Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Bosanski Manolo koji ne voli da stvara buku.Admir_Sa je napisao/la:Ko je ovaj cirkusant?![]()
Vidio sam ovog debila na jos jednoj utakmici repke, cini mi se protiv Francuske. I evo jos mu pise Mundza. Koji kretenAdmir_Sa je napisao/la:Ko je ovaj cirkusant?![]()
Haha, mi umjesto neke normalne stvari da uzmamo od ozbiljnih ekipa, mi uzmamo cirkusharishp je napisao/la:Bosanski Manolo koji ne voli da stvara buku.Admir_Sa je napisao/la:Ko je ovaj cirkusant?![]()
Može se kupiti. A da je preskup, vala i jest !!!Principatus je napisao/la:Puuh jak ovaj klip sa Torcidom. Posebno pri kraju.
Jos sve u bijelom. Svaka cast.
Kod nas je vec problem, sto se nemoze kupiti dres reprezentacije. Nesto sto je smijesno u stvari.
Naprimjer ovdje na utakmicama se nosi dres Elf-a, protivnik okruzen sa hiljadama u istom dresu.
Tako nesto bi trebalo biti normalno, ali onda se vracamo ponova na pricu oko saveza i zasto je sve kakvo je.
Ali da nebi bilo lose, kad bi se navijanje tu i tamo poboljsalo. Ono u USA sa onim malim transparentima sa ljiljanima i himnom na drugoj strani je bila dobra ideja. Tako nesto slicno uraditi.
pripreme teku zestokim intenzitetom izgledaZasto Hasagic brani i zasto je Ibricic pozvan zna serif kapiten Spaha jer su to njegovi haveri i oni moraju biti tu.a zasto Hasagic ne trenira to je vec druga prica.velike patriote i vrhunski profesionalci Spaha,Dzeko,Pjanic,Hasagic,Ibricic i nisam siguran jesam li nekoga izostavio su trenirali saljevanje sveg i svacega u sebe do pola 6 ujutro preksinoc u pivnici Sarajevo(ex internet)a nakon toga je Keno prosao kod crveno kod rtv doma i slupao svoju bjelu mecku ko je prolazio tuda mogao je vidjeti to postoje cek i slike.naravno brzom intervencijom eura sve je zataskano tako da policija nema nista evidentirano.vrlo profesionalno ponasanje nasih zvjezda pred jednu od vaznijih utakmica a mi se sekiramo ko budale.
Jel to trebalo da bude smiješno ?RacitilanA je napisao/la:Zipa zmaja, hahahahahahah, ludilo....Kome se da trositi vrijeme na ovakve gluposti??
Samo vam jos Bruce Lee fali u pozadini sa cakljama i go do pasa....
a koji si ti onda qurac,kad spominjes to "Vam" da nisi mozda Srbijanac?Nije Bitno je napisao/la:Sretno vam Bosanci i Hercegovci sutra nadam se da ce te pobjediti pa da upotpunimo slavlje drzava iz bivse Juge jer Srbija veceras naravno pobjedjuje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.