BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Koga ce Susic poslat na tribine? 

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
-
- Kontakt:
A selektor Chuck Noris, nema kvalifikacija al ne smije niko nista da ga pita...RiNo je napisao/la:Još ako osnuju novi savez mogu ga nazvati "Zmajevo gnijezdo"RacitilanA je napisao/la:Zipa zmaja, hahahahahahah, ludilo....Kome se da trositi vrijeme na ovakve gluposti??
Samo vam jos Bruce Lee fali u pozadini sa cakljama i go do pasa....

-
- Kontakt:
[quote="""]" " " ? $, $, $!!!
Avdukica treba za prvog golmana momak je pokazao daje u dobroj formi i daje sigurno bolji i od Hasagica i Sehica a i Begovica

Melburnski Lesinar
Наравно, ? % $ је ? ?, вјероватно " " $ $ " &...Nije Bitno je napisao/la:" je napisao/la:" " " ? $, $, $!!!
? у срцу, & у '!!!
-
- Kontakt:
zanimljiva je ova izjava papeta o besicu. moguce da to znaci da bi mogao poceti tekmu
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ako ne i najbolji u Evropi... A naravno da nije gledao, napamet je pozvao Avdukića i Maletića." je napisao/la:Наравно, ? % $ је ? ?, вјероватно " " $ $ " &...Nije Bitno je napisao/la:" je napisao/la:" " " ? $, $, $!!!![/quote
Avdukica treba za prvog golmana momak je pokazao daje u dobroj formi i daje sigurno bolji i od Hasagica i Sehica a i Begovica
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Unforgotten
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
-
- Kontakt:
Dobro je ovo, krecemo sa 2 napadaca + sa Misimovicem iza njih a po potrebi se moze u vatru gurniti i 3. napadac, to je to, nema kalkulacija, muski samo...Treba karat Causevskog u mozak !!!!
- Principatus
- Kontakt:
Mozda i nebi bilo pogresno. Jeste da je veoma mlad, ali je pokazao o kakvom nenormalnom talentu je rijec.džakailibu je napisao/la:zanimljiva je ova izjava papeta o besicu. moguce da to znaci da bi mogao poceti tekmu
A na poziciji defenzivnog veznog nije na toliko kriticnoj poziciji, kao na stoperskoj, gdje bi nekakva veca greska odmah izazvala gol. Automatski znaci manje psiholoskog pritiska i slobodniju igru. Protiv Mexika je bio sjajan, a licno vidim Mexiko ispred Rumunije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Nema se sutra prava na gresku, ko pogrijesi i vidi da je velika opasnost po gol treba odmah sa ledja da starta i salje igraca u Crkvice u Bolnicu, ebo crveni karton.....Tu se odmah po nogama udara a buduci da slijedi crveni bolje odmah protivnickog igraca odstraniti sa terena....
- Principatus
- Kontakt:
Imas zdrav i veoma, iako jednostavan, logican nacin razmisljanja, to mi se svidja.RacitilanA je napisao/la:Nema se sutra prava na gresku, ko pogrijesi i vidi da je velika opasnost po gol treba odmah sa ledja da starta i salje igraca u Crkvice u Bolnicu, ebo crveni karton.....Tu se odmah po nogama udara a buduci da slijedi crveni bolje odmah protivnickog igraca odstraniti sa terena....

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
jeste malo rizicno ali se mali pokazao veoma ofanzivan u prijenosu lopte sto nam daje tako potrebnu brzinu. sta to znaci da rahimic mozda ide na klupu?jer vjerujem da ce ostaviti medunjanina kao nekoga ko zna dobro proigrati ostale shevatore naprijed.ovo se moze pokazati krucijalnim da li staviti mladog i prodornog ili starog iskusnog rahimica sa prvenstveno defanzivnim zadatcima.teren je mal i ovo je vrlo moguce.Principatus je napisao/la:Mozda i nebi bilo pogresno. Jeste da je veoma mlad, ali je pokazao o kakvom nenormalnom talentu je rijec.džakailibu je napisao/la:zanimljiva je ova izjava papeta o besicu. moguce da to znaci da bi mogao poceti tekmu
A na poziciji defenzivnog veznog nije na toliko kriticnoj poziciji, kao na stoperskoj, gdje bi nekakva veca greska odmah izazvala gol. Automatski znaci manje psiholoskog pritiska i slobodniju igru. Protiv Mexika je bio sjajan, a licno vidim Mexiko ispred Rumunije.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
-
- Kontakt:
Praktican, odmah u kost....Principatus je napisao/la:Imas zdrav i veoma, iako jednostavan, logican nacin razmisljanja, to mi se svidja.RacitilanA je napisao/la:Nema se sutra prava na gresku, ko pogrijesi i vidi da je velika opasnost po gol treba odmah sa ledja da starta i salje igraca u Crkvice u Bolnicu, ebo crveni karton.....Tu se odmah po nogama udara a buduci da slijedi crveni bolje odmah protivnickog igraca odstraniti sa terena....

pape, pape, papeee sussiiiicccc .... dobri stari nadrealistiUnforgotten je napisao/la:[youtube][/youtube]
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
nisam mogao slikati stadion i travnjak jer nisam ponio aparat bilo je dosta rumunskih novinara koji su slikali pa ce biti slike jos je slikalo naroda..samo bi napisao svaka cast svima kako su uspjeli da od katastrofalno golog terena da naprave veoma dobre uvjete na terenu ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Besic,Lulic,Ibisevic ,Pjanic : Bez jednog od ove cetvorke nismo u stanju da trkacki pariramo niti jednoj jacoj repki niti da imamo kontrolu lopte kako treba.U principu Susic nema izbora, mora uvrstiti ove momke u prvih 11.džakailibu je napisao/la:zanimljiva je ova izjava papeta o besicu. moguce da to znaci da bi mogao poceti tekmu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
ja mislim da bi ova bila najboljaKONGO je napisao/la:Kakav You will never walk alone, ovo je da ti srce stane. Nisam Dalmatinac, ali ovo je najjace sto sam ikad vidio!
[youtube][/youtube]
Torcidi skidam kapu, najbolji na svijetu! Nesto razmisljam da li je moguce da mi uradimo nesto ovako, prije svake tekme da se pjeva pjesma, ali cijeli stadion a ne ono par milja i to je to. Znaci neku pjesmu koju svaki drzavljanin nase zemlje zna.
Mojoj dragoj BiH ?
Bez ovo aaaaaaaaaaaa naravno, znaci 20-30.000+ milja krece sa ovim da te volim dusa zna .....itd
[youtube][/youtube]
Sad je pitanje dal sam ja genije, ili se niko od 4 miliona Bosanaca nije sjetio kako da probudi patriotizam i ljubav prema domovini ? Ono Bosna je sampion, ili bosnom behar mi je totalno glupo ! Ovo bi obaralo s' nogu, ali......
Vase misljenje ?
[youtube][/youtube]
Svuda se sunce rađa, lijepa svaka je zemlja
Kao što je Bosna moja na svijetu ljepše nema
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ima smisla, jos kad se u ekipu vrati salihovic..kimbo je napisao/la:Besic,Lulic,Ibisevic ,Pjanic : Bez jednog od ove cetvorke nismo u stanju da trkacki pariramo niti jednoj jacoj repki niti da imamo kontrolu lopte kako treba.U principu Susic nema izbora, mora uvrstiti ove momke u prvih 11.džakailibu je napisao/la:zanimljiva je ova izjava papeta o besicu. moguce da to znaci da bi mogao poceti tekmu
Volim te Bosno!!!
-
- Kontakt:
Cuj Hari Mata Harija patriote pcka mu materina hahaha a prvi pobjego u Njemacku cim je prvi metak puko u Sarajevu...Ebo mamu svoju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.