlagicu, ne znam da li se sjecas Sudije Bjelice i dan danas on ne smije doci u Sarajevo...
Budi siguran, da kad okoncas karijeru koju ti je licno Vico dao, da neces smjeti ni ti...
Smece jedno prodano...
Kakav god Zrinjski bio, za mene su i ove godine prvaci...![]()
I nemojte se nadati da ih mozete stici, sinoc vam je jasno poslana poruka da se dzaba ne zanosite...
Kazlagic je pijun Durica a Duric dvojca Vico-Beus. Kad to znas, onda ti je jasno zasto se namjerno rusi sve probosansko. Da ne bi bilo ofirno, oni posalju ove balije da oni za njih odrade zadatak.
I tako to od 2003 godine ide. Sve je ovo posljedica Daytona, koji je skrojio kapu i mi smo nazalost ti koji tu nista ne mozemo uciniti.
E čuj da o pismenosti pričaju oni koji ne znaju uplatnicu popuniti i koji na svom transu napišu "na svim poljimia" i 1291

-
- Kontakt:
Za koga bi navijaci fks u toj situaciji navijali,tj za koji scenarij,borac ne izgubi uzme titulu i gurne zelju u cvajtu ili zeljo pobijedi ostane u ligi,zrinjski prvi?skullcrusher je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:17Zamislite scenario zadnje kolo razlika između borca i Zrinjskog samo bod ili dva i borcu treba pobjeda na Grbavici a zeljo mora dobit da bi ostao u ligi... pa rat bi izbio![]()
Kazlagic je klasicna seljacina to zna cijela Krajina.. Frajer koji je inao tarifu u prvoj ligi federacije kamatario ekipe najvise Tuzlu city i Olimpik tad su cifre bile za Sipe ali sve proslo nekaznjeno.. Stid me ovakvih ljudi
-
- Kontakt:
Dragi BBB dodjite nas tulum
BORD kompjuter ili BORD legende
-
- Kontakt:
Dobio je Bjelica po glavi i u Mostaru,ni tu vise ne dolazi ni na skokoveVanja8 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:18E Borca i qrca i ovo sampion...![]()
![]()
![]()
Slijedecu tekmu, neka i delegat i kontrolor i posmatrac obuku dresove, pa mozda i uspijete...![]()
Moj Kazlagicu, ne znam da li se sjecas Sudije Bjelice i dan danas on ne smije doci u Sarajevo...
Budi siguran, da kad okoncas karijeru koju ti je licno Vico dao, da neces smjeti ni ti...
Smece jedno prodano...
I nemojte se nadati da ih mozete stici, sinoc vam je jasno poslana poruka da se dzaba ne zanosite...

-
- Kontakt:
Ispada iz lige,liže muda vici i vladi za opstanak i ono se nekom smije, BORD će u evropu a vi u prosjačenje i borbu za goli opstanak sa braćom zemuncima
Najlosiji prvak ako se prvakom moze nazvati pa sigurno otkako je premijer lige. To naravno znaju i chete iz banjaluke i chete sa grbavice, ovo malo uradjenih sto buncaju po forumu svakako nije nikakav prikaz realnog stanja.Vanja8 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:18E Borca i qrca i ovo sampion...![]()
![]()
![]()
Smece jedno prodano...
Maltretirali smo borac u 3 od 4 utakmice, da je liga regularna po 3 komada bismo im uvalili svaki put jng
NEMA NAZAD
Prije dvije, dvije i po godine, tako nesto, bio je na Cengic Vili , neko ga je vozio, stali su na semaforu, a onda raja koja je sjedila u bastama poskakala...Mislis da su cekali zeleno, samo se hvataj Vraca kako znas i umijes...Direktorcic je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:08Dobio je Bjelica po glavi i u Mostaru,ni tu vise ne dolazi ni na skokoveVanja8 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:18E Borca i qrca i ovo sampion...![]()
![]()
![]()
Smece jedno prodano...
I nemojte se nadati da ih mozete stici, sinoc vam je jasno poslana poruka da se dzaba ne zanosite...![]()
A to ceka , sigurno ti kazem i ovu Vicinu celavu k.uravelu...
- Meraak1921
- Kontakt:
Cergari 198712345678922 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:05Dragi BBB dodjite nas tulum
Borac može kiksati protiv Širokog i Želje. U prevodu snsd je novi prvak. Vicko će malo pogurati Želja da se osigura do zadnjeg kola i to je to. Zato Zrinjski ne treba premirati protivnike borca nego Želje. 
Trenutno korisnika/ca: amypitar, antisisoja1919, Balorda, bhfanatic14, Cwirek, Fudbalmozak2, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Hajdeee, Hrammm1921, Lewy21, Proximic, VolimBiH96 i 122 gosta.