Odlican igrac nadam se da ce zaigrati u nekoj ligi petice, hvala Ajdine

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Srijeda 20.30h Zrinjski i nedjelja 20.45h Velež
Ovo je tačno 100%.
Vidimo sve i šutimo. Niko do sada nije ni pljunuo sudije. Šta mi radimo. Gdje su ti nasi vatreni navijači. Gadjati flašom nije rješenje. Zašto niko ne prati te sudije. MUP ih prati do granice kantona. Kojim putem idu i kojim vozilom. Gdje žive sudije i članovi Saveza. Da smo jednom zaprijetili ozbiljno sudiji bila bi druga prica.Stroj1946 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:57To je to od ove ekipe i Rožmana, to je neki limit njihov i njegove metode. Što se tiče suđenja, odavno su uzeli nas na zub, odavno. Jer smo mi zadnji bastion neki otpora kako izgleda.
Biću iskren, sve će manje raje dolaziti na tekme i manje pratiti ako ovako ostane ne samo zbog suđenja nego i zbog slabih rezultata i igre. A to nije cilj valjda, sa onom floskulom mahalskom bolje 3 milje pravih nego 7 milja lažnih, onda kasnije isti ti kukaju što nema više ljudi na tekmama.
Neće se ljudi zadovoljiti sa 4 mjestom i Evropom opet, nego će tražiti trofeje. Ovo je po meni užasna i ispod svakog kriterija sezona svih participanata kluba.
U jednom trenutku će ih zabolit čuna što nam sude ovako i tražiti rješenje i za to. Onaj ko vodi nek se bakče s tim. Ili prijeti krah i ide ponovo bojkot borba itd. Izgleda izgurati ovu sezonu i praviti novu ekipu. Sa Rožmanom se nećemo usrećiti to se vidi.
Ma vratit će nam 3 boda, imat ćeš 4 boda više od Posušja, još ti dolaze na Koševo i realno moraš ih tu uzeti.
Pisi cesce,nedostajes.Sanchez87hz je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:55Mi smo raznijeli protivnike u mozda 2-3 tekme do sad,sve ostalo patnja il sramocenje od zvijezde 09 pa do ovih sto su odmah iznad Zvijezde itd itd,,Maroon1946 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:36Svi sto ocekuju da cemo raznijeti ekipu koja je ubjedljivo prva se dobro varaju. Igra sinoc je bila sasvim ok i igralo se koliko je sudija dopustio. Puno ekipa bi psihcki palo sinoc nakon svih faulova a mi smo opet izjednacili i bili bolja ekipa. Steta svih sansi koje smo imali u prvom morali smo povesti. Rozman ima dovoljno vremena da se pripremi za sljedecu sezonu, ove sezone ganjati to trece mjesto. Sve mora doci na svoje od pocetka sljedece sezone se mora napasti titula. Mislim da ga je sasvim realno pustiti do kraja ove godine da vidimo na sta ce izaci. Ako ne uspijemo biti konkuretni za titulu sljedece polusezone onda dovesti neko provjereno ime u nasoj ligi.
Tako da i bod je dobar kad pogledas ko je sve do sad nadmudrio naseg strucnjaka na klupi.
Piše samo nakon neriješenih i poraza.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:47Pisi cesce,nedostajes.Sanchez87hz je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:55Mi smo raznijeli protivnike u mozda 2-3 tekme do sad,sve ostalo patnja il sramocenje od zvijezde 09 pa do ovih sto su odmah iznad Zvijezde itd itd,,Maroon1946 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:36Svi sto ocekuju da cemo raznijeti ekipu koja je ubjedljivo prva se dobro varaju. Igra sinoc je bila sasvim ok i igralo se koliko je sudija dopustio. Puno ekipa bi psihcki palo sinoc nakon svih faulova a mi smo opet izjednacili i bili bolja ekipa. Steta svih sansi koje smo imali u prvom morali smo povesti. Rozman ima dovoljno vremena da se pripremi za sljedecu sezonu, ove sezone ganjati to trece mjesto. Sve mora doci na svoje od pocetka sljedece sezone se mora napasti titula. Mislim da ga je sasvim realno pustiti do kraja ove godine da vidimo na sta ce izaci. Ako ne uspijemo biti konkuretni za titulu sljedece polusezone onda dovesti neko provjereno ime u nasoj ligi.
Tako da i bod je dobar kad pogledas ko je sve do sad nadmudrio naseg strucnjaka na klupi.
Zašto bi nam vraćali bodove kad je to već minimalna kazna koju smo mogli dobiti?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:44Ma vratit će nam 3 boda, imat ćeš 4 boda više od Posušja, još ti dolaze na Koševo i realno moraš ih tu uzeti.
Protiv Zrinjskog šta god bude, jaka ekipa, yebeno gostovanje, kući protiv Veleža napasti 3 boda. Poslije toga ideš Slogi koja ionako više nema ambicije nikakve, X2.
Upravo to. Slabiji igrači gledaju da pobjegnu iz lige a kamoli ovi jači.
Normalno da gledaju,ovdje ce dolaziti samo oni koji nemaju gdje,da neko dodje u ligu da ti nekakvi Kazlagici,Muse,Gigovici dozvole npr Hereri da ti nogu slomi i prodje bez kartona ili da svirne 33 faula moze samo budala,takodje i ulaagat ovdje bilo sta a da ti Vico kroji tabelu. Neka ljudi zive u zabludama,pricaju o taktici i treneru,bioo ko da bude trener isto ce da bude samo malo ofarbano jer ostalo ostaje sve isto,igrom je nemoguce biti konkurentan u ovoj ligiStroj1946 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:51Upravo to. Slabiji igrači gledaju da pobjegnu iz lige a kamoli ovi jači.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:40Tesko je u ovom smecu od lige zadrzati bilo kojeg dobrog igraca
Je li sigurno to da nam vracaju bodove?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:44Ma vratit će nam 3 boda, imat ćeš 4 boda više od Posušja, još ti dolaze na Koševo i realno moraš ih tu uzeti.
Protiv Zrinjskog šta god bude, jaka ekipa, yebeno gostovanje, kući protiv Veleža napasti 3 boda. Poslije toga ideš Slogi koja ionako više nema ambicije nikakve, X2.
Sutra će biti poznato.kogmagie46 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:49Hoce li nam se vratiti bodovi, zna li se ista? Jesu li žalbe urodile plodom ili je to samo mahanje u prazno
Razumijem odluku njegovu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bvsic, jurisicduska, keli, Sinfoc1986, Vanja8 i 65 gostiju.