Nema od bodova ništa.kogmagie46 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:49Hoce li nam se vratiti bodovi, zna li se ista? Jesu li žalbe urodile plodom ili je to samo mahanje u prazno
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- TurkishAirlines
Ako ti kazes, onda ce nam vec vcrs vratiti 3 bodafks74 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:04Nema od bodova ništa.kogmagie46 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:49Hoce li nam se vratiti bodovi, zna li se ista? Jesu li žalbe urodile plodom ili je to samo mahanje u prazno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ništa ne gubimo odlaskom Hasića kad se vraća Giorgi. Napad Kyeremeh - Renan - Gulisha je strasan. Fali nam jos jedan vrhunski stoper, lijevi bek, eventualno 10ka da se napadne titula sljedeće sezone.
-
- Kontakt:
Ja koliko sam cuo vratit ce nam, ali sacekat cemo sutra ce biti zvanicnofks74 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:04Nema od bodova ništa.kogmagie46 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:49Hoce li nam se vratiti bodovi, zna li se ista? Jesu li žalbe urodile plodom ili je to samo mahanje u prazno
Iz tvojih usta u božije uši.TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:05Ako ti kazes, onda ce nam vec vcrs vratiti 3 bodafks74 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 13:04Nema od bodova ništa.kogmagie46 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 11:49Hoce li nam se vratiti bodovi, zna li se ista? Jesu li žalbe urodile plodom ili je to samo mahanje u prazno
Ne znam, iskreno sumnjam da će Renan ostati.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Guliasvili ako ostane kod nas bit ce katastrofalan potez
- TurkishAirlines
Kako igra u zadnje vrijeme i nije neka steta.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Pogledaj raspored Posušja do kraja i reci mi je li realno da budu ispred nas.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posušje igra sa najboljim ekipama u ligi + nam dolaze na Koševo. Jedina lakša utakmica im je Zvijezda na kraju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma treba pratiti I sta ce drugi dovesti. Iduce sezone ce I pored var-a biti svega jer ispadaju 4 ekipe. Siroki ce biti jedna od te 4 akobogda
To ti kažem, sve najgore im je do kraja
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da, dva puta zaredom. Boga mi k'o da mrtvi pijani pišu parole.napoleon72 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 09:07I na derbiju je u jednoj paroli bio lapsus.
Dragi BBB, dođite NAS (ili NAŠ?) tulum
Doći će i Đavoli i Taurunum
Nit je "dodjite na tulum" nit "dodjite na nas tulum", nego bas "dodjite nas tulum". U dvije tekme u nizu veliki lapsus.
Samo da je dovest ovoga grka odma bi rijesili problem na desnom beku.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Naravno, ali kostur ekipe mora ostati. Ako ćemo opet tjerat 10 i dovodit 10 igrača odmah otpiši i sljedeću sezonu. Imamo para da dovedemo dobre igrače al ne treba pretjerivat. Valjda smo dosad naučili da nam bacanje para nije garant trofeja.
Ma ja ne vidim drugačiji izlaz,možemo da se utalimo sa ostalima pognuti glavu i samo gledati sa stranemosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 01:42Sve si upravu,nema ovo poente igrati i ulagatidonDondon je napisao/la: ↑21 apr 2024, 01:17Suvišno je išta pričati
Dok god se poslije svake utakmice više priča o sudijama nego igri ovu ligu treba zanemariti,žali bože bačenih para na ekipu,
Imamo sreće što nismo u Zeljinoj koži.
Ja bih istupio iz lige do kraja sezone
Skontajte samo da će i sljedeće godine biti ista stvar
Samo radikalnim stvarima do rjesenja
mada to im i jeste bio cilj da nam ogade fudbal,da nas dodje po 100 na tekmu,medjutim jedino rijesenje je napustiti ligu jer ovo je izivljavanje,jedini mi svakako nesto pokusavamo,skandiramo sa tribina dok ostali trpe.
A možemo nešto radikalno uraditi i stati na pravu stranu pa makar i preko ledja dobili
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mi 99% idemo kao cetvrti, to je gotova stvar. Iduca sezona bi mogla biti najteza i najzanimljivija od postanka lige. Nece se imati previse prostora za kikseve i rekonstrukcije. Nama je ova sezona trebala prvenstveno posluziti kao prelazna i svojevrsno uigravanje, sklapanje ekipe za iducu. Mislim da ni taj osnovni cilj nismo ispunili. To samo po sebi nema veze sa savezom i sudjenjem.
Krdžalić (19)
Čelik (17)
Buljubašić (19)
Kapetanović (20)
Mehmedović (21)
Julardžija (23)
Mnogo mladih igrača, nama treba i neki lider na terenu, stara lisica koja će imati ulogu mentora, nažalost Aničić to nije.
Čelik (17)
Buljubašić (19)
Kapetanović (20)
Mehmedović (21)
Julardžija (23)
Mnogo mladih igrača, nama treba i neki lider na terenu, stara lisica koja će imati ulogu mentora, nažalost Aničić to nije.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Guliasvili nije do koljena Hasiću to treba biti svima jasno.Hasić je igrač koji svojim šutom može riješiti utakmicu na postavljnu odbranu,dok je Guliasvili igrač sličan Kieremehu i dobar je na tranziciju.
-
- Kontakt:
Prvi bi ja pisao lose za trenera i tjerao da su okolnosti normalne,medjutim ako pogledas bilo koju tekmu sve ti bude jasno. Kad Dodik,Telgetija,Nesic javno kasu da ce Borac biti sampion mozemo mi ocekivati duplu krunu al dzaba,sve nam je tako u drzavi,mozes samo gledat i trpit na zalostSurreal je napisao/la: ↑21 apr 2024, 12:53Pa ništa, ako je već tako - hajde da raspustimo ekipu, neka nam igraju juniori, svakako se nemamo za šta boriti.
Buraz, sudije kolju, to je jasno - Borac je prvak ovu godinu i to je to. Ne mogu ga gurati još četiri godine, zna to i Vico. Spremi ekipu, stručni štab, stavi ultimatume i crvene linije preko kojih se ne prelazi i kraj.
Sljedeće godine je cilj titula, ne Evropa - već titula. To je rekao i Rožman, to je potvrdio i Ibričić, ukoliko ne uspiju, noga i doviđenja.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Haksss, Kyle88, UltraNorth i 67 gostiju.