Od petka do 2 ujutro rade.Čak su i jučer nedelju radili

Od petka do 2 ujutro rade.Čak su i jučer nedelju radili
kod nas je jos satari nacin gradnje,salovanje i izljevanje betona,tako se nigdje vise u svijetu ne gradi.Ali to je iz razloga sto bi modernim i brzim nacinom gradnje puno povecali cijenu konacnog proizvoda zato se radi "ko prije " ,bitno je da ce konacan proizvod biti funkcionalan i puno jeftinijiNerminFatic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 12:25Ljudi, zar nece postaviti gotove elemente tribine i vezati, kao na Grbavici? Ne mogu vjerovati da ce salovati pa izliti beton, to mi bas prevazidjeno!
Druze, bojim se da se nismo razumjeli. Niko ne govori o montaznoj tribini, procitaj ponovo ili pogledaj kako se Istok gradio na Grbavici. Najbrze, a vjerovatno i najjeftinije..opalaopala je napisao/la: ↑19 apr 2024, 12:56Ma kakve montazne tribine i povezivane nema smisla to, klasicini nacin sa armaturom i da je svaki dio povezan. Odlicna statika i cvrstoca
Evo slika, brze mozda da,ali nije jeftinije sigurno.NerminFatic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 15:39Druze, bojim se da se nismo razumjeli. Niko ne govori o montaznoj tribini, procitaj ponovo ili pogledaj kako se Istok gradio na Grbavici. Najbrze, a vjerovatno i najjeftinije..opalaopala je napisao/la: ↑19 apr 2024, 12:56Ma kakve montazne tribine i povezivane nema smisla to, klasicini nacin sa armaturom i da je svaki dio povezan. Odlicna statika i cvrstoca
Jesi siguran da se tako radilo na Grbavici ?NerminFatic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 12:25Ljudi, zar nece postaviti gotove elemente tribine i vezati, kao na Grbavici? Ne mogu vjerovati da ce salovati pa izliti beton, to mi bas prevazidjeno!
Ovo iznad su predradovi, ciljam na gotove redove tribina koji su na Grbavici kranovima spustani na tribinu pa kasnije samo vezani. Bila live kamera i sve se moglo gledati.LondonRed je napisao/la: ↑20 apr 2024, 11:52Jesi siguran da se tako radilo na Grbavici ?NerminFatic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 12:25Ljudi, zar nece postaviti gotove elemente tribine i vezati, kao na Grbavici? Ne mogu vjerovati da ce salovati pa izliti beton, to mi bas prevazidjeno!
Ja mislim da radjeno na isti nacin kao sad u Mostaru?
Podtribinski prostori tj nihova namjena nije ni blizu ista ili slična na Grbavici i ova u Mostaru, ti prefabrikovani građevinski elementi ili kako ih ti zoveš "montažni" jasno i propisno imaju svoju namjenu i način korištenja.NerminFatic je napisao/la: ↑19 apr 2024, 12:25Ljudi, zar nece postaviti gotove elemente tribine i vezati, kao na Grbavici? Ne mogu vjerovati da ce salovati pa izliti beton, to mi bas prevazidjeno!
Da sam na tvom mjestu ja bi se vec veceras sa macolom uputio na stadion
E bas me zanima sta ce bit u buducnosti sa stubovima sta su kontali sa njima ko je projektor ovogCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 apr 2024, 20:38Da sam na tvom mjestu ja bi se vec veceras sa macolom uputio na stadion![]()
Ljudi,moze li mi neko objasniti kako doći do ove nove tribine?Imali pristupnog puta ?Kroz fabriku ili ce se prolaziti ispod trenutne VIP tribine?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.