Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 24 mar 2011, 10:39

[youtube][/youtube]

jedan otisao da bi drugi dosao, a vidite ih zajedno 8-) :)

Grazie Zinedine ,Grazie Pavel ,ponosni juventino
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 mar 2011, 10:45

Sta kazete da dovedemo nazad Nedveda Davids i Zidane.. Mislim kako su sinoc odigrali nebi imali problema u klopiti =)

Nedved-Zidane-Davids-Krasic 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 mar 2011, 14:16

http://www.forum.juvepoland.com/

slucajno naletih na ovaj forum :mrgreen: ima ih dosta ,ako ja skonta, oko 26 000 clanova,ima nas svuda :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 mar 2011, 14:23

a sta mislite da smo u ekipi imali

davidsa kado DMF...camoranesi desno...nedved lijevo...zike naprijed :lol: ...alex i trezeguet u spicu 8-)

Jbt...kakva bi to masinerija bila...

Zidane : Del Piero me iznenadio

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2960.html
Povodom derbija bivši igrač Juventusa Zinedine Zidane komentarisao je tešku situaciju Juventusa.

„Teško je videti Juventus u ovakvom stanju zato što mora uvek da pobeđuje, mora da se vrati i bude kao što je pre bio. Stvari su se promenile i kada se nešto gradi potrebno je vreme. Nadam se da će se vratiti što pre. Juventus je uvek Juventus“.

„Agnelli? Nadam se da će sve biti dobro. Samo ime je već garancija.“

O kapitenu Del Pieru je rekao još lepše reči.

„Iznenađuje me da Alex igra na ovom nivou. Da li ste uopšte videli gol u nedelju? I ja sam mogao da igram duže, i dalje sam u formi“.

Zizou je uputio i nekoliko saveta Juventusu što se tiče transfera: „Hazard iz Lilla? Dobar igrač, ali ne znam da li može da bude moj naslednik. Menez, ipak, stvarno dobro igra i mogao bi da bude pravi igrač za Juventus“

Jesi vido gol Alexa Zizou??? :lol:

A kad sam ja za Meneza rekao da je velemajstor fudbala..isto kao i timski kolega Vucinic...al za nas su to samo puste zelje :cry: :evil:

Martinez se povrijedio na treningu :roll: :roll: :|

@sissoko

stavljo sam link te stranice..ima dosta materijala za download :lol: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 mar 2011, 15:28

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2962.html

Sta kazete zato?? Mada mislim da je to samo BUll...

Citam danas kako ovi roma navijaci imali jedan transparent na treningu " MENEZ VATTENE",,,

Welcome Menez to Juventus 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 mar 2011, 17:07

JUVE PROPALILALELO!!!

Ovo je nekad bila moja poštapalica koju sam koristio onako bezveze u svakodnevnom govoru. Danas to je jako ozbiljna stvar i Juve se sada nalazi u jednoj brutalno opasTnoj situaciji koja bi klub mogla srozati do neviđenih razmjera.

Juve je nekada bio klub koji je točno znao kaj oće, kupovali su se određeni igrači sa određenim kvalitetama, bez da se previše griješilo. Danas kada oćeš nekom reći kako se neposluje ili dat primjer glupog bacanja novaca na igraće onda ti je Juve sinonim za to. Nekada to je bio Inter, no sada kao da su Inter i Juventus zamijenili uloge.

Stvar postaje sve opasTnija i slijedeća sezona će za Juve biti ili ne biti. Sada na ljeto se jednostavno NESMIJE POGRIJEŠITI. Prvo su bili u drugoj ligi, krenuli prema gore da bi u zadnje dvije napravili slijedeće. Ispali u grupnoj fazi LP, te kasnije od Fulhama u Ligi Uefe, onda se nisu kvalificirali za LP, onda ove sezone nisu prošli grupnu fazu LIGE UEFE i sada kako stvari stoje Ligu prvaka slijedeče godine neće vidjeti i pitanje je dal će u LIGU UEFE. Mislim da im bi čak bilo bolje i da ne idu i da zaborave to natjecanje i učine sve samo da slijedeće godine uđu u LP. No opet u Europi kolko tolko treba biti jer to je opet bitno za reputaciju kluba - PRESTIŽ.

Zašto sam sve ovo nabrojao? Pa ako slijedeće sezone Juventus nevidi LP, jednostavno klub bi čak i financijski mogao "propasti", previše bi izgubio na reputaciji, igrači malo veće kvalitete nebi baš brzali u taj klub, nanio bi sebi, a i Talijanksom nogomet nepopravljivu štetu...

Pazite sad kaj bi za jedan Juve značilo kad ti ovako idu sezone zaredom u Europi: Ispadanje iz LP-a u grupi, Liga Uefe, Liga Uefe, liga Uefe, Liga Uefe...

U drugom djelu prokomentirat ću kadar i neke svoje zamisli...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 mar 2011, 18:08

anton 1983 je napisao/la:JUVE PROPALILALELO!!!

Ovo je nekad bila moja poštapalica koju sam koristio onako bezveze u svakodnevnom govoru. Danas to je jako ozbiljna stvar i Juve se sada nalazi u jednoj brutalno opasTnoj situaciji koja bi klub mogla srozati do neviđenih razmjera.

Juve je nekada bio klub koji je točno znao kaj oće, kupovali su se određeni igrači sa određenim kvalitetama, bez da se previše griješilo. Danas kada oćeš nekom reći kako se neposluje ili dat primjer glupog bacanja novaca na igraće onda ti je Juve sinonim za to. Nekada to je bio Inter, no sada kao da su Inter i Juventus zamijenili uloge.

Stvar postaje sve opasTnija i slijedeća sezona će za Juve biti ili ne biti. Sada na ljeto se jednostavno NESMIJE POGRIJEŠITI. Prvo su bili u drugoj ligi, krenuli prema gore da bi u zadnje dvije napravili slijedeće. Ispali u grupnoj fazi LP, te kasnije od Fulhama u Ligi Uefe, onda se nisu kvalificirali za LP, onda ove sezone nisu prošli grupnu fazu LIGE UEFE i sada kako stvari stoje Ligu prvaka slijedeče godine neće vidjeti i pitanje je dal će u LIGU UEFE. Mislim da im bi čak bilo bolje i da ne idu i da zaborave to natjecanje i učine sve samo da slijedeće godine uđu u LP. No opet u Europi kolko tolko treba biti jer to je opet bitno za reputaciju kluba - PRESTIŽ.

Zašto sam sve ovo nabrojao? Pa ako slijedeće sezone Juventus nevidi LP, jednostavno klub bi čak i financijski mogao "propasti", previše bi izgubio na reputaciji, igrači malo veće kvalitete nebi baš brzali u taj klub, nanio bi sebi, a i Talijanksom nogomet nepopravljivu štetu...

Pazite sad kaj bi za jedan Juve značilo kad ti ovako idu sezone zaredom u Europi: Ispadanje iz LP-a u grupi, Liga Uefe, Liga Uefe, liga Uefe, Liga Uefe...

U drugom djelu prokomentirat ću kadar i neke svoje zamisli...
sve to stoji al boldano neces gledat :mrgreen: kad u seriu B smo otisli pa registrovali gubitak od oko 150 miliona pa se vratili, finansijski propast necemo, Agneliji imaju kesha ko blata a ako nas odluce prodat, Juve je brand da ne govorimo o Italiji samo, svako bi volio da ulozi pare u njega, jer odmah dobijas trziste od oko 14 miliona ljudi i to ne mislim na ulaznice i te price oko praznih stadiona,nego marketinski potencijal i ostalo, kad je jedan man city primamljiv za otkupit i ulozit pare zamisli koliko bi kupaca bilo za Juve, al opet s druge strane, Juve je zvijezda u vitrini Agneli porodice koja posjeduje Fiat a fiat grupa posjeduje Ferrari i svakojaka cuda, tako da oni ne zele ga prodati jer je to dio njihove tradicije i ponose se time,sem naravno sto je na celu Fiat grupe supak John Elkan kojeg boli k za fudbal al kad tad ce doci neko drugi :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 mar 2011, 18:16

Zato ti je propasti, napisano sa navodnicima. Napiso sam to tako baš zato da to nebi neko bukvalno kao ti shvatio, ali ipak nije pomoglo...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 mar 2011, 18:19

anton 1983 je napisao/la:Zato ti je propasti, napisano sa navodnicima. Napiso sam to tako baš zato da to nebi neko bukvalno kao ti shvatio, ali ipak nije pomoglo...
pa de mi reci sta je finansijska "propast" a sta finansijska propast :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 mar 2011, 18:31

JuveSissoko je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:Zato ti je propasti, napisano sa navodnicima. Napiso sam to tako baš zato da to nebi neko bukvalno kao ti shvatio, ali ipak nije pomoglo...
Znači da će Juve imati sve manje i manje para te da će mu iz godine u godinu budžet biti sve manje, da će imati manje para za pojačanja, da će mu sponzori biti slabiji....

Pa nemre biti isto igrati 4 godine zaredom u 1/4 finalu LP-a i 4 godine zaredom u Ligi Uefe :roll:

To je u biti samo jedna staFka koje si se ti primio i koja izvan konteksta nema smisla. Sa cijelim postom kad ga čovjek pročita biti će to ljudima puno jasTnije...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 mar 2011, 18:39

anton 1983 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
Znači da će Juve imati sve manje i manje para te da će mu iz godine u godinu budžet biti sve manje, da će imati manje para za pojačanja, da će mu sponzori biti slabiji....

Pa nemre biti isto igrati 4 godine zaredom u 1/4 finalu LP-a i 4 godine zaredom u Ligi Uefe :roll:

To je u biti samo jedna staFka koje si se ti primio i koja izvan konteksta nema smisla. Sa cijelim postom kad ga čovjek pročita biti će to ljudima puno jasTnije...
jesi li kad cuo za dokapitalizaciju :mrgreen: izdavanje novih dionica, razvodnjavanje kapitala, prodaja infrastrukture, slicno, tako da finasnijska "propast" a ni finansijska propast Juve nece zahvatit, a ako ce zahvatiti ta neka "finansijska propast" , eh ona je vec na sceni, a finansijski krah je vec bio i Juve se digao ponovo, ovo sad vise lici o gramatickim konstrukcijama i metaforama ili poredjenjima nego prica o finansijama, odoh :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 mar 2011, 19:13

Sa novim stadionom ce biti i vise para i investicija....

Sto se toga tice,ne moze Juve nikada propasti..ima jake vlasnike jbg i armiju navijaca...tesko da je to ostvarivo.

S druge strane,neigranje u CL je finansijski gubitak svakako ali i rezultatski...sto automastski znaci nekonkurentnost na trzistu.Vec sad to imamo...Juve vise nije destinacija za najbolje fudbalere,trenere i sl.Nema rezultata....a to je najbitnije u citavoj prici.

Zato se Juve sto prije mora vratiti na pobjenicki kolosijek...
Nekada to je bio Inter, no sada kao da su Inter i Juventus zamijenili uloge.
Bukvalno precrtano...

Za povratak Diega...to su sve neosnovane,novinske price....cekajmo ljeto,ovo su sve nagađanja...

[youtube][/youtube]

hahahaha...joj izivljavanja :lol:

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 24 mar 2011, 20:47

sarajlija89 je napisao/la:.

[youtube][/youtube]

hahahaha...joj izivljavanja :lol:

slika
Meni zao ovog golmana, imace nocne more do kraja zivota a siguran sam i da je povrijedio nesto :D
GRANDE ZIZOU!!!! 8-)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 mar 2011, 08:37

Melo:"spreman sam da odem", sto se mene tice iako mi je drag,moze slobodno, pokusat onda dovest Mascherana, ja bih tu jos Meneza i Pastorea, eh to bi bio mercato, Menez svejedno ide,Zidan daje savjete, navijaci ga hoce, pa eto Menez navrati :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 25 mar 2011, 08:39

JuveSissoko je napisao/la:Melo:"spreman sam da odem", sto se mene tice iako mi je drag,moze slobodno, pokusat onda dovest Mascherana, ja bih tu jos Meneza i Pastorea, eh to bi bio mercato, Menez svejedno ide,Zidan daje savjete, navijaci ga hoce, pa eto Menez navrati :mrgreen:
To ovaj Menez iz Rome?

Kolko znam Juve pastorea nemre platiti..Tak veli lik iz Palerma.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 mar 2011, 08:45

JuveSissoko je napisao/la:Melo:"spreman sam da odem", sto se mene tice iako mi je drag,moze slobodno, pokusat onda dovest Mascherana, ja bih tu jos Meneza i Pastorea, eh to bi bio mercato, Menez svejedno ide,Zidan daje savjete, navijaci ga hoce, pa eto Menez navrati :mrgreen:
To ovaj Menez iz Rome?

Kolko znam Juve pastorea nemre platiti..Tak veli lik iz Palerma.
jest, moze platit Patorea al da da Marchisia ili Chellinia, sto naravno nece, a Zampraini je poznat kao lud lik i da cesto baca bombe cisto da bi privukao a nekad i otjerao konkurenciju za nekog igraca,pa tako je sad i Pastore 50 miliona, sto naravno nece niko dati sem Man Citya,posto oni nemaju pojma o fudbalu i finansijama, nesto slicno je bilo i za Kjaera pa on ode za nekih 15 miliona, Zamaprini ti je jednan "klaun",cim vidis da trenere mjenja kao carapae i oni su mu uvijek krivi, jasno ti je da lik je stvarno sasav

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 25 mar 2011, 08:46

Za Chiellinija nevjerujem da bi išao u Romu, al zašto ne dat marchisa?

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 mar 2011, 09:00

Zamparini predsjednik Palerma je trazio Chellinia i pare za Pastorea,naravno to nece dobit, a ja licno Marchisia i pare bi dao, al eto ko zna kako uprava konta

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 25 mar 2011, 09:07

JuveSissoko je napisao/la:Zamparini predsjednik Palerma je trazio Chellinia i pare za Pastorea,naravno to nece dobit, a ja licno Marchisia i pare bi dao, al eto ko zna kako uprava konta
To bi i ja napravio na Juveovom mjestu ako želite zadržati Aquilanija. Samo neznam di bi Pastore u Juveu igro. Dal bi to značilo da odustajete od kupovine Matrija i Quagirelle? To bi Juve skupo koštalo jer bi morali platiti nekakve penale...A i neželim sad da me neko krivo shvati, dal je taj Pastore stvarno tak dobar ili je on samo ime na koje se drka? Pitam to jer puno ljudi kaže da više neigra tak dobro i da je to dosta izreklamiran igrač...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 mar 2011, 09:18

JuveSissoko je napisao/la:Zamparini predsjednik Palerma je trazio Chellinia i pare za Pastorea,naravno to nece dobit, a ja licno Marchisia i pare bi dao, al eto ko zna kako uprava konta
To bi i ja napravio na Juveovom mjestu ako želite zadržati Aquilanija. Samo neznam di bi Pastore u Juveu igro. Dal bi to značilo da odustajete od kupovine Matrija i Quagirelle? To bi Juve skupo koštalo jer bi morali platiti nekakve penale...A i neželim sad da me neko krivo shvati, dal je taj Pastore stvarno tak dobar ili je on samo ime na koje se drka? Pitam to jer puno ljudi kaže da više neigra tak dobro i da je to dosta izreklamiran igrač...
Aquilania cemo zadrzat samo ako Liverpool spusti cijenu, a licno ja ga i ne bi zadrzao ,Matria cini mi se mi smo kupili, s tim da je prva sezona posudba pa onda placanje, samo nisam 100% siguran, Quagliarelu cemo vjerovatno otkupit, moguca je ta neka razmjena Giovinco-Quagliarela,al daleko je ljeto,Pastorea sam dosta gledao, mene odusevljava kako igra, po meni najbolji argentinski talenat, zna i on lose odigrat utakmicu, al kako samo daje pas,i elegantno pravo igra, podsjeca me na Zidanea po nekoj lakoci kontrole lopte, veliki veliki talent, a sad i takvi znaju propast, al valja riskirat da bi uspio, izreklamiran igrac sigurno nije, jer ne bi se toliko klubova interesovalo za njeg, al eto o tom po tom,imaces ga nekad priliku gledat pa sam prosudi al ne jednu utakmicu nego vise njih gledaj, jer mladi igraci znaju oscilirat a mozes gledat neku losu predstavu Pastorea pa pomislit da je precjenjen, ja najbolje znam kako igra jer je Juventus dva puta rasuo lijepo, pored Chellinia je lako prolazio kao da mu je tata :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []