Meni se cini da ti veze nemas sta pises i da si se sam pogubio u svojoj izmisljenoj prici. Sad si dosao do Veselinovica, na 0:58 pregleda utakmice Veselinovic prolazi Karica, brzi je trk tu imao nego kod nas u par godina. Da ne pricam o ostalim situacijama sa utakmice u reziji njega, bolje je odigrao tu utakmicu nego 90% u dresu Zelje. Osim njega, nabroj jos te igrace koji su prodali, dokazi situacija gdje ti igraci namjerno grijese ili bilo sta sumnjivo rade na terenu?jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2024, 11:08Čini mi se da vi ne znate.nastrojeni21 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 10:58Jel ti uopste znas sta znaci pojam dogovorena/namjestena utakmica dva kluba?jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2024, 10:56Nisu vam pitari krivi što ne možete da dobijete dogovorenu utakmicu. Tako da malo smanjite sa psovkama. Nit su vam pitari krivi što se borite za opstanak.
Namještena utakmica je kad platiš 5 igrača Sloge preko Veselinovića da ne igraju
Namještena utakmica je kad sudija prvu utakmicu u životu sudi i daje crvene kartone za povlačenje i penal. Malo čudno da u utakmici od tolikog značaja sudi frajer prvi put. Ili nema tu ništa čudno.
Neće vam niko u 21 stoljeću se sklonit da uđete u go u tv prenosu.
Obje te utakmice su dogovorene, jednu ste dobili jednu izgubili.
A ovo "bili bolji" čak ni vi ne vjerujete u to.
Sto bi bilo cudno da momak sudi bas tu utakmicu kao prvu? Bitna utakmica al nije da je manje ili vise bitna od bilo koje druge, bitna je bila i utakmica od neki dan, Sloga - Zrinjski pa je sudio Nihad Ljajic koji je isto tek poceo PL suditi. Valjda je normalno gurnuti u vatru sudije, kao sto se to radi i sa mladim igracima, inace nit mozes dobiti dobrog sudiju ni dobrog igraca.
Naravno da se niko nece najofirnije moguce skloniti, al zasto nam zabise gol ako je namjestena? U situaciji kod gola Rozic je majstorski pogodio jer je bio sam medju nasih 5, to da je fulao niko ne bi mogao ni posumnjati na nesto jer nije laka situacija, a i Hari Kejn fula vece zicere a ne Rozic. Jos jednom cu te pitati posto ti nisu bas najjasnije osnovne stvari, ako je namjestena utakmica, zasto nam je Posusje dalo gol? Nakon gola u svakoj mogucoj siutaciji su isli sa 100% i do kraja. Izgleda da ti veze nemas sta znaci namjestena utakmica i kako se to radi.