BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

sikirica
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la sikirica » 25 mar 2011, 11:03

Koga ce Susic poslat na tribine? :?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

RacitilanA
Kontakt:

Post Postao/la RacitilanA » 25 mar 2011, 11:08

RiNo je napisao/la:
RacitilanA je napisao/la:Zipa zmaja, hahahahahahah, ludilo....Kome se da trositi vrijeme na ovakve gluposti??

Samo vam jos Bruce Lee fali u pozadini sa cakljama i go do pasa....
Još ako osnuju novi savez mogu ga nazvati "Zmajevo gnijezdo"
A selektor Chuck Noris, nema kvalifikacija al ne smije niko nista da ga pita... :D :D

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 25 mar 2011, 11:08

" " " ? $, $, $!!!!
? у срцу, & у '!!!

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 25 mar 2011, 11:15

[quote="""]" " " ? $, $, $!!!![/quote

Avdukica treba za prvog golmana momak je pokazao daje u dobroj formi i daje sigurno bolji i od Hasagica i Sehica a i Begovica ;)
Melburnski Lesinar

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 25 mar 2011, 11:18

Nije Bitno je napisao/la:
" je napisao/la:" " " ? $, $, $!!!![/quote

Avdukica treba za prvog golmana momak je pokazao daje u dobroj formi i daje sigurno bolji i od Hasagica i Sehica a i Begovica ;)
Наравно, ? % $ је ? ?, вјероватно " " $ $ " &... :(
? у срцу, & у '!!!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 25 mar 2011, 11:18

zanimljiva je ova izjava papeta o besicu. moguce da to znaci da bi mogao poceti tekmu
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 mar 2011, 11:20

" je napisao/la:
Nije Bitno je napisao/la:
" je napisao/la:" " " ? $, $, $!!!![/quote

Наравно, ? % $ је ? ?, вјероватно " " $ $ " &... :(
Ako ne i najbolji u Evropi... A naravno da nije gledao, napamet je pozvao Avdukića i Maletića.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 25 mar 2011, 11:20

[youtube][/youtube]

8-)
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

RacitilanA
Kontakt:

Post Postao/la RacitilanA » 25 mar 2011, 11:23

Dobro je ovo, krecemo sa 2 napadaca + sa Misimovicem iza njih a po potrebi se moze u vatru gurniti i 3. napadac, to je to, nema kalkulacija, muski samo...Treba karat Causevskog u mozak !!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 mar 2011, 11:26

džakailibu je napisao/la:zanimljiva je ova izjava papeta o besicu. moguce da to znaci da bi mogao poceti tekmu
Mozda i nebi bilo pogresno. Jeste da je veoma mlad, ali je pokazao o kakvom nenormalnom talentu je rijec.
A na poziciji defenzivnog veznog nije na toliko kriticnoj poziciji, kao na stoperskoj, gdje bi nekakva veca greska odmah izazvala gol. Automatski znaci manje psiholoskog pritiska i slobodniju igru. Protiv Mexika je bio sjajan, a licno vidim Mexiko ispred Rumunije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

RacitilanA
Kontakt:

Post Postao/la RacitilanA » 25 mar 2011, 11:30

Nema se sutra prava na gresku, ko pogrijesi i vidi da je velika opasnost po gol treba odmah sa ledja da starta i salje igraca u Crkvice u Bolnicu, ebo crveni karton.....Tu se odmah po nogama udara a buduci da slijedi crveni bolje odmah protivnickog igraca odstraniti sa terena....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 mar 2011, 11:35

RacitilanA je napisao/la:Nema se sutra prava na gresku, ko pogrijesi i vidi da je velika opasnost po gol treba odmah sa ledja da starta i salje igraca u Crkvice u Bolnicu, ebo crveni karton.....Tu se odmah po nogama udara a buduci da slijedi crveni bolje odmah protivnickog igraca odstraniti sa terena....
Imas zdrav i veoma, iako jednostavan, logican nacin razmisljanja, to mi se svidja. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 25 mar 2011, 11:36

Principatus je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:zanimljiva je ova izjava papeta o besicu. moguce da to znaci da bi mogao poceti tekmu
Mozda i nebi bilo pogresno. Jeste da je veoma mlad, ali je pokazao o kakvom nenormalnom talentu je rijec.
A na poziciji defenzivnog veznog nije na toliko kriticnoj poziciji, kao na stoperskoj, gdje bi nekakva veca greska odmah izazvala gol. Automatski znaci manje psiholoskog pritiska i slobodniju igru. Protiv Mexika je bio sjajan, a licno vidim Mexiko ispred Rumunije.
jeste malo rizicno ali se mali pokazao veoma ofanzivan u prijenosu lopte sto nam daje tako potrebnu brzinu. sta to znaci da rahimic mozda ide na klupu?jer vjerujem da ce ostaviti medunjanina kao nekoga ko zna dobro proigrati ostale shevatore naprijed.ovo se moze pokazati krucijalnim da li staviti mladog i prodornog ili starog iskusnog rahimica sa prvenstveno defanzivnim zadatcima.teren je mal i ovo je vrlo moguce.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

RacitilanA
Kontakt:

Post Postao/la RacitilanA » 25 mar 2011, 11:39

Principatus je napisao/la:
RacitilanA je napisao/la:Nema se sutra prava na gresku, ko pogrijesi i vidi da je velika opasnost po gol treba odmah sa ledja da starta i salje igraca u Crkvice u Bolnicu, ebo crveni karton.....Tu se odmah po nogama udara a buduci da slijedi crveni bolje odmah protivnickog igraca odstraniti sa terena....
Imas zdrav i veoma, iako jednostavan, logican nacin razmisljanja, to mi se svidja. :D
Praktican, odmah u kost.... :D Sutra se ne smije izgubiti jel tako? Ako izgubimo nemamo ni matematicke sanse. Dakle izgubis loptu, vidis opasna situacija, sta ti je ciniti? Moras da djelujes, znaci sprijecavas gol situaciju i crveni ti ne gine jer nas i sudije ne vole (Sudi Spanac pa se nadati da ce nas gotiviti u odnosu na ciganiju)...I onda ako vec dobijas crveni, bolje da to bude sa stilom, a ujedno eliminiras protivnickog igraca sa terena..Dakle sa ledja u KUNG FU stilu i pravo u kost....ne ginu mu Crkvice....Mozemo mi i sa 10 igraca, samo da ne primimo gol...Utakmicu mozemo zavrsiti i sa 8 ali samo da ne primimo gol...

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 25 mar 2011, 11:44

Unforgotten je napisao/la:[youtube][/youtube]

8-)
pape, pape, papeee sussiiiicccc .... dobri stari nadrealisti
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 mar 2011, 12:24

nisam mogao slikati stadion i travnjak jer nisam ponio aparat bilo je dosta rumunskih novinara koji su slikali pa ce biti slike jos je slikalo naroda..samo bi napisao svaka cast svima kako su uspjeli da od katastrofalno golog terena da naprave veoma dobre uvjete na terenu ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 mar 2011, 12:46

Besic,Lulic,Ibisevic ,Pjanic : Bez jednog od ove cetvorke nismo u stanju da trkacki pariramo niti jednoj jacoj repki niti da imamo kontrolu lopte kako treba.U principu Susic nema izbora, mora uvrstiti ove momke u prvih 11.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 mar 2011, 12:55

KONGO je napisao/la:Kakav You will never walk alone, ovo je da ti srce stane. Nisam Dalmatinac, ali ovo je najjace sto sam ikad vidio!

[youtube][/youtube]

Torcidi skidam kapu, najbolji na svijetu! Nesto razmisljam da li je moguce da mi uradimo nesto ovako, prije svake tekme da se pjeva pjesma, ali cijeli stadion a ne ono par milja i to je to. Znaci neku pjesmu koju svaki drzavljanin nase zemlje zna.

Mojoj dragoj BiH ?

Bez ovo aaaaaaaaaaaa naravno :mrgreen: , znaci 20-30.000+ milja krece sa ovim da te volim dusa zna .....itd
[youtube][/youtube]

Sad je pitanje dal sam ja genije, ili se niko od 4 miliona Bosanaca nije sjetio kako da probudi patriotizam i ljubav prema domovini ? Ono Bosna je sampion, ili bosnom behar mi je totalno glupo ! Ovo bi obaralo s' nogu, ali......

Vase misljenje ?
ja mislim da bi ova bila najbolja

[youtube][/youtube]

Svuda se sunce rađa, lijepa svaka je zemlja
Kao što je Bosna moja na svijetu ljepše nema
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 25 mar 2011, 12:56

kimbo je napisao/la:
Besic,Lulic,Ibisevic ,Pjanic : Bez jednog od ove cetvorke nismo u stanju da trkacki pariramo niti jednoj jacoj repki niti da imamo kontrolu lopte kako treba.U principu Susic nema izbora, mora uvrstiti ove momke u prvih 11.
Ima smisla, jos kad se u ekipu vrati salihovic..
Volim te Bosno!!!

RacitilanA
Kontakt:

Post Postao/la RacitilanA » 25 mar 2011, 13:04

Cuj Hari Mata Harija patriote pcka mu materina hahaha a prvi pobjego u Njemacku cim je prvi metak puko u Sarajevu...Ebo mamu svoju

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.