Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Al šta bi sa Bratsvom na proljeće? Jesenas smo ih ubili 70 minuta u Gračanici, to nam je bila najbolja gostujuća izvedba, ali nismo mogli do pobjede nakon 101 šanse. Nadam se da ćemo sad za vikend uzeti 3 boda u borbi za treće mjesto.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ubili su i oni nas 20 minuta

Pojačali se preko zime plus novi trener. Jedan prijateljski Xić sa puno golova ne bi bio loš

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
- Kontakt:
Sve je objasnjeno za deblokadu da je do sudova i banki i na kraju mi mozemo finansirat ligu i bez toga a niko ne moze nas blokirat nema igraca nema trenera ni bilo koga da smo mu duzni.Sav dug redovno se izmiruje i reprogram i porezna.A za nesto vise trenutno ne mozemo i to priznajemo a nit govorimo da mozemo,vidis sa kakvim igracima igramo ,u Tomislavu prosjek 20.4 godine bioZaniolo je napisao/la: ↑21 apr 2024, 21:31Itekako mozete. Sto ne objavite na forumu informaciju da vam se racun nece deblokirati uopste ove godine. Sve je gora situacija.BatistutA19 je napisao/la: ↑21 apr 2024, 20:59Ne mozemo se mi ugasit shvati to ,mi smo bili pred gasenjem kad smo razmisljali Kanton ili nastavit onako e tad bi bili ugaseni da nismo.otisli u Kanton.Nemamo mi dugova da bi bili ugaseni a sad deblokada kad ce bog zna nije do nas to.Mi mozemo finansirat ovu ligu ali za nesto vise jos ne mozemo jer bi samo usli u nove dugove.
- BatistutA19
- Kontakt:
To je nas ICE TEA kupio plac u Bihacu samo sad pazi ne smije psovat morat ce opet selit u drugi grad sa novim profilomAllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 apr 2024, 07:22Truhlo samo argumentovano pokazuje sve sto je pogresno sa Slobodom.
Imali smo i mi problem sa ulascima bez karte pa je klub nakon naseg pisanja ovdje postavio na svaki ulaz osobe koje su kontrolisale da li ima takvih ulazaka.
@Batistuta Molim te ignorisi ovog laznjaka, ulazis u rasprave sa likom koji nije siguran sa kojeg racuna pise.
Namjerno zbog papka tuzlanskog postaviš i logicno da se papak upeca kao glupi klen.
Namjerno zbog zenickih mongoloida branim Slobodu i bivam kontra Celika da pomislite da sam onaj retard koji vas je prcao mjesecima. Kakva je bila reakcija kad vam je admin odgovorio na silne upite i kad je potvrdio da nemam veze s tim profilom?
Miran budi.
SDA taliban, glupan, magarac, Avenija.

Hoces u avatar da se kladimo da nisam taj lik?BatistutA19 je napisao/la: ↑22 apr 2024, 13:05To je nas ICE TEA kupio plac u Bihacu samo sad pazi ne smije psovat morat ce opet selit u drugi grad sa novim profilomAllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 apr 2024, 07:22Truhlo samo argumentovano pokazuje sve sto je pogresno sa Slobodom.
Imali smo i mi problem sa ulascima bez karte pa je klub nakon naseg pisanja ovdje postavio na svaki ulaz osobe koje su kontrolisale da li ima takvih ulazaka.
@Batistuta Molim te ignorisi ovog laznjaka, ulazis u rasprave sa likom koji nije siguran sa kojeg racuna pise.![]()
Ako izgubis moras tri mjeseca nositi grb Slobode.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma jesi bolan vidi se po pisanju ali nije ni bitno ne smwtas ti meni nit ja idem u neke duboke rasprave po cijeli dan a to ne mozes dokazat nemam se sta kladit u avatar.Zaniolo je napisao/la: ↑22 apr 2024, 20:34Hoces u avatar da se kladimo da nisam taj lik?BatistutA19 je napisao/la: ↑22 apr 2024, 13:05To je nas ICE TEA kupio plac u Bihacu samo sad pazi ne smije psovat morat ce opet selit u drugi grad sa novim profilomAllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 apr 2024, 07:22Truhlo samo argumentovano pokazuje sve sto je pogresno sa Slobodom.
@Batistuta Molim te ignorisi ovog laznjaka, ulazis u rasprave sa likom koji nije siguran sa kojeg racuna pise.![]()
Pa ajde ako si siguran. Hoces u nesto drugo da se kladimo?BatistutA19 je napisao/la: ↑22 apr 2024, 20:41Ma jesi bolan vidi se po pisanju ali nije ni bitno ne smwtas ti meni nit ja idem u neke duboke rasprave po cijeli dan a to ne mozes dokazat nemam se sta kladit u avatar.Zaniolo je napisao/la: ↑22 apr 2024, 20:34Hoces u avatar da se kladimo da nisam taj lik?BatistutA19 je napisao/la: ↑22 apr 2024, 13:05
To je nas ICE TEA kupio plac u Bihacu samo sad pazi ne smije psovat morat ce opet selit u drugi grad sa novim profilom![]()
Previse se vi brinete oko drugih ljudi, drugih klubova, oko svega sto vas se ne tice. Zato i jeste u situaciji da ste na nicijoj zemlji, ni gore ni dole, niti cete uci u PL, niti cete deblokirati racun. Smijete se drugima, a vase muke su najvece.
Samo mi je licemjerno sto ne iznosite neke istinite informacije oko Celika. Ko je imalo upucen zna da od deblokade nema nista do pocetka iduce godine (sto je po meni opet upitno) i da vam stadion propada, a igraci zele ici.
Budi mi pozdravljen i zdrav, ali ne smaraj sa istim glupostima.
Šanse da postoje 3 papka tolikih razmjera kao sto su goretzka, icetea i zaniolo su ravne nuli. Tako da ne moras nikome nista dokazivati samo jednom se takav papak radja i jedan postoji.
Kako si se klenu upecao ko posljednji papak na video ali papak ne smije postavljati slike Tuzle kao sa proslog profila jer konta da jos nije provaljen kod svih.
Izvinite mi se kad sutra postavim sliku iz Bihaća kmeeeeee
, ali hajde barem si prestao pisati i naglašavati moje Jedinstvo,.moje Jedinstvo.
Od ovog trenutka klenu više ne postojiš, možes me citirati 1000 puta.
Kako si se klenu upecao ko posljednji papak na video ali papak ne smije postavljati slike Tuzle kao sa proslog profila jer konta da jos nije provaljen kod svih.
Izvinite mi se kad sutra postavim sliku iz Bihaća kmeeeeee

Od ovog trenutka klenu više ne postojiš, možes me citirati 1000 puta.
Bjezis pickicce, standardno. 

Ne moze Celik treci zavrsiti. Nemaju ni ekipu ni navijace.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo posteni ribolov dolazi u obzir.
Uhvati i vrati, nek i drugi okusaju srecu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Kakav je ovo poremećaj od lika, kakvi su ovo dječiji fazoni hahahahahaha

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Bravo gospodine Suljiću
Gorki puca po šavovima, sada je potrebno 900 000 KM da se skine blokada računa.
Kao kula od karata

Gorki puca po šavovima, sada je potrebno 900 000 KM da se skine blokada računa.
Kao kula od karata

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 7 gostiju.