pa jel bitno koji je qurac, vajda je bitno da nam covjek zeli da pobjedimo..sedra je napisao/la:a koji si ti onda qurac,kad spominjes to "Vam" da nisi mozda Srbijanac?Nije Bitno je napisao/la:Sretno vam Bosanci i Hercegovci sutra nadam se da ce te pobjediti pa da upotpunimo slavlje drzava iz bivse Juge jer Srbija veceras naravno pobjedjuje
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Volim te Bosno!!!
Ma dobro fino je to ako tako stvarno misli,ali znas ima dosta ovih nasih bosanskih pravoslavaca,pa se malo ko fol osjecaju malo podredjenim zbog majcice im Srbije,znas ono malo lete visoko i to.xavi26 je napisao/la:pa jel bitno koji je qurac, vajda je bitno da nam covjek zeli da pobjedimo..sedra je napisao/la:a koji si ti onda qurac,kad spominjes to "Vam" da nisi mozda Srbijanac?Nije Bitno je napisao/la:Sretno vam Bosanci i Hercegovci sutra nadam se da ce te pobjediti pa da upotpunimo slavlje drzava iz bivse Juge jer Srbija veceras naravno pobjedjuje
U svakom slucaju fino je i ovo od njega,hvala mu ako misli ozbiljno....
-
- Kontakt:
Pa evo ja sam rodjen u Doboju a sad zivim u Nisu i osjecam se kao Bosanac i navijam za BiH. Jedino se ne mogu opredjeliti kada igra Srbija protiv BIH, tada mi je tesko, no uvijek mi je BIH na prvom mjestu jer se osjecam kao Bosanac prije svega..
Ma dobro fino je to ako tako stvarno misli,ali znas ima dosta ovih nasih bosanskih pravoslavaca,pa se malo ko fol osjecaju malo podredjenim zbog majcice im Srbije,znas ono malo lete visoko i to.
U svakom slucaju fino je i ovo od njega,hvala mu ako misli ozbiljno....[/quote]
ma znam to, svako ima pravo na svoje misljenje, ovo je sportski portal i sportski forum, sport bi nas trebao zblizavati..evo na primjeru Statuta vidimo da mozemo navijati za razlicite reprezentacije, ali da opet jedni bez drugih nemozemo postojati..
U svakom slucaju fino je i ovo od njega,hvala mu ako misli ozbiljno....[/quote]
ma znam to, svako ima pravo na svoje misljenje, ovo je sportski portal i sportski forum, sport bi nas trebao zblizavati..evo na primjeru Statuta vidimo da mozemo navijati za razlicite reprezentacije, ali da opet jedni bez drugih nemozemo postojati..
Volim te Bosno!!!
-
- Kontakt:
Evo iskreno navijam za Srbiju ali zivim u Bosni i nije mi svejedno bas jbg ja nemogu sad da mrzim bas drzavu u kojoj zivim svidjelo mi se ili ne al svi mi od toga imamo profit sto bolji rezultati vode na prvenstvo a sto vise prvenstava to vise para i bolja liga sto vise para to bolji zivot pa skontajte malo Francuzi da se nisu plasirali na proslo prvenstvo u Africi imali bi gubitak preko 20 miliona. 

Melburnski Lesinar
-
- Kontakt:
ako ovo nije "patka" ovo ce bit strahota dobro,jer bi Chivu Dzeku u dzep stavio,siguran sam..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bravo majstore,ima nade da se u BiH NORMALNO ZIVIRacitilanA je napisao/la:Pa evo ja sam rodjen u Doboju a sad zivim u Nisu i osjecam se kao Bosanac i navijam za BiH. Jedino se ne mogu opredjeliti kada igra Srbija protiv BIH, tada mi je tesko, no uvijek mi je BIH na prvom mjestu jer se osjecam kao Bosanac prije svega..
- Goalgetter
- Kontakt:
Chivu ne igra .. Rumuni ce biti jako oslabljeni u odbrani, ali to ipak ne mjenja moje misljenje da su Rumuni favoriti 

-
- Kontakt:
Ma ako su rumuni favoriti protiv nas ne bih to nikad ni pratio..Kakvi crni neoprani rumuni..Ima da ih otresemo i tacka..nemaju sta da traze u Zenici...
- Principatus
- Kontakt:
Hebem ti Chivu i Chivauvu, ode kvote na dole, a ja pare jos nisam stavio. Ali sad. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
ja uplatio po 2.18....juce rasla kvota a sad ce padati...Principatus je napisao/la:Hebem ti Chivu i Chivauvu, ode kvote na dole, a ja pare jos nisam stavio. Ali sad.

- Principatus
- Kontakt:
Dobro onda zakacio sam jos 2.15. 
Bosnien und Herzegowina 2.15 X3.30 Rumänien 3.20

Bosnien und Herzegowina 2.15 X3.30 Rumänien 3.20
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Moje skromno misljenje je da Rumuni bacaju bombe da nece Chivu igrati, ali eto vidjet cemo...
- Principatus
- Kontakt:
Ma i to moze biti, bas im 2 glavna igraca nemogu kao igrati.
A i da ne igraju, opustanje bi bilo opasno, jer znamo koliko nas je do sada kostalo takvo razmisljanje. Nadam se da ce Pape to igracima dovoljno puta podvuci. Samo beskompromisna borba.
A i da ne igraju, opustanje bi bilo opasno, jer znamo koliko nas je do sada kostalo takvo razmisljanje. Nadam se da ce Pape to igracima dovoljno puta podvuci. Samo beskompromisna borba.
- kuman_@mel
- Kontakt:
takodjer mislim da je to neka varka od strane Rumuna....ali eto ostaje da vidimo 

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
-
- Kontakt:
ciganska posla......Treba paziti da ne ponesu zeljezo iz Mittala sa sobom...
-
- Kontakt:
Zanima me samo jel mali Ogi Vranjes pozvan i repku inace djete banjaluckog Borca strasan igrac ?
Melburnski Lesinar
- Principatus
- Kontakt:
Naravno. Igrao je protiv Slovacke od pocetka veoma dobru, beskompromisnu (Nije Bitno je napisao/la:Zanima me samo jel mali Ogi Vranjes pozvan i repku inace djete banjaluckog Borca strasan igrac ?

Još ako osnuju novi savez mogu ga nazvati "Zmajevo gnijezdo"RacitilanA je napisao/la:Zipa zmaja, hahahahahahah, ludilo....Kome se da trositi vrijeme na ovakve gluposti??
Samo vam jos Bruce Lee fali u pozadini sa cakljama i go do pasa....
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.