I na derbiju je u jednoj paroli bio lapsus.
Dragi BBB, dođite NAS (ili NAŠ?) tulum
Doći će i Đavoli i Taurunum
Nit je "dodjite na tulum" nit "dodjite na nas tulum", nego bas "dodjite nas tulum". U dvije tekme u nizu veliki lapsus.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I na derbiju je u jednoj paroli bio lapsus.
Da, slično sam krenuo napisati.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:00Napokon je velika većina uvidjela da je trener najveća kočnica ovog tima.Nevjerovatno kako je limitirao napadački potencijal ove ekipe.Nama su trebala dva ciljana pojačanja da budemo beton,i to jedan stoper i jaka desetka.
Međutim naš šef se odlučio za Matanoviće,Krđaliće...Odlučio se za 4-3-3 formaciju pa je onda skontao da nas sa tim "pojačanjima" ljudi raznesoše,da ne možemo Slobodu nadigrali.
Onda taj filozof mijenja formaciju u vatru gura Čelika jer je Aničić užas užasa,jednog od najboljih igrača lige Hasića stavlja na neorirodne pozicije.Dečko se totalno pogubio,vidjeli smo to i sinoć.Osim njega, totalno je uništio i Oliveru,čovjeku treba desetka iza leđa kako bi zabijao.Kako da se proda kad mu ova neznalica obara cijenu.
Sva filozofija Rožmanove igre je ubaci trkače da ganjaju,presing i tranzicija po osvojenij lopti.Zato je njemu frka kad sudija svira faulove protivniku jer mu izbije tu tranziciju,a drugačije igrati ne znamo.
Suđenje na stranu koje je sinoć bilo sramotno ali svako ko se iole razumije u fudbal je vidio da igrači Borca puno bolje i kompaktnije stoje na terenu.
Mi smo kao školska ekipa,10 minuta napadamo,10 minuta smo izgubljeni,10 minuta se raspadamo i sve u krug.
Dugo je on već tu da bi mogao svaku utakmicu neke gluposti i demagogiju prosipati.
Kad sve potrebne licence za trenera završiš, završiš kaljenje u nekom nižerazrednom klubu, postaneš naš trener, tek onda.
SamoDaKazeem je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:00Napokon je velika većina uvidjela da je trener najveća kočnica ovog tima.Nevjerovatno kako je limitirao napadački potencijal ove ekipe.Nama su trebala dva ciljana pojačanja da budemo beton,i to jedan stoper i jaka desetka.
Međutim naš šef se odlučio za Matanoviće,Krđaliće...Odlučio se za 4-3-3 formaciju pa je onda skontao da nas sa tim "pojačanjima" ljudi raznesoše,da ne možemo Slobodu nadigrali.
Onda taj filozof mijenja formaciju u vatru gura Čelika jer je Aničić užas užasa,jednog od najboljih igrača lige Hasića stavlja na neorirodne pozicije.Dečko se totalno pogubio,vidjeli smo to i sinoć.Osim njega, totalno je uništio i Oliveru,čovjeku treba desetka iza leđa kako bi zabijao.Kako da se proda kad mu ova neznalica obara cijenu.
Sva filozofija Rožmanove igre je ubaci trkače da ganjaju,presing i tranzicija po osvojenij lopti.Zato je njemu frka kad sudija svira faulove protivniku jer mu izbije tu tranziciju,a drugačije igrati ne znamo.
Suđenje na stranu koje je sinoć bilo sramotno ali svako ko se iole razumije u fudbal je vidio da igrači Borca puno bolje i kompaktnije stoje na terenu.
Mi smo kao školska ekipa,10 minuta napadamo,10 minuta smo izgubljeni,10 minuta se raspadamo i sve u krug.
Dugo je on već tu da bi mogao svaku utakmicu neke gluposti i demagogiju prosipati.
Sto se tice Čelika,neka ga u vatri...imamo neku seriju utakmica bez poraza tako da,što se mene lično tiče ok je.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:00Napokon je velika većina uvidjela da je trener najveća kočnica ovog tima.Nevjerovatno kako je limitirao napadački potencijal ove ekipe.Nama su trebala dva ciljana pojačanja da budemo beton,i to jedan stoper i jaka desetka.
Od kad igramo sa 3 stopera imamo 3-2-0 i gol razliku 13:4...Samo je Zrinjski skupio više bodova u tih zadnjih 5 kola
Mi smo raznijeli protivnike u mozda 2-3 tekme do sad,sve ostalo patnja il sramocenje od zvijezde 09 pa do ovih sto su odmah iznad Zvijezde itd itd,,Maroon1946 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:36Svi sto ocekuju da cemo raznijeti ekipu koja je ubjedljivo prva se dobro varaju. Igra sinoc je bila sasvim ok i igralo se koliko je sudija dopustio. Puno ekipa bi psihcki palo sinoc nakon svih faulova a mi smo opet izjednacili i bili bolja ekipa. Steta svih sansi koje smo imali u prvom morali smo povesti. Rozman ima dovoljno vremena da se pripremi za sljedecu sezonu, ove sezone ganjati to trece mjesto. Sve mora doci na svoje od pocetka sljedece sezone se mora napasti titula. Mislim da ga je sasvim realno pustiti do kraja ove godine da vidimo na sta ce izaci. Ako ne uspijemo biti konkuretni za titulu sljedece polusezone onda dovesti neko provjereno ime u nasoj ligi.
Dobar igrač, šteta. Sretno Ajdine, hvala na važnim golovima i profesionalnom pristupu.