Daleko najbolji hljeb u gradu je u toj pekari, ali pazite raja. Kada vas pitaju hocete li vrecicu, samo im odgovorite moze
Ja kazem zamotajte mi u krpu ako je vruc znas ono da se ne ulijepi, po mogucnosti krpa s motivom zrinjskog ili eaglesa i svaki put mi kaze "nema,nestalo"
Daleko najbolji hljeb u gradu je u toj pekari, ali pazite raja. Kada vas pitaju hocete li vrecicu, samo im odgovorite moze
Ja kazem zamotajte mi u krpu ako je vruc znas ono da se ne ulijepi, po mogucnosti krpa s motivom zrinjskog ili eaglesa i svaki put mi kaze "nema,nestalo"
Pazi burazeru, ako to kazes izletit ce 5-6 ultrasa iz kuhinje koji sve slusaju
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
Tek sad vidim da sam ozbiljan za ovakve rasprave ,pa jbt ja se ovdje sa malcima iz srednje medicinske raspravljam.
Odoh spavat,pozdravljam vas .
Only brate izgleda da smo za mirovine.
Tek sad vidim da sam ozbiljan za ovakve rasprave ,pa jbt ja se ovdje sa malcima iz srednje medicinske raspravljam.
Odoh spavat,pozdravljam vas .
Only brate izgleda da smo za mirovine.
Hajde lagano,valja slusat geografiju zorom, pardon zemljopis.
Koliko nas Sefet voli da moze spalio bi ih odmah,ne lazi napaceni narod da netko politickom linijom zeli uci u navijacki svijet narkotika i huliganizma,nego strpi se i sacekaj odgovor.Osjeti se strah u zraku
Osjeti se strah kazes,momci jedni od glavnih vam odustaju od navijackog svijeta(strah),neki vam zovu policiju kad moraju preci “ovamo” do suda,sukob dvije frakcije u klubu navijaca,pojacali ste dezurstvo u klubu navijaca jer vam je “neko” rekao da se sprema upad u njeg(primjetili vozanje auta),preko nekih iz vase uprave ste probali vratiti zastave davali 20000 maraka,i kazes mi u strahu a mi nikad jaci a vi nikad slabiji i podjeljeniji…ima jos ali nije za foruma komsija fini
Vala sta si mu sve ispricao i sad kazes nije sve za foruma
Heheh,ma ovo je 1% ono sto mozes javno napisati,e sta jos ima ali o tom potom,i momku sto su uzete zastave je izgleda odustao od svega,razumijem ga
Osjeti se strah kazes,momci jedni od glavnih vam odustaju od navijackog svijeta(strah),neki vam zovu policiju kad moraju preci “ovamo” do suda,sukob dvije frakcije u klubu navijaca,pojacali ste dezurstvo u klubu navijaca jer vam je “neko” rekao da se sprema upad u njeg(primjetili vozanje auta),preko nekih iz vase uprave ste probali vratiti zastave davali 20000 maraka,i kazes mi u strahu a mi nikad jaci a vi nikad slabiji i podjeljeniji…ima jos ali nije za foruma komsija fini
Vala sta si mu sve ispricao i sad kazes nije sve za foruma
Heheh,ma ovo je 1% ono sto mozes javno napisati,e sta jos ima ali o tom potom,i momku sto su uzete zastave je izgleda odustao od svega,razumijem ga
hahahahah pa kada je cuo da ste mu roditelje pratili i ja bih se zapitao sta radim u svom zivotu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Koliko nas Sefet voli da moze spalio bi ih odmah,ne lazi napaceni narod da netko politickom linijom zeli uci u navijacki svijet narkotika i huliganizma,nego strpi se i sacekaj odgovor.Osjeti se strah u zraku
Kazu stoje u podhumu ispred pekare tinjak i osluskuju ko ce reci hljeb a ne kruh
Kazu stoje u podhumu ispred pekare tinjak i osluskuju ko ce reci hljeb a ne kruh
Yebo te lebac budjavi
Samo za raju iz coska a posebno za Addoonia i Radobolju
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
Halo kakve se ovo pare nude za moju ip adresu. Ja uzeo vpn mjesec dana, istice mi ovih dana, treba li produzit??
Možeš biti sretan što @Devesesetka neće da se miješa u ovo, inače ti ni VPN ne bi pomogao.
Umijesan je on, ali je na mojoj strani
Aha eh tu smo cekali Tuta da nam tu informaciju das sad znamo ko ti dila IP adrese neka neka sticemo mi tebe kad tad ali pazi se onda da ti kafu ne popijemo
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.