Ne znaju jadni sta ce od sebe pa pravdaju na sve moguce nacine. Onaj iznad salje neku halinu stranicu kako analizira situaciju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ne znaju jadni sta ce od sebe pa pravdaju na sve moguce nacine. Onaj iznad salje neku halinu stranicu kako analizira situaciju
Rajaz je napisao/la: ↑22 apr 2024, 12:19Nije igrao rukom, pogodila ga u stomak lopta, prikazano je kasnije.Shategabri je napisao/la: ↑22 apr 2024, 07:45Samo da pitam objektivnu publiku, jel bio penal kad je Kounde igrao rukom?
Vidim niko ne spominje tu situaciju.
Iz tvog posta možemo jedino zaključiti da je sudija bio loš.enobarca je napisao/la: ↑22 apr 2024, 13:16Realno penal smijesan, Camavingi cist crveni oprosten, ono nad Yamalom nije penal ni u snovima i ispravno sto nije dosudjen, takodjer kod gola Christensena bi se dalo raspravljati o faulu mozda, nisam gledao utakmicu ali u sažecima su to situacije koje su mi zaparale oci. Je li lopta presla liniju ili nije ne znam, sudije se za to nemaju sta kriviti nego vodstvo lige. U 2024.godini nemaju goal line tehnologiju, sramota. Ali sta je tu je, gresaka ce biti uvijek, nekad u korist, nekad na stetu, smijesno mi je samo sto ovi ne bi priznali da su pogurani ni da je pitanje zivota i smrti
Ali i pored svega igra Barcelone smijesna, zalosno na sta su spali, mentalni patuljci.
Nek samo kažu da im nismo valjaliVeliki preokret u Barceloni: Xavi se predomislio, slijedi ključni sastanak
Vrati se 10ak str. unazad pa vidi sta je victim mentality
Heh, pa poznavaoci su prije utakmice sa Cityem pričali baš o toj dvojici igrača. Na kraju Nacho izdominirao Haalanda iako je manji od njega za dvije glave, a o Vazquezu je suvišno pričati, hladan kao špricer, pro player. Igra 15 godina u Reala i tutumi se nađu pričati kako je ispod prosjeka. Presmiješno ocam
još ja ovo jučer postavljam
sami sebe lažu bokte kakav nivo šizofrenije
Ovo slika iz 2012 sa utakmice Chelsea Totenham.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.