Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitari pustite nam, trebaju nam bodovi
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Evo čitam zadnjih par stranica gafove na parolama, i ne mogu iskreno da vjerujem da se tako velikim navijačkim grupama može desiti ovoliko puta da pogriješe u sastavljanju parole.
Ja se ne sjećam apsolutno nijedne od RA pa ni od UM sa nekom vrstom greške, volio bih da me ispravite
Ja se ne sjećam apsolutno nijedne od RA pa ni od UM sa nekom vrstom greške, volio bih da me ispravite

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Dosao do zuline lose robe i odmah se ne skida sa internetaTurkishAirlines je napisao/la: ↑21 apr 2024, 19:39
![]()

Ne grijesis nista, svaka druga parola je puna grešaka. Da neko drugi ima toliko gafova ne bi niko mogao ostati od njih, indijanci, šabani itd. Iskreno prvo sam pomislio da se neko sprda i da ispravlja parole po Photoshop-u ali vidim da nije to u pitanju neko su zaista sve pogresno napisane i takve dignute.killafrommanilla je napisao/la: ↑21 apr 2024, 20:48Evo čitam zadnjih par stranica gafove na parolama, i ne mogu iskreno da vjerujem da se tako velikim navijačkim grupama može desiti ovoliko puta da pogriješe u sastavljanju parole.
Ja se ne sjećam apsolutno nijedne od RA pa ni od UM sa nekom vrstom greške, volio bih da me ispravite![]()
Convicts u Tomislavgradu jučer

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Koronaavenija je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:07Ne grijesis nista, svaka druga parola je puna grešaka. Da neko drugi ima toliko gafova ne bi niko mogao ostati od njih, indijanci, šabani itd. Iskreno prvo sam pomislio da se neko sprda i da ispravlja parole po Photoshop-u ali vidim da nije to u pitanju neko su zaista sve pogresno napisane i takve dignute.killafrommanilla je napisao/la: ↑21 apr 2024, 20:48Evo čitam zadnjih par stranica gafove na parolama, i ne mogu iskreno da vjerujem da se tako velikim navijačkim grupama može desiti ovoliko puta da pogriješe u sastavljanju parole.
Ja se ne sjećam apsolutno nijedne od RA pa ni od UM sa nekom vrstom greške, volio bih da me ispravite![]()
Convicts u Tomislavgradu jučer![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Veliki minus i za jedne i za druge. Apsolutno nema opravdanja za ovoliki broj grešaka na parolama.
Ko dize taj i grijesikillafrommanilla je napisao/la: ↑21 apr 2024, 20:48Evo čitam zadnjih par stranica gafove na parolama, i ne mogu iskreno da vjerujem da se tako velikim navijačkim grupama može desiti ovoliko puta da pogriješe u sastavljanju parole.

Drago mi je neka sajkaci iz doline dugova imaju o cemu pricati poslije decenije blamiranja, turbulentan period je iza njih ali i pred njima, razumljivo

Parole ko parole rijetko bude nekih gresaka ali ih bude iz dobro poznatih razloga

NEMA NAZAD
Zenički alkari traže isplatu do zadnje marke po ugovoru.
Iz zeljezničara im poručili:
Tužite nas!
Iz zeljezničara im poručili:
Tužite nas!
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- feniksptica
- Kontakt:
U TK nize lige smrtni slucaj na terenu ..
Je l ovo prvi ikad u BiH ...
Ne treba pametovat jer je to pojava i u Svijetu (rijetka doduse)..al kod nas se stvarno rade sramotni ljeksrski pregledi.
Pa koliko je povrijedjenih igrača bez ikakvih problema potpisalo za nase klubove.
Ne treba pametovat jer je to pojava i u Svijetu (rijetka doduse)..al kod nas se stvarno rade sramotni ljeksrski pregledi.
Pa koliko je povrijedjenih igrača bez ikakvih problema potpisalo za nase klubove.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- TurkishAirlines
HZ fulili s parolom, dajte zelji pehar
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Nazalost ljekarskih pregleda nema nikako, ne znam koliko si upucen ali ih bukvalno nema do prve lige fbihfeniksptica je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:33U TK nize lige smrtni slucaj na terenu ..
NEMA NAZAD
Sjecas li se ovoga politikanekidan me zove jedan kolega, Srbin iz zapadnog Mostara, i kaže da su ovi obojili neku svinju u zeleno, ko, balijska boja, napisali na njoj FK VELEŽ i RED ARMY i preko noci je prebacili u naš dio grada. Eto, kad pitaš, to ti je najnovije u Mostaru – prica stariji covjek pred zgradom uprave mostarskog Veleža, nekoliko stotina metara u dubini teritorija istocnog Mostara. - To je Šuškova škola – kaže mu sudrug, isto stariji covjek. Balada o zelenom krmetu...

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- LamineDiarra
- Kontakt:
nevezano za tu zgodnu anegdotu, zanima me konzumiraš li svinjetinu, pošto se predstavljaš građaninom naše domovine bih koji njeguje sekularne vrijednosti.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 22:01Sjecas li se ovoga politikanekidan me zove jedan kolega, Srbin iz zapadnog Mostara, i kaže da su ovi obojili neku svinju u zeleno, ko, balijska boja, napisali na njoj FK VELEŽ i RED ARMY i preko noci je prebacili u naš dio grada. Eto, kad pitaš, to ti je najnovije u Mostaru – prica stariji covjek pred zgradom uprave mostarskog Veleža, nekoliko stotina metara u dubini teritorija istocnog Mostara. - To je Šuškova škola – kaže mu sudrug, isto stariji covjek. Balada o zelenom krmetu...![]()
Kako su Bordo navijači svi članovi,vjerovatno vecinomupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:50Koji je tvoj komentar na vjecnim bord legende? Ti, kao neko ko drzi do tradicije i ima puno navijackog iskustva, bi morao imati nesto da kazes na ovo.
![]()
HZ na derbiju izdominirali,pogotovo sa parolama,ovo
sinoc je bilo jedno od lošijih izdanja u zadnjih nekoliko
Godina.O tome sam pisao sinoc na našem forumu poslije
Tekme.Osim prve na početku tekme,sve neke pjesmice,
Ne pracenje dešavanja ne terenu gdje su nas Vicini kerovi
Kazlagic i Nanic silovali,sjever fura svoj fazon.
Ni jedno skandiranje protiv Saveza i Vice,a pogotovo
Korumpiranih sudija.
Sto se parola tice ,prvi dio korektan i za pohvalu.
Drugi je samo trebalo završit sa”RIP Bosko legendo”
Licno nisam ni obraćao pažnju na sjever,jer smo na
Istoku imali pune ruke posla
Onaj balija linijski Nanic je bio do nas i bas je bilo mučno
Gledati kako mase i bezobrazno nas krade.Svaki korner,
Svaki out u korist Borca!
Od početka do kraja tekme.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Nisam nikada probaoLamineDiarra je napisao/la: ↑21 apr 2024, 22:19nevezano za tu zgodnu anegdotu, zanima me konzumiraš li svinjetinu, pošto se predstavljaš građaninom naše domovine bih koji njeguje sekularne vrijednosti.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 22:01Sjecas li se ovoga politikanekidan me zove jedan kolega, Srbin iz zapadnog Mostara, i kaže da su ovi obojili neku svinju u zeleno, ko, balijska boja, napisali na njoj FK VELEŽ i RED ARMY i preko noci je prebacili u naš dio grada. Eto, kad pitaš, to ti je najnovije u Mostaru – prica stariji covjek pred zgradom uprave mostarskog Veleža, nekoliko stotina metara u dubini teritorija istocnog Mostara. - To je Šuškova škola – kaže mu sudrug, isto stariji covjek. Balada o zelenom krmetu...![]()
Možda mi je ovako i bolje kad vidim vaše kockaste glave
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Znaci konzumiranjem jedne vrste mesa automatski postajes moderan i sekularan? E svaka cast, ko bi rekao da je to tako lako. Vegeterijanci kozmopolite na aparatima.
Vidi malca@ArgentineArgentina je napisao/la: ↑21 apr 2024, 17:51Ti bi trebao biti upuceniji jer vise pratis Zelju nego svoj klub. Pogledam ti zadnje komentare/postove, imas preko 50% koji se ticu Zelje (od zadnjih 11 postova, 6 o Zelji,Pitarsam je napisao/la: ↑21 apr 2024, 16:44Nego salu na stranu.
Da li se zna dokle je stigla Zeljkanova investicijska povorka.
Krenuli su jako sa podrškom Vanjskog ministarstva,pa zavrsili
izgubljeni u pustinji Saudi Arabije.
Da ih onaj advokat predvodnik,u Jemen ne odvede i proda ih
Kao bijelo roblje,ne do Bog.
4 o Sarajevu i 1 o Savezu). Sta je reci, poceo za Zelju navijati?!
Nakon nekoliko mjeseci se vratio.Otisao je bukvalno
Plačući,iskandjijan rekavši da nije ovaj forum vise za njega.
I odma po povratku počeo da bisce i istražuje moje postove.
Pa ja sam bolan “ubica mitomana i botova”!
Moram o vama pisati jer jedino Vi plavi i malo onih crvenih
širite bolesne laži i kreirate mitove.
Na silu bi da brišete historiju koja je na vašu žalost zapisana i
kreirate neku svoju.Ni najmanje doze samokriticnosti.
E tu je ogromna razlika izmedju “pitarluka” i vase”filozofije”i
Mitomanije.
Sarajevo kad loše igra,kad se igrači ne bore mi zviždimo,psujemo.
Kad igra dobro ili najvažnije borbeno mi Pitari nagradimo
Podrškom,pljeskom i skandiranjem,kao sinoc na primjer.
Lažne filozofije i bolesne mitomanije koje su dohakale
Željkanu gdje se generalni sponzor brine o svemu samo
Ne o uspjehu tima/kluba je zapanjujuće. Ovi sa ostalih
Tribina ne smiju pisnuti?!?
Tragično,ali istinito!Zato Željkan i jeste trenutno jedan
od najlošijih klubova u BiH.
Klub koji je promjenio 4 trenera u zadnjih 6 mjeseci.
Klub koji je doveo 10 skupih igrača prije 2 mjeseca.
Klub koji je u ogromnim dugovima.
Klub koji …… ????!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
- LamineDiarra
- Kontakt:
onda sigurno nećeš ni sunetiti sinove (kojima će imena biti stefan i tvrtko, jer si baštinik bosanske državnosti), niti klati ovna žrtvu bogovima. jer hebiga, progresivan si i ateist, ne retrogradan kao mi kockoglavi kamenjari.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 22:23Nisam nikada probaoLamineDiarra je napisao/la: ↑21 apr 2024, 22:19nevezano za tu zgodnu anegdotu, zanima me konzumiraš li svinjetinu, pošto se predstavljaš građaninom naše domovine bih koji njeguje sekularne vrijednosti.
zanima me konzumiraš li ti svinjetinu?LamineDiarra je napisao/la: ↑21 apr 2024, 22:45onda sigurno nećeš ni sunetiti sinove (kojima će imena biti stefan i tvrtko, jer si baštinik bosanske državnosti), niti klati ovna žrtvu bogovima. jer hebiga, progresivan si i ateist, ne retrogradan kao mi kockoglavi kamenjari.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 22:23Nisam nikada probaoLamineDiarra je napisao/la: ↑21 apr 2024, 22:19
nevezano za tu zgodnu anegdotu, zanima me konzumiraš li svinjetinu, pošto se predstavljaš građaninom naše domovine bih koji njeguje sekularne vrijednosti.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Kao pripadniku ljudi od puta,hajde produži dalje.LamineDiarra je napisao/la: ↑21 apr 2024, 22:45onda sigurno nećeš ni sunetiti sinove (kojima će imena biti stefan i tvrtko, jer si baštinik bosanske državnosti), niti klati ovna žrtvu bogovima. jer hebiga, progresivan si i ateist, ne retrogradan kao mi kockoglavi kamenjari.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 22:23Nisam nikada probaoLamineDiarra je napisao/la: ↑21 apr 2024, 22:19
nevezano za tu zgodnu anegdotu, zanima me konzumiraš li svinjetinu, pošto se predstavljaš građaninom naše domovine bih koji njeguje sekularne vrijednosti.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Giuseppe1, GradKamena2, jurisicduska, mosarajvosa83, Vanja8 i 35 gostiju.