Vidića iz Sloge ili onog malog špica iz Širokog, ne znam kako se preziva....
Mogao bi vam Vidic valjati za Evropu...Vuković transfer vjerovatno? Milion?bagniadiluca je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:34Vidića iz Sloge ili onog malog špica iz Širokog, ne znam kako se preziva....
Mali Vuković ni slučajno transfer bar još iduću sezonu....sada nude 800k eura, ali bar još toliko i Bog da ga vidi....Kmenkake je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:36Mogao bi vam Vidic valjati za Evropu...Vuković transfer vjerovatno? Milion?bagniadiluca je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:34Vidića iz Sloge ili onog malog špica iz Širokog, ne znam kako se preziva....
Lijepo ti to hendlasCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:39Posto se blizi kraj prvenstva tako svima nama prioritet treba biti regularnost sampionata. Malo sam razmisljao i mislim da bi najposteniji izbor sudija za sljedece kolo bio
Zrinjski-Sarajevo Mateo Musa
Borac-Posusje Milos Gigovic
Ok... sto se mene lično tiče ja sam za da izlazne cijene igrača rastu.Samo na taj način, i sto vise bude bilo takvih transfera, liga generalno moze postati interesantna i igračima kojim to danas nije.bagniadiluca je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:41Mali Vuković ni slučajno transfer bar još iduću sezonu....sada nude 800k eura, ali bar još toliko i Bog da ga vidi....Kmenkake je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:36Mogao bi vam Vidic valjati za Evropu...Vuković transfer vjerovatno? Milion?bagniadiluca je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:34
Vidića iz Sloge ili onog malog špica iz Širokog, ne znam kako se preziva....
Reče navijač kluba kojeg je izbacio Torpedo a prije toga Milsami a i pored toga prodali igrača za milionsku cifru....ajde bolje šuti i poklopi se, šta god da vi pitari spomenete samo sami sebi rupu kopate, od namještanja pa na dalje...tišina ! btw Borac je već prodavao igrače za milionske cifre ali vama sarajlijicama ograničenima ko balkon to ne može doprijeti do tog oraha u glavi
Kad kupuju igrace borca, dobiju i sudije gratis u paketu
Ove sezone nam bili džaba ulazi? Izvuci podatke koliko puta da vidimo. Ako se ko ima pravo kur.čiti posjetom to su Pitari - prvaci u posjeti12345678922 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:47Šta imaš kome dokazivat ?
Da je pun stadion, pitari bi spinovali kako se djele sendviči i novčanice od 20 KM. A sjetimo se da je u njih po par utakmica u sezoni bio ulaz DŽABA.
Jest nama kad oduzmeš derbi mi imamo preko 6000 prosjek i ukupnu posjetu od nekih 74 000+, dok je vama prosjek 3000 (jasno i tebi koliko je navučeno) i ukupna posjeta 42 000. Ma tu je to negdjebagniadiluca je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:10Da vam nema derbija bara bara bi bila posjeta u BL i na koševu ! Vidjeli smo sinoć publiku na Koševu, orangutani, pavijani, klenovi, četri redara zološkog vrta i dva krotitelja....Vanja8 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:29Ma sve ti je receno posjetom njihovih utakmica u B. Luci...holyman je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:18
Najlosiji prvak ako se prvakom moze nazvati pa sigurno otkako je premijer lige. To naravno znaju i chete iz banjaluke i chete sa grbavice, ovo malo uradjenih sto buncaju po forumu svakako nije nikakav prikaz realnog stanja.
Maltretirali smo borac u 3 od 4 utakmice, da je liga regularna po 3 komada bismo im uvalili svaki put jng
Da li i u jednoj zemlji svijeta, Evrope, nebitno, ekipi koja je vec prvak na utakmicu dodje 700 gledalaca, od cega su pola vatrogasci, obezbjedjenje te po koji sudija koji sudi , tu istu ligu...![]()
Jel misliš da Salzburg ,koji je poslao ponudu za Vukovića, gleda na njegov potencijal kroz politiku,odnosno političku pomoć Borcu? Ja mislim da ne gleda.
Salzburg poslao ponudu zvanicnu ili?Kmenkake je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:05Jel misliš da Salzburg ,koji je poslao ponudu za Vukovića, gleda na njegov potencijal kroz politiku,odnosno političku pomoć Borcu? Ja mislim da ne gleda.
Pogledaj preko Drine,pa pogledaj političku pomoć Zvezdi.Jel misliš da klubovi koji su zainteresovani za njihove igrače gledaju kako to Zvezda uzima titule.Mislim da ne.
Reći ćeš mi za Zvezdu da oni igraju grupne faze evropskih takmičenja? Ja bih ti odmah rekao da ta činjenica samo utiče na veliku razliku u cijenama igrača.
Potpuno mi je svejedno ko je prvak ako nije FKS, tako neka ovi ispadnuworchester je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:57Za koga bi navijaci fks u toj situaciji navijali,tj za koji scenarij,borac ne izgubi uzme titulu i gurne zelju u cvajtu ili zeljo pobijedi ostane u ligi,zrinjski prvi?skullcrusher je napisao/la: ↑21 apr 2024, 10:17Zamislite scenario zadnje kolo razlika između borca i Zrinjskog samo bod ili dva i borcu treba pobjeda na Grbavici a zeljo mora dobit da bi ostao u ligi... pa rat bi izbio![]()
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Giuseppe1, Resolute, Vanja8 i 14 gostiju.