PL prepucavanja
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
-
- Kontakt:
Na zapadu je bilo najmanje 2500Meraak1921 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 19:36
Ma jok mozda 300 ljudi povećali, oprosteno cergarimaCuj 5300 nema -2500 ljudi
- Meraak1921
- Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 20:45Na zapadu je bilo najmanje 2500Meraak1921 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 19:36
Ma jok mozda 300 ljudi povećali, oprosteno cergarimaCuj 5300 nema -2500 ljudi

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovo su vam seljaci iz sela TZ kantona, uvijek naglasniji bili, sta oni znaju sta je Grbavica i Sarajevo

-
- Kontakt:
Smiješno je da se na današnjem vaktu "odokativnom" metodom mjeri broj navijača na tribinama, dok se ne uvedu skeneri i tačne brojke sve ove rasprave su uzaludne
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakve veze to ima sa cinjenicom da vas je protiv Borca bilo 3500?Kenozoik87 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:15Kada bi se kompletna Grbavica ispunila do posljednjeg mjesta uključujući i gostujući sektor i tampon zone, svi ti navijači bi mogli stati na zapadnu tribinu stadiona Koševo. Kada na Grbavicu dođe 5-6 hiljada ljudi izgleda korektno popunjena, a sa istom tom brojkom Koševo izgleda sablasno prazno jer je kapaciter Koševa skoro kao 3 Grbavice.
Smiješno je da se na današnjem vaktu "odokativnom" metodom mjeri broj navijača na tribinama, dok se ne uvedu skeneri i tačne brojke sve ove rasprave su uzaludne
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Ne borimo se za opstanak pa da nam treba pun stadionKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:29Kakve veze to ima sa cinjenicom da vas je protiv Borca bilo 3500?Kenozoik87 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:15Kada bi se kompletna Grbavica ispunila do posljednjeg mjesta uključujući i gostujući sektor i tampon zone, svi ti navijači bi mogli stati na zapadnu tribinu stadiona Koševo. Kada na Grbavicu dođe 5-6 hiljada ljudi izgleda korektno popunjena, a sa istom tom brojkom Koševo izgleda sablasno prazno jer je kapaciter Koševa skoro kao 3 Grbavice.

MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Jesi baš svaku glavu izbrojaoKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:29Kakve veze to ima sa cinjenicom da vas je protiv Borca bilo 3500?Kenozoik87 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:15Kada bi se kompletna Grbavica ispunila do posljednjeg mjesta uključujući i gostujući sektor i tampon zone, svi ti navijači bi mogli stati na zapadnu tribinu stadiona Koševo. Kada na Grbavicu dođe 5-6 hiljada ljudi izgleda korektno popunjena, a sa istom tom brojkom Koševo izgleda sablasno prazno jer je kapaciter Koševa skoro kao 3 Grbavice.

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Stvarno sve granice prelazis. Nemoj bolan, sta ti je jbt
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sta ima

Kako uvijek spinuju sa brojem navijaca na stadionu, ovdje nema vise od 3500-4000 max

stojko je napisao/la: ↑21 apr 2024, 23:36Vidi ti moralista.
Oni se pobratimili i dovode cetnike da sa njima navijaju protiv mrskog Sarajeva, odvode ih kucama hrane ih i poje, pjevaju njihove pjesme a vjerovatno im ovi i nesto zguze usput.
I sto je najzalosnije svi umjesto da to osudjuju i da otjeraju tu gamad, oni ih podrzavaju a napadaju one koji to kritikuju.![]()
ALI NEMOJTE O TOME PISATI JER JE RUZNO![]()
![]()
![]()
MRŠ STOKO PRODANA JEBBALI VAM ONI SVE PO SPISKU

Iza ugla vreba banda mladih bbrsovaca
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Merak je debil s kojim sam se ja kacio hiljadu puta, ali bolan ne bio Batka koljaca mu istom kontekstu s majkom spominjes da li si ti dobar? Morbidno je dan te ****, koji ti je?stojko je napisao/la: ↑21 apr 2024, 23:36Vidi ti moralista.
Oni se pobratimili i dovode cetnike da sa njima navijaju protiv mrskog Sarajeva, odvode ih kucama hrane ih i poje, pjevaju njihove pjesme a vjerovatno im ovi i nesto zguze usput.
I sto je najzalosnije svi umjesto da to osudjuju i da otjeraju tu gamad, oni ih podrzavaju a napadaju one koji to kritikuju.![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
A kad dobiju po glavi,nemojte braćo nismo mi srbiupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑22 apr 2024, 00:47Ovi pitari su fakat umobolnici, nista im sveto nije. Kakva stoka u picku materinu poremecenu.
Ako si krvario krvario si onda i da podjebavas grad Sarajevo jer je protekle 2 noći bio koncert brene koja je podržavala genocid.stojko je napisao/la: ↑22 apr 2024, 01:23Dok podrzavaju sve ovo sto se desava- svi su oni merak i batko.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 apr 2024, 00:39Merak je debil s kojim sam se ja kacio hiljadu puta, ali bolan ne bio Batka koljaca mu istom kontekstu s majkom spominjes da li si ti dobar? Morbidno je dan te ****, koji ti je?stojko je napisao/la: ↑21 apr 2024, 23:36Vidi ti moralista.
![]()
![]()
Mi krvarili za tu grbavicu da bi oni tu dovodili one koji pjevaju o klanju i javno porucuju da ce opet isto. Jebbem ja njima mattere maloumne
A o vasim vezama sa srpskim grupama nekom drugom prilikom.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
100% se slazem i malouman je preblaga rijec za ko god to podrzava ili opravdava, ali nemoj da i mi budemo maloumni.stojko je napisao/la: ↑22 apr 2024, 01:23Dok podrzavaju sve ovo sto se desava- svi su oni merak i batko.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 apr 2024, 00:39Merak je debil s kojim sam se ja kacio hiljadu puta, ali bolan ne bio Batka koljaca mu istom kontekstu s majkom spominjes da li si ti dobar? Morbidno je dan te ****, koji ti je?stojko je napisao/la: ↑21 apr 2024, 23:36Vidi ti moralista.
![]()
![]()
Mi krvarili za tu grbavicu da bi oni tu dovodili one koji pjevaju o klanju i javno porucuju da ce opet isto. Jebbem ja njima mattere maloumne
-
- Kontakt:
Ne znate granice, ne postujete nista. Ni sami sebe ne postujete, jer se igrate sa najbolnijim stvarima. Degenerici ste, kreteni i umobolnici.
Incident koji su neki ljudi uradili na svoju ruku ste uvecali i od njega napravili kao da 10 hiljada ljudi na Grbavici skandira Ratku. Jer ste bolesni, sludjeni i ocajni.
Jedno dobrih 95% pitara je skliznulo u neke paranoje i ludilo kakvo ja nikad u zivotu nisam vidio. Ozbiljno. Potrazite pomoc. Vama je ovo Mirvahovo izdrkavanje preko vaseg kluba i izivljavanje Vice nad ligom toliko pomutilo mozak da ste kolektivno za lijecenja.
Ovaj momak je normala i od mene ima postovanje, upratio sam par postova.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, ANamelessGhoul, antibot, Argentina, Austinpowers, avalPacidoroP, BarbareZeljin, Beli98, bordobijeli, club21, elSaik, Faraon iz Visokog, fks74, Fudo, fukara87, greenwood, Grk1234, Hrammm1921, Hrasno15, imekorisnicko, KimJongEsmer, kogmagie46, kolezeljovac, lakilone, ledesma, Lik, MikiPirs, mma_hz, MrAmarOsim, N3R3D, Necto, Nyema1921, Orvel, Pablo11, RaymondRed, rodjeeni1922, Samba71, Sheyi, supervizor, svrakino1921, THEC, TheTruth34, Wagner96, WeekendOffender, zaostrog, zastitaIdentiteta, ZaZelju, zeljovolimte i 298 gostiju.