After:

Jel to ona sto su zuli zemunci donijeli
Ma sve ti je receno posjetom njihovih utakmica u B. Luci...holyman je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:18Najlosiji prvak ako se prvakom moze nazvati pa sigurno otkako je premijer lige. To naravno znaju i chete iz banjaluke i chete sa grbavice, ovo malo uradjenih sto buncaju po forumu svakako nije nikakav prikaz realnog stanja.Vanja8 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:18E Borca i qrca i ovo sampion...![]()
![]()
![]()
Sa 14 igraca nas nisu mogli dobiti...
Slijedecu tekmu, neka i delegat i kontrolor i posmatrac obuku dresove, pa mozda i uspijete...![]()
Jad i bijeda BH fudbala u ogledalu celave prostitutke iz Cazina...
Moj Kazlagicu, ne znam da li se sjecas Sudije Bjelice i dan danas on ne smije doci u Sarajevo...
Budi siguran, da kad okoncas karijeru koju ti je licno Vico dao, da neces smjeti ni ti...
Smece jedno prodano...
Kakav god Zrinjski bio, za mene su i ove godine prvaci...![]()
I nemojte se nadati da ih mozete stici, sinoc vam je jasno poslana poruka da se dzaba ne zanosite...
Maltretirali smo borac u 3 od 4 utakmice, da je liga regularna po 3 komada bismo im uvalili svaki put jng
Potpuno ista prica je na forumu bila kad je Zrinjski dominirao pod Jakirevicem na utakmicama po kisi. Kao sta je ovo nema 200 ljudi.
Šta imaš kome dokazivat ?
Miran zemunac da te ne bi banjalucani sve vako12345678922 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:47Šta imaš kome dokazivat ?
Da je pun stadion, pitari bi spinovali kako se djele sendviči i novčanice od 20 KM. A sjetimo se da je u njih po par utakmica u sezoni bio ulaz DŽABA.
SedrenikHz je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:00Miran zemunac da te ne bi banjalucani sve vako12345678922 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:47Šta imaš kome dokazivat ?
Da je pun stadion, pitari bi spinovali kako se djele sendviči i novčanice od 20 KM. A sjetimo se da je u njih po par utakmica u sezoni bio ulaz DŽABA.
![]()
Vanja zvani papagajVanja8 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:29Ma sve ti je receno posjetom njihovih utakmica u B. Luci...holyman je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:18Najlosiji prvak ako se prvakom moze nazvati pa sigurno otkako je premijer lige. To naravno znaju i chete iz banjaluke i chete sa grbavice, ovo malo uradjenih sto buncaju po forumu svakako nije nikakav prikaz realnog stanja.Vanja8 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:18E Borca i qrca i ovo sampion...![]()
![]()
![]()
Slijedecu tekmu, neka i delegat i kontrolor i posmatrac obuku dresove, pa mozda i uspijete...![]()
Moj Kazlagicu, ne znam da li se sjecas Sudije Bjelice i dan danas on ne smije doci u Sarajevo...
Budi siguran, da kad okoncas karijeru koju ti je licno Vico dao, da neces smjeti ni ti...
Smece jedno prodano...
I nemojte se nadati da ih mozete stici, sinoc vam je jasno poslana poruka da se dzaba ne zanosite...
Maltretirali smo borac u 3 od 4 utakmice, da je liga regularna po 3 komada bismo im uvalili svaki put jng
Da li i u jednoj zemlji svijeta, Evrope, nebitno, ekipi koja je vec prvak na utakmicu dodje 700 gledalaca, od cega su pola vatrogasci, obezbjedjenje te po koji sudija koji sudi , tu istu ligu...![]()
https://sportsport.ba/fudbal/sarajevo-t ... ske/449146TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:13Od narednog kola se uvode dodatne sudije iza golova, potrebna je bojcu svaka moguca pomoc da zadrze bodovnu prednost.
16 na 11 je vec moguca i sigurna prednost
Mrak im padne na pci kad moraju da igraju sa nama,moraju angazovat sve i jednog sudiju da mase,svira cak ni 33 faula,golovi iz ofsajda u 94,krvnicki startovi im nisu dovoljni da nas dobiju,onda je Vicko prinudjen javno da napravi nevidjenje lakrdije da izvuce bod i to mu udara na ego hahaVanja8 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:29Ma sve ti je receno posjetom njihovih utakmica u B. Luci...holyman je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:18Najlosiji prvak ako se prvakom moze nazvati pa sigurno otkako je premijer lige. To naravno znaju i chete iz banjaluke i chete sa grbavice, ovo malo uradjenih sto buncaju po forumu svakako nije nikakav prikaz realnog stanja.Vanja8 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:18E Borca i qrca i ovo sampion...![]()
![]()
![]()
Smece jedno prodano...
Da li i u jednoj zemlji svijeta, Evrope, nebitno, ekipi koja je vec prvak na utakmicu dodje 700 gledalaca, od cega su pola vatrogasci, obezbjedjenje te po koji sudija koji sudi , tu istu ligu...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.