Sta je bilo pitaru?? Je li ti krivo???mma_hz je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Tomečak: Čast nam je igrati ovu utakmicu
Objavljeno 24.3.2011 u 13:22
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/2933/Default.aspx
U petak, 25. ožujka, Dinamo će na Grbavici utakmicom protiv domaćina uveličati proslavu 90. rođendana Željezničara, a dan prije puta medijima su svoja očekivanja iznijeli Ivan Tomečak i Ivan Kelava.
Dinamo u petak na Grbavici u Sarajevu igra prijateljsku utakmicu protiv Željezničara, a jedan od junaka pobjede protiv Hajduka, Ivan Tomečak, očekuje dobru atmosferu: - Veseli nas što smo pozvani i čast nam je igrati utakmicu povodom rođendana Željezničara. Posebno smo sretni jer nas očekuje prava nogometna atmosfera. –
Slično razmišlja i vratar Ivan Kelava: - Nisam još nikada bio u Sarajevu i drago mi je što igramo ovu utakmicu jer čujem da postoji veliko zanimanje navijača pa će biti prava atmosfera. –
Što se tiče programa puta, Dinamo u petak u 14:10 leti za Sarajevo, a utakmica se igra u 19 sati.
Inače, Željezničar je u svojoj 90-godišnjoj povijesti osvojio pet naslova prvaka (jedan bivše države i četiri u Bosni i Hercegovini) te po tri Kupa i Superkupa. Željezničar je aktivni prvak susjedne Bosne i Hercegovine.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Capt_Billy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Ma tužan je mali pitarCapt_Billy je napisao/la:Sta je bilo pitaru?? Je li ti krivo???mma_hz je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Tomečak: Čast nam je igrati ovu utakmicu
U petak, 25. ožujka, Dinamo će na Grbavici utakmicom protiv domaćina uveličati proslavu 90. rođendana Željezničara, a dan prije puta medijima su svoja očekivanja iznijeli Ivan Tomečak i Ivan Kelava.
Dinamo u petak na Grbavici u Sarajevu igra prijateljsku utakmicu protiv Željezničara, a jedan od junaka pobjede protiv Hajduka, Ivan Tomečak, očekuje dobru atmosferu: - Veseli nas što smo pozvani i čast nam je igrati utakmicu povodom rođendana Željezničara. Posebno smo sretni jer nas očekuje prava nogometna atmosfera. –
Slično razmišlja i vratar Ivan Kelava: - Nisam još nikada bio u Sarajevu i drago mi je što igramo ovu utakmicu jer čujem da postoji veliko zanimanje navijača pa će biti prava atmosfera. –
Što se tiče programa puta, Dinamo u petak u 14:10 leti za Sarajevo, a utakmica se igra u 19 sati.
Inače, Željezničar je u svojoj 90-godišnjoj povijesti osvojio pet naslova prvaka (jedan bivše države i četiri u Bosni i Hercegovini) te po tri Kupa i Superkupa. Željezničar je aktivni prvak susjedne Bosne i Hercegovine.![]()
![]()
![]()
![]()
Jel' došla struja ???
G R B A V I C A 2
ajmo zeljo,sutra da date ovim purgercicima po guzovima!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Sta je bilo pitaru?? Je li ti krivo???![]()
![]()
![]()
Ovo je izgleda PITOMI pitar!!! Sala druze!!! Najrealniji od svih!! RespektMa tužan je mali pitar![]()
![]()
![]()
Jel' došla struja ???
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Je li Dinamo dolazi sa keveš ekipom ili... 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
prosjecna je 807 KM, a 10 puta 500-600 je 5.000 - 6.000zeljocity je napisao/la:Pa ne bih se bas slozio. Prosjecna plata u BIH je koliko? 500-600KM, znaci nasi fudbaleri zaradzuju po 10-12.000KM heh daj Boze samo nista od ove ljubavi..1921 je napisao/la:skrate im pola plate i opet imaju 10 puta vecu platu od prosjecne. velika kazna
treba nam jos igraca iz BiH
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Što ste se danas raspisali, čitat ću kasnije
Može li mi neko pronaći video kad smo pobijedili sarajevo na Koševu 2:1 2007. godine čini mi se!? Hvala unaprijed!
I još nešto, pošto smo mi najuspješniji u BiH i imamo pregršt historijskih i velikih pobijeda, da se prisjetimo meni i mnogo nas najdraže
[youtube][/youtube]
Može li mi neko pronaći video kad smo pobijedili sarajevo na Koševu 2:1 2007. godine čini mi se!? Hvala unaprijed!
I još nešto, pošto smo mi najuspješniji u BiH i imamo pregršt historijskih i velikih pobijeda, da se prisjetimo meni i mnogo nas najdraže
[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nije ahah nisam tuzan al zar zeljo nema 6 titula prvaka racunajuci onu iz 1945 ...jer kada sam ja nedavno napisao da ima 5 titula napali su me a sada niko da reaguje!!!Capt_Billy je napisao/la:Sta je bilo pitaru?? Je li ti krivo???![]()
![]()
Ovo je izgleda PITOMI pitar!!! Sala druze!!! Najrealniji od svih!! RespektMa tužan je mali pitar![]()
![]()
![]()
Jel' došla struja ???![]()
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
http://www.****/artikal/1088109/kupuj ... al-zelje-/
Ima li neko da proda bilo koji od ova 2 krajnja ? sutra prije tekme ispred stadiona ?
Ima li neko da proda bilo koji od ova 2 krajnja ? sutra prije tekme ispred stadiona ?
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ubite se sta vam po piku stoji...:/ Bruka za navijacku skupinu. U udruzenje i kupi...ops pa vi i nemate udruzenja...jbg razumjem vaseLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:http://www.****/artikal/1088109/kupuj ... al-zelje-/
ubij se ti pitarcicu ljubomorni ima vasih na autopijaci pa niko nista ne govori zato tisuu..znam da si ljubomoran zbg nas vi nikad necete dostici nas nivosamosarajvo je napisao/la:Ubite se sta vam po piku stoji...:/ Bruka za navijacku skupinu. U udruzenje i kupi...ops pa vi i nemate udruzenja...jbg razumjem vaseLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:http://www.****/artikal/1088109/kupuj ... al-zelje-/
Ima li neko da proda bilo koji od ova 2 krajnja ? sutra prije tekme ispred stadiona ?PIK majka
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
u pravu si, greska je... nije 5, nego 6...mma_hz je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Tomečak: Čast nam je igrati ovu utakmicu
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
blue 18 je napisao/la:ubij se ti pitarcicu ljubomorni ima vasih na autopijaci pa niko nista ne govori zato tisuu..znam da si ljubomoran zbg nas vi nikad necete dostici nas nivosamosarajvo je napisao/la:Ubite se sta vam po piku stoji...:/ Bruka za navijacku skupinu. U udruzenje i kupi...ops pa vi i nemate udruzenja...jbg razumjem vaseLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:http://www.****/artikal/1088109/kupuj ... al-zelje-/
Ima li neko da proda bilo koji od ova 2 krajnja ? sutra prije tekme ispred stadiona ?PIK majka
OOOJ BOZE DRAGI POMAGAJ OVOM COVJEKU
- pintol_TM87
- Kontakt:
Kakvo jutroo....
Danas svi u DOLINU da podrzimo nase momke...
Koliko te volimoo ...PObjeduu
Danas svi u DOLINU da podrzimo nase momke...
Koliko te volimoo ...PObjeduu
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Vaha objasni tim svojim da je ovo prijateljska tekma,da ovo nije Hajduk i da mi slavimo 90 kuka pa budi fer i nemoj zapinjat jer ako ovi tvoji zapnu 70% od onog sto znaju kuku nama,zato budi fer i onako kad bude 3-0 stani malo na balun ipak nam je rodzendan.Pozdrav od Alpasinca i nikad ti necu zaboravit onaj het trik u finalu kupa nekadasnje Yugoslavije.
Ma kad smo mogli igrati Hajdukom 0-0 na poljudu mozemo i kuci sa Dinamom makar nerijeseno nisu ni oni barca 
Abidal The King
Moze li se proslava pratiti negdje na netu ili na tv ??
Večeras treba oderati Dinamo, jer se na Grbavici ne trebamo bojati, posebno ne Zagrepčana. Mnogo puta sam gledao kako ih deremo u Dolini, pa zašto to ne bi bilo i ovaj put. Sretno plavi, a mnogo manje sretno modri.
Biće tijesno i nadam se pobjedi.
Biće tijesno i nadam se pobjedi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
6000 karata u prodaji ?? .... zar nebi trebalo biti malo vise raje ....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Prelijep dan, sunce, toplo, osjeti se pozitivna atmosfera pred utakmicu, dakle svi uvjeti su ispunjeni da veceras mi Manijaci napunimo Dolinu ćupova i da pokažemo komšijama u regionu kako se voli i navija za svoj klub. Zato veceras svi u Dolinu ćupova da našim prisustvom i navijanjem uveličamo Željin 90 rođendan. Samo još nešto apelovo bih na sve navijače da ne nasjedaju na provokacije od gostujučih navijača, zna se da pravi BBB nece organizovano doci na utakmicu, ali zato hoce ovi njihovi pobratimi iz Hercegovien i oklice Sarajeva.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Arma00, Austinpowers, bvsic, drzgemboadislic, Ferroviere1987, GIBRA, Google Adsense [Bot], Hazre, Hrasno15, Jarodwest, kontra, MisterBlue, MrkiMedo, WeekendOffender i 131 gost.