FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je ocekivana odulka da ce otic jos mlad perpektivan jos kad vidi sta se ovdje radi sa suđenjem bilo bi nerealni da ostane. Opet ne bi trebalo biti puno problema kad se guli vrati, igra u strasnoj formi ocekujem dosta od njega sljedece sezone.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kazlagicu sav ti zenski rod yebem.
- Osttribine
- Kontakt:
Nakon sinocnjeg sudjenja balije Kazlagica nemas puno zamjeriti momcima, jer i da smo poveli definitivno ne bi dao da pobijedimo izmislio bi nesto. Ali sve smo ovo mi kao narod krivi, sve smo ovo mi dozvolili i Vice i Kazlagice i ostale pm, jer smo gamad potkupljiva, sve za sitni šičar. Eno primjera i onog Raščića clana IO NSBiH i koliko je familije zaposlio u NSBiH. Ovamo imas ovu krajišku struju Durića preko kojeg su i došli Kazlagić, Halkić i ko jos od ovih sudija po zadatku sto sude. Sve smo im ovo mi omogucili, balije.
Što se tice sinocnje igre, nije tu ni bilo neke velem razlike kao u prethodnim utakmicama, misljenja sam da nam je ovo i najslabiji vezni red koji smo imali nakon rata, imas tu nekoliko polu trkaca ali koji lopte ne znaju. Sta reci tek o bekovima, o onom djetetu iz Tuzle koji ni u svojoj Slobodi nije bio standardan u drugoj ligi i ti sad od njega ocekujes da ti igra na nivou nekom da se za trofeje neke boris. Mrka kapa bgm, na stranu Borac ali mi protiv svake ekipe isto izgledamo, jalovo.
Sto se tice ovih sto prebacuju sarajlijama zasto kao ne prebiju Kazlagica i ostale sudije, pa eto ko vama brani da vi to ucinite, gdje to pise da samo navijac FK Sarajeva iz grada Sarajeva to mora uraditi, glavna u bošnjaka "TREBA", ali nemoj da ja to uradim jer jbg meni moje dupe milo. Mozda vam je Kazlagic i slicni blizi nego nama, mozda dolaze iz vase čaršije.
P.S. i da se naje.bem matere onome ko nam Istok onako presijece onim ogradama, prvobitno smo usli na prvi ulaz Istoka od Juga, pa kad smo vidjeli morali smo izaci pa uci na drugu stranu da bi dosli do svoga mjesta.
Što se tice sinocnje igre, nije tu ni bilo neke velem razlike kao u prethodnim utakmicama, misljenja sam da nam je ovo i najslabiji vezni red koji smo imali nakon rata, imas tu nekoliko polu trkaca ali koji lopte ne znaju. Sta reci tek o bekovima, o onom djetetu iz Tuzle koji ni u svojoj Slobodi nije bio standardan u drugoj ligi i ti sad od njega ocekujes da ti igra na nivou nekom da se za trofeje neke boris. Mrka kapa bgm, na stranu Borac ali mi protiv svake ekipe isto izgledamo, jalovo.
Sto se tice ovih sto prebacuju sarajlijama zasto kao ne prebiju Kazlagica i ostale sudije, pa eto ko vama brani da vi to ucinite, gdje to pise da samo navijac FK Sarajeva iz grada Sarajeva to mora uraditi, glavna u bošnjaka "TREBA", ali nemoj da ja to uradim jer jbg meni moje dupe milo. Mozda vam je Kazlagic i slicni blizi nego nama, mozda dolaze iz vase čaršije.
P.S. i da se naje.bem matere onome ko nam Istok onako presijece onim ogradama, prvobitno smo usli na prvi ulaz Istoka od Juga, pa kad smo vidjeli morali smo izaci pa uci na drugu stranu da bi dosli do svoga mjesta.
-
- Kontakt:
"Dio navijaca Zeljeznicara gadjao igrace Sarajeva raznim predmetima nakon utakmice"
"Dio navijaca Borca rasisticki vrijedjao Renana Oliveiru praveci majmunske zvukove"
Gdje su ovi naslovi???
Obavezno zabraniti ovom portalu prisustvo pressove i svim ostalima sto prave medijske hajke protiv Koseva
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Teško ih je zadržati jer smo klub koji decenijama tapka u mjestu.Da barem malo ličimo na Zrinjski i da igramo grupne faze pitao bih te da li ih je teško zadržati uz plate koje trenutno imaju.Stroj1946 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:51Upravo to. Slabiji igrači gledaju da pobjegnu iz lige a kamoli ovi jači.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:40Tesko je u ovom smecu od lige zadrzati bilo kojeg dobrog igraca
Kako da zadržiš dobrog igrača kad ga stručnjak drži na klupi, umjesto da mu dižeš rejting i cijenu da ga guraš ka reprezentaciji ti ga **** u zdrav mozak.
Sarajevo ima sve predispozicije da bude dobra otskočna daska za svakog talentovanig igrača ali dzaba kad se uvjek nađe neki mazlum koji gura nazor neke svoje fikcije.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Zato sto kup nema veze sa ligom i sto se moze sezona zbog toga neregularnom proglasitibodi123 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:50Zašto bi nam vraćali bodove kad je to već minimalna kazna koju smo mogli dobiti?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:44Ma vratit će nam 3 boda, imat ćeš 4 boda više od Posušja, još ti dolaze na Koševo i realno moraš ih tu uzeti.
Protiv Zrinjskog šta god bude, jaka ekipa, yebeno gostovanje, kući protiv Veleža napasti 3 boda. Poslije toga ideš Slogi koja ionako više nema ambicije nikakve, X2.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zelja ili neki haber?Surreal je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:19https://www.transfermarkt.com/muamer-ta ... ler/198513
Evo nam zamjene za Hasića.
- FKS -
Spominjao se Tanković prošli prelazni rok, bilo je neke priče. Da li se odustalo ne znam.Hajdeee je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:22Zelja ili neki haber?Surreal je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:19https://www.transfermarkt.com/muamer-ta ... ler/198513
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
https://www.transfermarkt.com/giorgi-gu ... ler/502682Surreal je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:19https://www.transfermarkt.com/muamer-ta ... ler/198513
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
Pa po igrama ovog proljeća i neće nam nešto faliti realno. Sa ovakvim nivoom igre daleko je on od orvog tima Bešiktaša
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Meni isto nejasno, jer nije stamparska ili pravopisna greska, nego nema smisla sekunde. Na derbiju da kazes zaboravili mozda "na", sto je samo po sebi smijesno, ali koji je ku.rac "hvala vjecnim bord legende"? Ne kontam kako dodje do ovoga.napoleon72 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 09:07I na derbiju je u jednoj paroli bio lapsus.
Dragi BBB, dođite NAS (ili NAŠ?) tulum
Doći će i Đavoli i Taurunum
Nit je "dodjite na tulum" nit "dodjite na nas tulum", nego bas "dodjite nas tulum". U dvije tekme u nizu veliki lapsus.
-
- Kontakt:
Tesko...Surreal je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:19https://www.transfermarkt.com/muamer-ta ... ler/198513
Mozda za platu od 20k eura,drugacije nema sanse.Mokri snovi.Da nismo ko budale dovodili Penarandu i Viverosa mogao se i ovaj i jos jedan slican dovesti.Ali djaba ti i Messi ako Vico kaze plafon vam je 3 mjesto i pomirite se s tim
Zamjena za Hasica ce biti Guliashvili i to je to.Treba nam lijevi bek,stoper,10ka,lijevo krilo jer ce se vjerovatno i Penarande rijesiti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Raja jel i vas nerviraju ovi stalni termini utakmica u kasnom terminu od 8 i 45, dok nije ljeto? I protiv Veleza izgleda u tom terminu, mater mu jbm stavi ga jednom u subotu u 4, 5 ili u 6, sto svaki put moramo sa stadiona u 11 izlazit po jos uvijek nedovoljno toplom vremenu.
-
- Kontakt:
Ma naravno sve je apsolutno nebitno,bices plasiran kako se dogovore stoka iz saveza,ovo sta rade od pocetka lige je smijurijaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:37Tesko...Surreal je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:19https://www.transfermarkt.com/muamer-ta ... ler/198513
Mozda za platu od 20k eura,drugacije nema sanse.Mokri snovi.Da nismo ko budale dovodili Penarandu i Viverosa mogao se i ovaj i jos jedan slican dovesti.Ali djaba ti i Messi ako Vico kaze plafon vam je 3 mjesto i pomirite se s tim
Zamjena za Hasica ce biti Guliashvili i to je to.Treba nam lijevi bek,stoper,10ka,lijevo krilo jer ce se vjerovatno i Penarande rijesiti.
Pa ništa, ako je već tako - hajde da raspustimo ekipu, neka nam igraju juniori, svakako se nemamo za šta boriti.
Buraz, sudije kolju, to je jasno - Borac je prvak ovu godinu i to je to. Ne mogu ga gurati još četiri godine, zna to i Vico. Spremi ekipu, stručni štab, stavi ultimatume i crvene linije preko kojih se ne prelazi i kraj.
Sljedeće godine je cilj titula, ne Evropa - već titula. To je rekao i Rožman, to je potvrdio i Ibričić, ukoliko ne uspiju, noga i doviđenja.
Buraz, sudije kolju, to je jasno - Borac je prvak ovu godinu i to je to. Ne mogu ga gurati još četiri godine, zna to i Vico. Spremi ekipu, stručni štab, stavi ultimatume i crvene linije preko kojih se ne prelazi i kraj.
Sljedeće godine je cilj titula, ne Evropa - već titula. To je rekao i Rožman, to je potvrdio i Ibričić, ukoliko ne uspiju, noga i doviđenja.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Suđenje sinoć je bilo tu negdje s onim u kupu. Stvarno bruka, ali je na ljudima u klubu da nađu način da zaštite i sebe i svoje ulaganje i svoj rad, a Bogami i sve nas skupa. Kao obični navijač, niti vidim poentu, niti uopšte hoću da gubim živce i vrijeme dumajući o tome.
Što se tiče igre, apsolutno ništa što se nije moglo očekivati. Taj Rožmanov reaktivni fudbal je jednostavno takav da mi generalno nemamo i nećemo imati problem sa jačim ekipama.. u smislu da im nećemo dozvoliti puno toga u ofanzivi.
Sinoć je to djelovalo prilično dobro, pogotovo kad se uzme u obzir ćelavi kriminalac i njegov uticaj na koncentraciju igrača.
Pretjeruje se u pljuvanju Julardžije. U konkretnom slučaju gola, nije pogriješio pas na 16, nego na haman 60 metara od gola, bilo je tu još dovoljno prostora da se greška ispravi.. Aničić je recimo morao izaći na igrača - i ako će se već pljuvati, budite fer pa pljujte obojicu.
Mada generalno mislim da je baš bezveze nešto previše individualno kritikovati - jer su ovo ogromnom većinom poluigrači koji samo igraju u skladu sa svojim mogućnostima, a i trenerovim ziheraškim instrukcijama. Mislim, ne znam šta očekujete?
Rožman opet vodi utakmicu kao da mu je neko drugi postavio taktiku pa se on prilagođava da izvuče najviše iz toga bez da išta smije promijeniti.
Kao da je neki challenge u pitanju. Fakat je previše ziheraš. Dobro, vjerovatno je sinoć to i bio ispravan put, ali je opet pokazao da jednostavno nema neki rezervni plan u igri. Opet su kasnile izmjene (Čataković je morao puno ranije raus, Mehmedović puno ranije unutra, gdje su Lija i Penaranda, itd.).
Ali nejse, biće vremena za analize. Bitno da se nije izgubilo. Idemo dalje.
Što se tiče igre, apsolutno ništa što se nije moglo očekivati. Taj Rožmanov reaktivni fudbal je jednostavno takav da mi generalno nemamo i nećemo imati problem sa jačim ekipama.. u smislu da im nećemo dozvoliti puno toga u ofanzivi.
Sinoć je to djelovalo prilično dobro, pogotovo kad se uzme u obzir ćelavi kriminalac i njegov uticaj na koncentraciju igrača.
Pretjeruje se u pljuvanju Julardžije. U konkretnom slučaju gola, nije pogriješio pas na 16, nego na haman 60 metara od gola, bilo je tu još dovoljno prostora da se greška ispravi.. Aničić je recimo morao izaći na igrača - i ako će se već pljuvati, budite fer pa pljujte obojicu.
Mada generalno mislim da je baš bezveze nešto previše individualno kritikovati - jer su ovo ogromnom većinom poluigrači koji samo igraju u skladu sa svojim mogućnostima, a i trenerovim ziheraškim instrukcijama. Mislim, ne znam šta očekujete?
Rožman opet vodi utakmicu kao da mu je neko drugi postavio taktiku pa se on prilagođava da izvuče najviše iz toga bez da išta smije promijeniti.
Kao da je neki challenge u pitanju. Fakat je previše ziheraš. Dobro, vjerovatno je sinoć to i bio ispravan put, ali je opet pokazao da jednostavno nema neki rezervni plan u igri. Opet su kasnile izmjene (Čataković je morao puno ranije raus, Mehmedović puno ranije unutra, gdje su Lija i Penaranda, itd.).
Ali nejse, biće vremena za analize. Bitno da se nije izgubilo. Idemo dalje.
The saddest thing in life is wasted talent.
Očekujem da će Rožman otjerati Penju na kraju sezone, nadam se samo da ćemo ga uspjeti negdje utopiti i da nećemo trošiti za raskid ugovora, Radovića također poselamiti.
Nakon još par igrača, Rožman je svoje uradio - napravio je ekipu po svojim mjerilima, imat će vrhunski budžet za prelazni rok i više nema alibija. Doduše, ako ne uđe u Evropu, treba dobiti otkaz, jer bi to bila strašna sramota i kiks.
Nakon još par igrača, Rožman je svoje uradio - napravio je ekipu po svojim mjerilima, imat će vrhunski budžet za prelazni rok i više nema alibija. Doduše, ako ne uđe u Evropu, treba dobiti otkaz, jer bi to bila strašna sramota i kiks.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Novinarska etika objektivnog novinarstva, ne cudi obzirom za koji klub navijaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:18"Dio navijaca Zeljeznicara gadjao igrace Sarajeva raznim predmetima nakon utakmice"
"Dio navijaca Borca rasisticki vrijedjao Renana Oliveiru praveci majmunske zvukove"
Gdje su ovi naslovi???
Obavezno zabraniti ovom portalu prisustvo pressove i svim ostalima sto prave medijske hajke protiv Koseva
....sve drugo će proći!