Petarda čestitam na trudu, ali lopta svejedno nije prešla liniju. Pravila nalažu da lopta cijelim obimom treba preći gol liniju.
Evo se i youtube urotio protiv Barcelone, jer sklanja ove fotošopirane video snimke. golemo.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Shvatam sok i nevjericu, ipak su navikli igrati ligu u kojoj su drugog covjeka sudijskog komiteta placali skoro 20 godina. Nije lako.
Tacno je da smo navikli. Jos od one Realove namjestene tutule sa Mourunhom mene vise nista ne moze iznenaditi u ovom smecu od lige. I prestao sam komentarisati takve stvari jer se covjek s godinama i navikne na to.
Shvatam sok i nevjericu, ipak su navikli igrati ligu u kojoj su drugog covjeka sudijskog komiteta placali skoro 20 godina. Nije lako.
Tacno je da smo navikli. Jos od one Realove namjestene tutule sa Mourunhom mene vise nista ne moze iznenaditi u ovom smecu od lige. I prestao sam komentarisati takve stvari jer se covjek s godinama i navikne na to.
One kada je 100 bodova osvojio? hahahah
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
One kada je 100 bodova osvojio? hahahah
A Barcelona je tih godina kao nesto manje osvajala bodova
HAHAHAHAHA Ono kao kad pobijedimo, igramo najjači fudbal. Kad izgubimo, krivi su svi od travnjaka do toga da nisu imali sreće. Pa oni godinama prodaju retoriku 'Mes que un club' i 'Barca DNA', znači odmah u startu druge označavaju manje vrijednim od sebe (bez ikakvih pokrića, doduše baš ih prosralo s Messijem onih 17 godina). Zato i jesu najogavniji klub, koji uz to stalno miješa politiku u sport.
Tačno nema većih zaluđenika. Guzi ih ko stigne po Evropi posljednjih 10 godina, sveli se na nivo Rome. Čak je i Roma imala više uspjeha. U Španiji i imaju nekog uspjeha zbog renomea. Pa njima je odbrana kriminalna cijelu sezonu, a sinoć tek prvi dosuđeni penal protiv njih u La Ligi. Toliko su se infiltrirali da svake godine njihovog nekog izdanka biraju za Golden Boya, a nakon par godina vidiš da su to obične sline od igrača. Lucas Vaskez napravio bolju karijeru od sve i jednog od njih. Što se prije pomire da su teška taraba posljednjih 9 godina, biće im lakše. Manchester United se još nije pomirio, a i oni su imali više uspjeha u Evropi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Petarda čestitam na trudu, ali lopta svejedno nije prešla liniju. Pravila nalažu da lopta cijelim obimom treba preći gol liniju.
Fotošop, priznajem samo crte sa Canal+
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Temu preimenovati na liječenje duševnih bolova i nabijenih kompleksa DeniQurtzu i ostalim šibicarima. Vazda ćemo vam bit trn u oku. Za proucavanja ste.