Premijer liga BiH - aktuelno

GrimReaper
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la GrimReaper » 22 apr 2024, 19:13

Herson je napisao/la:
22 apr 2024, 19:09
Peljto nigdje nije rekao da su prijetnje dolazile od navijača Sarajeva. Vjerovatnije je da su to bili oni sa druge strane Miljacke, jer im Peljto ne odgovora za mešetarenja poput onog u Modriči. Mi smo ovdje samo kolateralna šteta, kao i mnogo puta u prošlosti kad smo ispaštali zbog tuđih grešaka i nepromišljenih poteza.
Ma ko god da je ili jedni ili drugi ili neko treci debilno je, udarati po necijoj profesiji ili kao sto u nas narod kaze "Po necijem hljebu koji zaradjuje" nije bas za pohvale. Mene samo brine da on u nekoj skorijoj buducnosti ne odbije u potpunosti da sudi PL i fokus baci samo na Evropska takmicenja tad bi tek bio belaj.
Life is temporary, but death is eternal.

You sold our soul, you told us its never gonna happen.

FREE RUI PINTO.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 22 apr 2024, 19:16

upohaluhizugnimda je napisao/la:
22 apr 2024, 18:25
Imamo novu teoriju. Prije 10 minuta se radovali sto Peljto ne svira, sad im je krivo, a Peljto je picka prodana jer ne smije da svira. Valjda izmislio prijetnje i proslijedio MUP-u.
donDondon je napisao/la:
22 apr 2024, 18:03
Zamisli da u firmi biras kad hoćeš raditi
Momentalno Peljti oduzeti licencu,neka sudi po Evropi
Čovjek koji je do juce sudio Grčke derbie i bio unutrci da sudi hrvatske,kao ne smije suditi nekim našim ekipama
Nije to strah,nikad njemu ni dlaka nije falila nego duša prodana bošnjačka
Kakvo ludilo kolektivno :bow:
Oko noge i miran budi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 apr 2024, 19:20

AjkulaCekicarka je napisao/la:
22 apr 2024, 14:03
Za koga navijaju sise zla sutra?
Za Široki kao i uvijek.
:bih:
A sta se ima navijati na namjestenoj/prodanoj utakmici ?!?
Jedino odigrati kornere na kladionici,pa navijati za vise kornera ! :mrgreen:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 22 apr 2024, 19:21

Antikloc je napisao/la:
22 apr 2024, 19:20
Za Široki kao i uvijek.
Jel ono i protiv Posusja bila namjestena, sigurna dvica jel ono bi?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 apr 2024, 19:28

GrimReaper je napisao/la:
22 apr 2024, 19:07
Vanja8 je napisao/la:
22 apr 2024, 19:02
22 apr 2024, 18:56
Ovo vezano za Petlju - Irfan nije ni prvi a sigurno niti zadnji sudija koji je odbio da sudi nekom klubu radi privatnih stvari.

Prvo ime koje meni uvijek padne na pamet kad je rec o ovakvim situacijama je Mike Dean lik kojem su Chelsea-vi navijaci na kucnu adresu slali nozeve, baklje, kamenja i slicno sa porukama da ga ovo ceka i lik im je uvijek odbijao suditi. Prije nekoliko ste imali i sudiju u Ligi Prvaka po imenu Andreas Frick koji je odbio suditi Barca - Chelsea iz pogadjate kojih razloga. Nigel Owens isto sudija koji je najvise sudio u Engleskom Championshipu nije zelio da sudi utakmice Derbya, Leedsa, Sunderlanda bas iz razloga sigurnosti svoje familije.

Razumijem i Horde ali ajmo malo prestat biti budale i malo stati na ljudsku stranu svaki od vas da se u takvoj situaciji nadje bi prvo stitio svoju porodicu pa tek onda gledao interese "mahale" i apsolutno sam za to da Peljto ne sudi nesto kad uvijek ima ludji od onog ludjeg i ne daj boze da se njemu ili nekome od njegove porodice nesto lose desi jer kakva smo drzava i drustvo nista me ne bi cudilo. Ali ajmo biti ljudi covjek je primoran na to jer izgubiti glavu radi nekog debila fakat nije vrijedno.
A Boga ti, kad ste palili auto jeste li gledali ima li koga unutra :rol: :rol: :rol:
Salim se... :urnebes:
Dobro to ah moj Vanja to je jbg tako valjda moralo da bude naravno zajebajem se ali fakat to i ja tako nesto bih osudio i bio sam prvi koji je rekao da je to bio debilan potez ali brate ako si zasluzio da dobijes neka si dobio. Postujem sudijsku profesiju jer imam kucnih prijatelja koji su bili sportske sudije ne samo fudbal nego jos nekoliko sportova i fakat im nije lako. Ali taj slucaj paljenja to je jbg dobio si sta si zasluzio jer si ispao tezak komad budale a Red Army i "Objektivna" Mostarska publika ti to kao u "Ljeto u Zlatnoj Dolini" kad Emir kaze "E ja mu halaliti necu" e to ti je to.

P.S. Sabrija Topalovic je bio ....... u usta ga da ne kazem u originalu
Ma znam da je neki levat bio... :rol: :rol:

A drug moj, lakse im je nego ogromnoj vecini stanovnistva da dodju do kore hljeba...
Nemam ja nista protiv Irfana, ali brate neka on ne sudi FKS...

Covjek se javno deklarise kao navijac nekog kluba, prica one nebuloze po podcastima i svima kao nesto simpaticno...
Neka hvala, neka covjek koji sudi i Realu i Barceloni, sudi Slogi, ZVijezdi, Tuzla C i drugim klubovima, ali neka zaobidje moj FKS...

Itekako se zmiri na njegove greske u PL BiH zbog tog "evropskog" i " svhetskog" sudjenja, ali hajde onda da kazemo da je "nepogrjesiv" je li ?

Previse smo mi fascinirani tom njegovom medjunarodnom odisejom, pa je u neku ruku nedodirljiv, ja mu zelim da sudi finale Svjetskog Prvenstva, ali neka zaobidje Bordo ekipu.

Iskreno i ja sam protiv prijetnji porodici, ali ljudi udaraju tamo gdje znaju da strah vlada, mi tu ne mozemo nista,na zalost...

Pa sad i ja u tvom stilu da zavrsim post, Mirza Kazlagicu hebem li te u tu celavicu... :rol: :rol:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 apr 2024, 19:44

IsmirMirvic je napisao/la:
22 apr 2024, 18:47
slika
Tebi je pobjeda 3 oduzeta boda?

Od početka se isprepliće priča oko prekida utakmice i krova na koševu. Do izbora možda i bude neka lova za krov.

Nego, da li se borba protiv Saveza nastavlja?
Šta se dosad uradilo osim prijetnji Peljti koji iole normalno sudi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 apr 2024, 19:48

19vendetta87 je napisao/la:
22 apr 2024, 19:21
Antikloc je napisao/la:
Za Široki kao i uvijek.
Da,bila je namjestena i dogovorena. No,kad je dosao trenutak isplate,poceli ste muljati. Kao ,dodjemo vam ! :mrgreen:
Posusaci ,znajuci s kim imaju posla a i u nedostatku,potpisanog ugovora o transakciji,okrenuli su plocu. A posto su puno kvalitetniji,s lakocom su vas dobili.
Bruno vas je zavalio. On je rekao,nemojte im davati pare,dobicemo ih i bez dogovora. Zato je i odletio kao fisek iznenada :mrgreen: Da nije bilo toga,vodio bi vas do federalne i nazad.
No,ovaj put necete ponoviti tu gresku. Lova je vec u Sirokom ! :mrgreen:

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 22 apr 2024, 19:50

slika
Mr. President,

Jel ovo vasa pobjeda nad savezom ili pobjeda FK S nad savezom?

Drago nam je sto se borite za interese kluba.

Yebo 3 boda, svakako je na pocetku sezone dogovorena 4 kluba koja idu u evropu.

Dogodine aBd da skocimo do treceg mjesta uz jos koji milion. Amin
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 apr 2024, 20:04

Nema većih lopova od sudija. Ne treba ih žaliti nimalo.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 22 apr 2024, 20:08

bagniadiluca je napisao/la:
22 apr 2024, 18:10
Argentina je napisao/la:
22 apr 2024, 17:49
21 apr 2024, 18:28

Sad je mrlja, a do sada nikada niste rekli da je to mrlja za vaš klub...hmmm, kako to??? Smješni ste svi kolektivno u svojoj nemoći, i očito je da je Borac prevelik trn u oku sarajevskim sportskim kriminalcima i ostaloj bagri...
Na ovom forumu sam preko 10 godina, ako imas vremena slobodno pogledaj moje postove pa ces vidjeti da sam i tada govorio da to nije uredu kada je u pitanju moj klub. Trudim se i uvijek cu pokusati biti objektivan, makar to bio i moj klub u pitanju.

Borac trn u oku nekome?! Druze, Borac je nazalost trenutno ukraden i sluga je politike. Ja imam NULA postovanja prema Borcu, a vjerujem da ga nema niko ni u regiji sto se primjecuje sve vise i po medijima u Hrvatskoj i Srbiji (Hrvati pisu o naklonosti politike i Saveza, a Srbijanci vec ranije spominjali kao klub koji se ne preporucuje za igrace iz Srbije).

Npr Borac kroz historiju, veliki respekt od mene, Borac prije 10tak godine i utrke sa Zeljom, pravi sportski rivalitet. Ali ovo sada, mene stid da je to tako blizu mene i da to postoji.

Ako je tebi ovo normalno, onda imas nazalost problem, izvini, ali to ti je onda ozbiljan problem jer zivis u paralelnom i imaginarnog svijetu.
Pa kad spominješ region najveći klub ovih prostora je trenutno sluga politike, zna i ptica na grani da su Vučićevi...Partizan isto, Dinamo poslje rata, o čemu pričaš??? To da je Borac mašina za pranje para i politički instrument stoji ali šta sad, da se odreknemo kluba zblg toga, svi vi vrlo dobro znate da se na to ne može utjecati ni promjeniti, čak šta više i vama se to sutra može desiti i isto bi bilo....eto vi bi se fol nešto borili protiv više sile itd.....
Smatram da bi nam liga, fudbal, pa i drustvo bilo bolje kada bi priznavali greske i osudjivali stvari koje su lose, jer sa kritikom, posebno svoga, moze da se ide bolje, da se stvori atmosfera kako se ne vi stvari ponavljali.

Npr, nadam se da nikad niko nece raditi stvari koje je radio, jer kada mu se obiju o glavu vide koliko je to lose (Zrinjskom sada smetaju Borceve kradje, a kad su oni krali nisu smetali. Zelji isto tako. Sarajevo se nije bunilo protiv Borca i Saveza, kada im se desilo na njihovoj kozi, odjednom se bune itd.). Svaki od klubova da je bar bio malo posteniji, bili bi puno bolje drustvo, liga i ne bi bili kvalitetom na nivou kojem jesu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 22 apr 2024, 20:19

Argentina je napisao/la:
22 apr 2024, 20:08
Argentina je napisao/la:
22 apr 2024, 17:49

Na ovom forumu sam preko 10 godina, ako imas vremena slobodno pogledaj moje postove pa ces vidjeti da sam i tada govorio da to nije uredu kada je u pitanju moj klub. Trudim se i uvijek cu pokusati biti objektivan, makar to bio i moj klub u pitanju.

Borac trn u oku nekome?! Druze, Borac je nazalost trenutno ukraden i sluga je politike. Ja imam NULA postovanja prema Borcu, a vjerujem da ga nema niko ni u regiji sto se primjecuje sve vise i po medijima u Hrvatskoj i Srbiji (Hrvati pisu o naklonosti politike i Saveza, a Srbijanci vec ranije spominjali kao klub koji se ne preporucuje za igrace iz Srbije).

Npr Borac kroz historiju, veliki respekt od mene, Borac prije 10tak godine i utrke sa Zeljom, pravi sportski rivalitet. Ali ovo sada, mene stid da je to tako blizu mene i da to postoji.

Ako je tebi ovo normalno, onda imas nazalost problem, izvini, ali to ti je onda ozbiljan problem jer zivis u paralelnom i imaginarnog svijetu.
Pa kad spominješ region najveći klub ovih prostora je trenutno sluga politike, zna i ptica na grani da su Vučićevi...Partizan isto, Dinamo poslje rata, o čemu pričaš??? To da je Borac mašina za pranje para i politički instrument stoji ali šta sad, da se odreknemo kluba zblg toga, svi vi vrlo dobro znate da se na to ne može utjecati ni promjeniti, čak šta više i vama se to sutra može desiti i isto bi bilo....eto vi bi se fol nešto borili protiv više sile itd.....
Smatram da bi nam liga, fudbal, pa i drustvo bilo bolje kada bi priznavali greske i osudjivali stvari koje su lose, jer sa kritikom, posebno svoga, moze da se ide bolje, da se stvori atmosfera kako se ne vi stvari ponavljali.

Npr, nadam se da nikad niko nece raditi stvari koje je radio, jer kada mu se obiju o glavu vide koliko je to lose (Zrinjskom sada smetaju Borceve kradje, a kad su oni krali nisu smetali. Zelji isto tako. Sarajevo se nije bunilo protiv Borca i Saveza, kada im se desilo na njihovoj kozi, odjednom se bune itd.). Svaki od klubova da je bar bio malo posteniji, bili bi puno bolje drustvo, liga i ne bi bili kvalitetom na nivou kojem jesu.
Rezime tvoje priče je sledeći : da nisu redom Željo, Zrinjski i Sarajevo radili to što su radili, sada nebi imao ovakav Borac koji je dočekao svoj period za osvetu....Poslje ovoga ludila ide opet neko iz gore navedenog tabora i tako u krug...nema ovdje sreće nažalost, koliko god mi željeli da fudbal pobjedi, a vjeruj mi zaluđenici svi želimo isto samo što nas ne ferma niko ni ua ku..c :(
LETS GO FIGHTER

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 22 apr 2024, 20:20

Antikloc je napisao/la:
22 apr 2024, 19:48
19vendetta87 je napisao/la:
22 apr 2024, 19:21
Antikloc je napisao/la:

Da,bila je namjestena i dogovorena. No,kad je dosao trenutak isplate,poceli ste muljati. Kao ,dodjemo vam ! :mrgreen:
Posusaci ,znajuci s kim imaju posla a i u nedostatku,potpisanog ugovora o transakciji,okrenuli su plocu. A posto su puno kvalitetniji,s lakocom su vas dobili.
Bruno vas je zavalio. On je rekao,nemojte im davati pare,dobicemo ih i bez dogovora. Zato je i odletio kao fisek iznenada :mrgreen: Da nije bilo toga,vodio bi vas do federalne i nazad.
No,ovaj put necete ponoviti tu gresku. Lova je vec u Sirokom ! :mrgreen:
Neke nove insajderske nastale u glavama nasih mentalno oboljelih komsija :geek:
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 22 apr 2024, 20:26

TurkishAirlines je napisao/la:
22 apr 2024, 19:50
slika
Mr. President,

Jel ovo vasa pobjeda nad savezom ili pobjeda FK S nad savezom?

Drago nam je sto se borite za interese kluba.

Yebo 3 boda, svakako je na pocetku sezone dogovorena 4 kluba koja idu u evropu.

Dogodine aBd da skocimo do treceg mjesta uz jos koji milion. Amin
Svaka pobjeda Ismira Mirvica je pobjeda Sarajeva, a svaka pobjeda Sarajeva je pobjeda Ismira Mirvica!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 22 apr 2024, 20:34

22 apr 2024, 20:19
Argentina je napisao/la:
22 apr 2024, 20:08

Rezime tvoje priče je sledeći : da nisu redom Željo, Zrinjski i Sarajevo radili to što su radili, sada nebi imao ovakav Borac koji je dočekao svoj period za osvetu....Poslje ovoga ludila ide opet neko iz gore navedenog tabora i tako u krug...nema ovdje sreće nažalost, koliko god mi željeli da fudbal pobjedi, a vjeruj mi zaluđenici svi želimo isto samo što nas ne ferma niko ni ua ku..c :(
Mislim da ide sve gore, tj ne mislim, cinjenica je da ide gore. Zrinjski je radio gore stvari od Zelje, Borac radi gore stvari od Zrinjskog itd. Realno imas Velez i Posusje koji su regularni, nije da su svi takvi.

Ali ono sto treba uraditi je da se osudi, pa makar to bio i njegov klub, a ne biti glup i idiot, pa opravdavati i amijati se drugom radi stvari koje mu se desavaju jer se mogu i njemu desiti.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 22 apr 2024, 20:48

Vanja8 je napisao/la:
22 apr 2024, 19:28
22 apr 2024, 19:07
Vanja8 je napisao/la:
22 apr 2024, 19:02

A Boga ti, kad ste palili auto jeste li gledali ima li koga unutra :rol: :rol: :rol:
Salim se... :urnebes:
Dobro to ah moj Vanja to je jbg tako valjda moralo da bude naravno zajebajem se ali fakat to i ja tako nesto bih osudio i bio sam prvi koji je rekao da je to bio debilan potez ali brate ako si zasluzio da dobijes neka si dobio. Postujem sudijsku profesiju jer imam kucnih prijatelja koji su bili sportske sudije ne samo fudbal nego jos nekoliko sportova i fakat im nije lako. Ali taj slucaj paljenja to je jbg dobio si sta si zasluzio jer si ispao tezak komad budale a Red Army i "Objektivna" Mostarska publika ti to kao u "Ljeto u Zlatnoj Dolini" kad Emir kaze "E ja mu halaliti necu" e to ti je to.

P.S. Sabrija Topalovic je bio ....... u usta ga da ne kazem u originalu
Ma znam da je neki levat bio... :rol: :rol:

A drug moj, lakse im je nego ogromnoj vecini stanovnistva da dodju do kore hljeba...
Nemam ja nista protiv Irfana, ali brate neka on ne sudi FKS...

Covjek se javno deklarise kao navijac nekog kluba, prica one nebuloze po podcastima i svima kao nesto simpaticno...
Neka hvala, neka covjek koji sudi i Realu i Barceloni, sudi Slogi, ZVijezdi, Tuzla C i drugim klubovima, ali neka zaobidje moj FKS...

Itekako se zmiri na njegove greske u PL BiH zbog tog "evropskog" i " svhetskog" sudjenja, ali hajde onda da kazemo da je "nepogrjesiv" je li ?

Previse smo mi fascinirani tom njegovom medjunarodnom odisejom, pa je u neku ruku nedodirljiv, ja mu zelim da sudi finale Svjetskog Prvenstva, ali neka zaobidje Bordo ekipu.

Iskreno i ja sam protiv prijetnji porodici, ali ljudi udaraju tamo gdje znaju da strah vlada, mi tu ne mozemo nista,na zalost...

Pa sad i ja u tvom stilu da zavrsim post, Mirza Kazlagicu hebem li te u tu celavicu... :rol: :rol:
Ah tom ne mogu ga nazvati gospodinom jer to nije ni G od gospodina kojeg si naveo bi poseban degenek priredio.

Ali upotpunosti si upravu drug. Zaobidjes neke klubove i to je to.
Life is temporary, but death is eternal.

You sold our soul, you told us its never gonna happen.

FREE RUI PINTO.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 22 apr 2024, 20:54

slika

slika
slika

slika
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 22 apr 2024, 21:01

Antipolitika3 je napisao/la:
22 apr 2024, 20:54
slika

slika
slika

slika
Napravi listu od 1-4 koji ti je najdraži klub od ovih i kojeg najvise mrziš

Zrinski - Dinamo - Hajduk - Velež
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 22 apr 2024, 21:04

slika

slika
slika

slika
Ponudio bih konacno rjesenje. -3? :kafa:

LamineDiarra
Kontakt:

Post Postao/la LamineDiarra » 22 apr 2024, 21:12

OnlyLeft22 je napisao/la:
22 apr 2024, 21:01
slika

slika
slika

slika
Napravi listu od 1-4 koji ti je najdraži klub od ovih i kojeg najvise mrziš

Zrinski - Dinamo - Hajduk - Velež
od srpskih mrzim velež i zvezdu, od muslimanskih vehlež i novi pazar.

LamineDiarra
Kontakt:

Post Postao/la LamineDiarra » 22 apr 2024, 21:15

kod srpskih simpatiziram partizan. osim što im je vrhovnik bio upravnik, imaju i nadasve simpatične pjesmice

https://youtu.be/EYzgENALs-k?si=nNE02ujEpmNqCGa6

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.